campionatul dublelor cu capul NetBet

Campionatul dublelor cu capul NetBet – câștigă zilnic!

25 iun. 2021

Campionatul dublelor la NetBet

Campionatul dublelor cu capul NetBet este una dintre cele mai interesante promoții de la casele de pariuri. Se referă, desigur, la Campionatul European de Fotbal și îți dă șansa să câștigi multe premii. Află totul despre această promoție extrem de avantajoasă și interactivă citind articolul nostru!

La Campionatul dublelor cu capul NetBet vei putea câștiga o sumedenie de premii, de tot felul. Aceste premii pot consta în NetPuncte, bonus la depunere, runde gratuite, bonus gratuit, jocuri live gratuite, cash sau premiu fizic. Așadar, nu mai aștepta și revendică și tu oferta cu un click pe butonul „Profită acum” de mai jos!

Ofertă nu mai este valabilă.

Ofertă specială

Campionatul dublelor cu capul la NetBet

Apasă butonul de mai jos, alege-ți fotbalistul și câștigă! Poți revendica NetPuncte, rotiri gratuite, bonusuri la depunere, bani cash, premii fizice și multe altele!

Profită acum
jocpacanele noroc

Cu ajutorul premiilor de la Campionatul dublelor cu capul NetBet poți descoperi întreaga ofertă de jocuri. Află mai multe despre colecția de păcănele NetBet pentru a ști la ce să te aștepți. Astfel, îți vei mări șansele de câștig și te vei bucura din plin de bonusuri.

Campionatul dublelor cu capul NetBet: informații generale

Dacă dorești să te înscrii la Campionatul dublelor cu capul NetBet, trebuie să cunoști câteva lucruri esențiale. Promoția este valabilă de la 09.06.2021, ora 00:01 EEST până la 11.07.2021, ora 23:59 EEST. Mai exact, se desfășoară pe perioada desfășurării Campionatului European de Fotbal.

Mecanismul promoției NetBet Campionatul dublelor cu capul este relativ simplu și intuitiv. Trebuie să alegi un fotbalist care să dea lovituri cu capul consecutive. În funcție de numărul de duble cu capul, vei primi mai multe premii. Acesta este un joc virtual unde unul dintre cei trei „fotbaliști” vor da un număr aleatoriu de duble cu capul.

Jucătorii au șanse egale de a câștiga NetPuncte. Poți câștiga bonusuri la depunere, runde gratis, bonusuri gratuite, jocuri live gratuite, bani cash sau premii fizice. În continuare, îți vom arăta ce trebuie să faci pentru a participa la Campionatul dublelor la NetBet.

Campionatul dublelor la NetBet – cum participi?

Pentru a revendica oferta Campionatul dublelor cu capul NetBet trebuie să urmezi câțiva pași simpli. Iată care sunt:

Click pe „Profită acum”

Începe prin a apăsa butonul din caseta de mai sus. Acesta te va trimite în pagina promoției.

Alege-ți fotbalistul

Alege un fotbalist care să dea cât mai multe lovituri cu capul! Ai mai multe variante la dispoziție. Numărul acesta va determina premiul tău. Fotbaliștii sunt virtuali, iar aceștia vor da un număr aleatoriu de duble cu capul.

Bucură-te de premii

Vezi ce ai câștigat și distrează-te! Ai o mulțime de premii de care poți profita în fiecare zi. Acestea includ rotiri la păcănele, bani cash, premii fizice și multe altele.

După cum observi, modul de revendicare este extrem de simplu. Mai mult decât atât, distracția este garantată cu premiile pe care le vei primi. Vom discuta în detaliu despre acestea secțiunea următoare. De asemenea, după premii, vom discuta și despre condițiile pe care trebuie să le îndeplinești pentru a putea retrage bani.

NetBet Campionatul dublelor – ce câștigi?

Premiile de la Campionatul dublelor cu capul NetBet sunt următoarele, în funcție de numărul de duble:

 • 1 dublă cu capul ► NetPuncte;
 • 3 duble cu capul ► un bonus la depunere;
 • 4 duble cu capul ► rotiri gratuite;
 • 5 duble cu capul ► un bonus gratis;
 • 6 duble cu capul ► jocuri live gratis;
 • 7 duble cu capul ► bani cash sau premiu fizic.

Aceste premii vor fi acordate zilnic, dar ești limitat la o singură participare pe zi. Multe dintre aceste premii sunt supuse unor cerințe de rulare. Pentru a te bucura de aceste premii trebuia să ai un cont la casino. Dacă nu ai unul încă, treci acum prin procesul de înregistrare NetBet!

Campionatul dublelor cu capul NetBet – ce mai trebuie să știi?

Sunt câteva condiții esențiale de care trebuie să ții seamă la Campionatul dublelor cu capul NetBet:

 • Oferta se adresează persoanelor care au făcut cel puțin o depunere.
 • Bonusurile și rundele gratuite au un termen de valabilitate de 7 zile.
 • Rundele gratuite sunt folosite la unul dintre următoarele jocuri: The Dog House, Big Bass Bonanza, Hugo Goal, John Hunter and the Book of Tut.
 • Cerințele de rulaj ale câștigului generat de rundele gratuite și ale bonusurilor sunt 40x.
 • Activarea unui bonus la depunere se face prin introducerea codului atunci când depui în secțiunea specifică.
 • Premiile cash, fizice și la jocuri live sunt scutite de cerințe de rulaj. 
 • Poți schimba premiile fizice în bani, pentru 80% din valoarea lor.
 • Jocurile live gratuite sunt din gama Evolution Gaming și sunt valabile timp de 2 zile din momentul activării.
 • NetPunctele nu au un un termen de expirare și le poți utiliza în Magazinul Clubului Jucătorilor.
 • Sunt valabile toate condițiile și toți termenii bonusurilor.

Pentru a cunoaște totul despre ofertă, îți recomandăm să citești în întregime secțiunea de Termeni și Condiții a ofertei.

Concluzii

Campionatul dublelor cu capul NetBet nu este doar o promoție avantajoasă. Este și una interactivă, unde „fotbalistul” tău îți oferă premii în funcție de performanțele lui. Așadar, bucură-te de premii zilnice NetBet cu această promoție. Este foarte simplu de revendicat, iar premiile te vor face să revii în fiecare zi pentru mai mult! Mai mult decât atât, poți ajunge să retragi sume consistente. Învață mai multe despre procesul de retragere NetBet pentru a elimina orice grijă!

Ofertă specială

Campionatul dublelor cu capul la NetBet

Apasă butonul de mai jos, alege-ți fotbalistul și câștigă! Poți revendica NetPuncte, rotiri gratuite, bonusuri la depunere, bani cash, premii fizice și multe altele!

Profită acum
jocpacanele noroc