Casa Pariurilor Eurosurprize

Casa Pariurilor Eurosurprize – mii de premii în fiecare zi

24 iun. 2021

Casa Pariurilor Euro 2020

Campionatul de fotbal EURO 2020 aduce multe oportunități de câștig. Acesta este cazul și cu oferta Casa Pariurilor Eurosurprize! Te poți bucura din plin de jocurile de noroc online cu ajutorul acestei promoții avantajoase! Să profiți de ea este foarte simplu, așa cum vei vedea în acest articol.

Oferta Casa Pariurilor Eurosurprize presupune premii zilnice la o depunere de cel puțin 60 RON. Aceste premii constau în pariuri fără risc, cote mărite, rotiri gratuite și bani. Vei primi chiar mai mult la o depunere mai mare! Așadar, revendică promoția apăsând butonul „Profită acum” de mai jos și bucură-te de surpriza premiilor!

Ofertă specială

Eurosurprize la Euro 2020

Depune minim 60 de lei în timul Campionatului European și ești premiat! Poți câștiga pariuri fără risc, cote mărite, rotiri gratuite la păcănele sau bonusuri în bani!

Profită acum
jocpacanele noroc

Dacă promoția Casa Pariurilor Eurosurprize este primul tău contact cu acest operator, atunci trebuie să ai o mică introducere. Citește mai multe despre colecția de păcănele Casa Pariurilor pentru a-ți face o idee despre ceea ce te așteaptă! Îți vor capta atenția și vei descoperi mai multe pe parcurs!

Casa Pariurilor Eurosurprize: informații generale

La Casa Pariurilor Eurosurprize, vei avea parte de mai multe tipuri de premii. Așa cum am menționat anterior, promoția specifică Casa Pariurilor Euro 2020 se va desfășura în perioada Campionatului European de Fotbal. Începe pe 11 iunie, ora 00:00 și se termină pe 11 iulie, ora 23:59.

Pentru a primi pachetul minim de bonusuri, trebuie să depui cel puțin 60 RON. Aceleași bonusuri vor fi mai avantajoase dacă depui minim 120 RON sau 250 RON. Premiile pe care le poți revendica sunt: 

 • Cotă mărită pe bilet + rotiri gratuite;
 • Pariu fără risc pentru evenimente prematch + rotiri gratuite;
 • Pariu fără risc pentru evenimente live + bani bonus;
 • Pariu fără risc pentru evenimentele live sau prematch, fără cerințe de rulaj.

Fiecare dintre aceste bonusuri se acordă cu valori diferite, în funcție de depozit. Poți beneficia de un singur premiu pe zi, la prima depunere din ziua respectivă.

Eurosurprize Casa Pariurilor – cum participi?

Modul de participare la Casa Pariurilor Eurosurprize este extrem de simplu. Trebuie doar să urmezi cei 3 pași:

Click pe „Profită acum”

Începe revendicarea ofertei prin apăsarea link-ului de mai sus. Odată ajuns în pagina promoției, înscrie-te și pregătește-te pentru pasul următor!

Efectuează o depunere

Efectuează o depunere de minim 60 RON. Poți opta și pentru depuneri mai mari, la care vei primi premii mai consistente.

Bucură-te de premii

Verifică oferta în contul tău de jucător și profită la maxim de bonusul primi! Alege-ți mixul de păcănele și sporturi favorit, apoi distrează-te!.

După cum poți observa, este foarte simplu să profiți de această ofertă. Nu ai nevoie de coduri promoționale sau cine știe ce cerințe. Desigur, pentru a participa, îți trebuie un cont valid pe Casa Pariurilor. Mai sunt și alte câteva condiții, dar despre acestea vom discuta într-o secțiune dedicată.

Dacă încă nu ai cont, reține că poți beneficia și de un bonus de bun venit. Acesta este extrem de avantajos și îți poate permite să retragi o sumă frumoasă. Desigur, asta se întâmplă după îndeplinirea unor condiții de rulaj, care nu sunt chiar atât de exigente.

Casa Pariurilor Eurosurprize – ce câștigi?

Promoția Casa Pariurilor Eurosurprize îți permite să câștigi bonusuri care îți vor maximiza șansele de câștig. Astfel, la o depunere de minim 60 RON poți beneficia de:

 • 20% cotă mărită pe un bilet + 10 rotiri gratuite;
 • 25 RON pariu fără risc pentru evenimentele prematch + 15 rotiri gratuite;
 • 20 RON pariu fără risc pentru evenimentele live + 20 RON bani bonus;
 • 60 RON pariu fără risc pentru evenimentele live sau prematch, fără condiții de rulaj.

La pariuri minime de 120 și 250 RON, bonusurile vor fi proporțional mai mari, conform paginii ofertei. Așadar, treci și tu prin procesul de înregistrare Casa Pariurilor și profită de ofertă chiar acum!

Oferta Eurosurprize Casa Pariurilor – ce mai trebuie să știi?

Există unele condiții ale ofertei Casa Pariurilor Eurosurprize de care trebuie să ții seamă. Acestea sunt:

 • Valoarea unei singure rotiri gratis este de 50 de bani.
 • Rotirile gratuite sunt doar pentru păcănelele Playtech și Kayot.
 • Cerințele de rulaj aplicate câștigurilor din rotiri gratuite este de 20x.
 • Cota minimă la pariurile fără risc și cele cu cote mărite este de 1.50.
 • Condiția de rulaj pentru bani bonus este de 20x.
 • Nu se pot retrage sume de bani înainte de îndeplinirea cerințelor de rulaj.
 • Bonusurile sunt valabile 24 de ore de la revendicare. Condițiile de rulaj trebuie îndeplinite în acest interval.
 • Trebuie să ai reședința fiscală în România.
 • Este nevoie de un cont valid pentru a participa la promoție.
 • Bonusurile primite nu sunt transmisibile.
 • Se aplică toți termenii și condițiile generale ale fiecărui bonus.
 • Orice încălcare a acestor condiții poate duce la anularea bonusului primit.

Noi îți recomandăm să citești cu atenție întreaga secțiune de Termeni și Condiții a ofertei. Astfel, nu vei putea avea surprize neplăcute.

Concluzii

Promoția Casa Pariurilor Eurosurprize este una dintre cele mai profitabile. Oferă câte ceva pentru fiecare jucător, indiferent de preferințele acestuia. Poți paria pe sporturi și te poți delecta gratis cu unele dintre cele mai spectaculoase păcănele, totul cu o singură ofertă.

Apoi, după ce vei câștiga bani cu oferta Eurosurprize, vei putea să retragi o sumă consistentă de bani. Acest proces este simplu, dar, pentru siguranță, citește mai multe despre retragere Casa Pariurilor! Astfel, nu vei întâmpina nicio problemă la retragere.

Ofertă specială

Eurosurprize la Euro 2020

Depune minim 60 de lei în timul Campionatului European și ești premiat! Poți câștiga pariuri fără risc, cote mărite, rotiri gratuite la păcănele sau bonusuri în bani!

Profită acum
jocpacanele noroc