carnavalul iernii sportingbet

Carnavalul Iernii Sportingbet

8 feb. 2022

Carnavalul Iernii Sportingbet este printre cele mai noi și cele mai distractive promoții de la cazino. Acum poți să te încălzești în anotimpul friguros cu premiile în valoare de 400,000 RON cash. Și totul e la câteva clickuri distanță. Sună bine, așa-i? Atunci, citește cu atenție articolul de mai jos!

Oferta este valabilă în perioada 28/01/2022 – 12/02/2022.

Ofertă specială

Carnavalul Sportingbet

Distrează-te cu noile jocuri din carnavalul cazinoului Sportingbet și câștigă! Te așteaptă 100 de premii cu o valoare totală de 400,000 RON, iar tot ce trebuie tu să faci este să te distrezi la bâlci.

Profită acum
jocpacanele noroc

Pe lângă banii cash, la Carnavalul Iernii Sportingbet poți beneficia și de multe rotiri gratuite la jocul de păcănele Starburst. Dacă vrei să-l testezi, să vezi dacă merită, atunci poți să-l încerci gratuite la noi, pe Joc Păcănele. Dar, să ne întoarcem la promoție!

Carnavalul Iernii Sportingbet – cum participi?

Este foarte simplu să participi la Carnavalul Iernii Sportingbet, aproape la fel de simplu ca mersul la bâlci. Era și de așteptat, mai ales dacă te gândești că această ofertă este un fel de bâlci pentru casino. Deci, hai să vedem care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi!

Dă click pe „Profită acum”

Pentru început, trebuie să ajungi la locația în care se desfășoară acest Carnaval Sportingbet. Deci, dă click pe „Profită acum”! De ce? Păi, acesta te va trimite imediat în pagina promoției, fără ocolișuri.

Optează la promoție

Acum, la fel ca la orice alt bâlci, trebuie să intri în Carnavalul Iernii Sportingbet. Pentru asta, intră în cont (sau fă-ți unul dacă nu ai) și dă click pe butonul albastru din pagina ofertei.

Adună tichete și joacă

Ultimul pas este adunarea tichetelor. Joacă 40 RON la pariuri sau 100 RON la Cazino pentru a primi câte un tichet. Cu ele poți să te distrezi la jocurile din Carnaval, dar, și mai important, participi la marea tombolă din Carnavalul Sportingbet.

Și aceștia au fost simplii pași de participare la Carnavalul Iernii Sportingbet. Atenție! Promoția se termină pe 12 Februarie 2022, așa că va trebui să te grăbești să aduni cât mai multe tichete. Doar așa vei avea șanse la unul din marile premii ale tombolei și la o retragere Sportingbet consistentă. 

Carnavalul Iernii Sportingbet – despre premii

Am menționat mai sus că la Carnavalul Iernii Sportingbet sunt puși la bătaie 400,000 RON cash. Ei bine, acesta este premiul pentru marea tombolă. Dar, poți să câștigi bonusuri și la cele 5 mini-jocuri disponibile. Vom discuta despre acestea mai încolo, cânt prezentăm fiecare joc în parte. Acum, să ne întoarcem la tombolă.

Fondul de premiere de la Carnavalul Iernii Sportingbet este împărțit la 100 de jucători, în mod egal. Asta înseamnă 2 lucruri – sunt șanse bune să câștigi și premiul e mare. Mai exact, dacă te numeri printre cei 100 de norocoși, atunci te vei alege cu nu mai mult și nici mai puțin de 4000 RON.

Banii sunt reali, deci nu au condiții de rulaj și pot fi retrași oricând. Vom vorbi mai mult despre asta atunci când prezentăm întregul regulament Carnavalul Sportingbet. Acum, hai să vedem care-i treaba cu mini-jocurile, deoarece poți să câștigi fain și din acestea!

Sportingbet Carnavalul Iernii – ce jocuri sunt disponibile?

 • Fortune Teller – ai nevoie de 10 tichete pentru a intra, implică mister și premii mari. La acest joc din Carnavalul Iernii Sportingbet va trebui să apeși pe globul de cristal pentru a dezvălui ce ai câștigat. Poți să primești 20, 40 sau 100 RON pentru jocurile de cazino sau pariuri sportive. Alternativ, poți să iei 200 RON cash de aici.
 • La Three Shells – aici ai nevoie de doar 5 tichete. Jocul te va răsplăti cu 10 sau 20 de rotiri gratuite la Starburst și cu 4 sau 20 RON fără depunere la cazino. La acest mini game este nevoie să alegi una din cele 3 scoici pentru a dezvălui premiul de la Carnavalul Sportingbet.
 • Haunted House – îți trebuie 5 tichete pentru a intra. Poți câștiga un Free Bet de 20 RON, un token de cote mărite cu 30%, un pariu de rezervă de 50% și un bonus la depunere de 100% până la 100 RON. Aici, va trebui să alegi una din ferestrele casei pentru a vedea ce primești.
 • Penalty Shoot Out – ai nevoie de 1 tichet pentru intrare. Este jocul din Carnavalul Sportingbet la care trebuie să încerci să înscrii la poartă. Vei putea câștiga un free bet de 8 RON, un token de cote mărite cu 30% până la 40 de RON sau un pariu de rezervă de 50% până la 40 de RON.
 • Claw Grabber – din nou, îți trebuie doar 1 tichet pentru participare. Aici, trebuie să direcționezi cleștele cât să-ți selecteze un premiu. Poți câștiga 10 free spins la Starburst, 4 RON fără depunere și 5 rotiri gratis la cazino.

Regulament tombolă Sportingbet – ce mai trebuie să știi?

La Carnavalul Iernii Sportingbet, ca la fiecare ofertă, ai un set de reguli. Trebuie să urmezi aceste reguli pentru a te bucura de câștiguri fără a întâmpina probleme. Hai să vedem despre ce e vorba! 

 • Poți câștiga câte 10 bilete la tombola Sportingbet pe zi.
 • Dacă aduni tichete și le folosești la mini-jocuri, atunci acestea nu sunt pierdute. Ele încă sunt valabile pentru marea tombolă Sportingbet. Așadar, joacă-te cât dorești!
 • Toate premiile sunt acordate aleatoriu, fie că e vorba de extragere sau de mini-jocuri.
 • Fiecare premiu din jocuri are condiții de rulaj Sportingbet. De exemplu, câștigurile obținute din rotirile gratuite trebuie rulate de 20 de ori.
 • Îți recomandăm să citești cu atenție secțiunea Termeni și Condiții a promoției înainte de participare. Aici vei descoperi toate cerințele de rulare.
 • Dacă premiile câștigate la Carnavalul Iernii Sportingbet sunt în bani cash, atunci nu trebuie să le rulezi. Poți să faci direct o retragere.

Concluzii

Carnavalul Iernii Sportingbet te așteaptă! Dă click acum pe butonul din caseta de la început și pornește într-o aventură! Ai de urmat 3 pași simpli, iar premiile care stau la sfârșitul tombolei sunt de mii de lei. Mai mult de atât, poți să te bucuri de jocurile de la bâlci și să iei extra bonusuri. Oricum alegi să joci, noi îți urăm multă baftă!