Calendarul Mărțișorului Betano

Calendarul Mărțișorului Betano

1 mart. 2023

Începutul primăverii marchează și începutul unei promoții minunate. În Calendarul Mărțișorului Betano vei găsi o mulțime de premii surpriză care așteaptă să fie revendicate. Tot ce trebuie să faci este să participi la provocările zilnice ale cazinoului. Citește în continuare pentru și mai multe informații despre această ofertă!

Vestitorii de Primăvară Betano

100.000 RON și alte premii zilnice

Deschide Calendarul Mărțișorului Betano și atinge obiectivele misiunii! În fiecare zi te așteaptă un premiu nou, iar dacă ai adunat cheile de etapă împarți cei 100.000 RON cu alți jucători vrednici.

Profită acum
jocpacanele noroc

Calendarul Mărțișorului Betano – premii de primăvară

Așadar, să începem cu o scurtă introducere despre promoția Calendarul Mărțișorului Betano! Oferta se desfășoară la început de primăvară, mai exact între 1 și 12 Martie 2023. Acest interval va fi împărțit în 2 etape la care poți participa pentru premii grozave. Fiecare etapă are mai multe obiective de îndeplinit, iar după îndeplinirea fiecărui obiectiv vei primi un premiu surpriză. Mecanismul acestei oferte este asemănător cu cel din Calendarul de Crăciun Betano.

  • Etapa 1: 1-6 Martie
  • Etapa 2: 6-12 Martie

Ca să poți participa la una dintre cele mai atractive promoții Betano trebuie să fii înregistrat. Chiar dacă oferta este deja activă când citești acest articol, încă nu e prea târziu. Nu vei mai putea lua premiile din zilele care au trecut, dar încă te poți bucura de cele rămase.

Vestitorii Câștigurilor Betano – pașii de înscriere

Acum că ești pus la curent cu informațiile generale despre Calendarul Mărțișorului Betano, mai rămâne doar să revendici oferta. Pentru înscriere, ți-am pregătit 3 pași simpli de parcurs care te vor ajuta. Iată despre ce este vorba!

Pasul 1

Apasă pe butonul portocaliu „Profită acum”. Acesta te va redirecționa pe pagina cu promoția și vei apăsa pe „Intră”.

Pasul 2

Loghează-te sau deschide-ți un nou cont. Dacă nu ești încă înregistrat trebuie să parcurgi formularul pentru a participa.

Pasul 3

Vezi care este misiunea zilei și du-o până la capăt. Ia-ți premiul și așteaptă ca următoarea zi să îți aducă un nou premiu!

După cum vezi, pașii de revendicare ai promoției sunt foarte ușori de parcurs. Dacă ai deja un cont Betano, lucrurile sunt și mai simple. În caz că dai lovitura și vrei să retragi câștigurile, asigură-te că ți-ai validat datele. Pentru mai multe informații despre verificarea citește ghidul de mai sus!

Calendarul Mărțișorului Betano – cum funcționează?

Urmează să discutăm care este mecanismul din spatele ofertei Calendarul Mărțișorului Betano. Nu e nimic complicat, ci doar ne asigurăm că înțelegi cum funcționează. La început îți spuneam că sunt două etape și fiecare constă în mai multe oferte. Dacă îndeplinești un număr specific de oferte și atingi obiectivul etapei, vei fi premiat cu un bonus adițional.

  • Etapa 1: La îndeplinirea obiectivului primești 100 rotiri gratuite Betano;
  • Etapa 2: La îndeplinirea obiectivului primești 200 rotiri gratuite Betano.

Bun, dar până ajungi la îndeplinirea obiectivului ne întoarcem la misiunile zilnice. Ca să avansezi, aceste misiuni trebuie să fie îndeplinite în intervalul de timp menționat. Misiunile zilnice nu se suprapun, așa că ai grijă! O misiune poate fi considerată ca eșuată dacă nu o finalizezi la timp.

De asemenea, fiecare etapă are o cheie care trebuie colectată. Dacă vei obține cheia, cu aceasta vei debloca o recompensă calendaristică suplimentară, de 100.000 lei. Recompensa de calendar va fi împărțită în mod egal între toți jucătorii care au reușit să adune toate cheile de etapă. Această recompensă este un premiu în bani care va fi creditat în maxim 72 de ore de la sfârșitul ultimei etape.

Vestitorii Câștigurilor Betano – premiile zilnice

Ne apropiem de finalul acestui articol și ai aflat o grămadă de lucruri despre Calendarul Mărțișorului Betano. Sperăm că până acum ți se pare interesant și că vei dori să profiți de cadourile lunii Martie. Deși nu știm exact ce, când și cum se vor acorda premiile zilnice știm care sunt ele. Așadar, recompensele de etapă și calendar pot fi:

  • Premii în bani;
  • Jetoane de pariuri sportive (Full Bet, Free Bet);
  • Jetoane de cazinou (Free Spins, Golden Chips);
  • Premii bonus cu o cerință de pariere;
  • Premii non-cash (bilete la meciuri, tricouri ale clubului, dispozitive electronice etc.).

Un ultim aspect pe care trebuie să îl ai în vedere la Calendarul de Primăvară Betano este că fiecare ofertă va avea propriile cerințe. Verifică zilnic misiunea pe care o ai de îndeplinit și citește cu atenție cerința. Unele oferte pot avea condiții de rulaj, iar altele ar putea să-ți ceară o depunere minimă.

Concluzie

Promoția Calendarul Mărțișorului Betano este una destul de scurtă. Chiar dacă nu o prinzi de la început, șansele sunt în continuare mari să prinzi câteva premii. Credem că este o ofertă atractivă mai ales pentru că poți obține mai multe premii în funcție de activitatea pe care o ai. Noi te sfătuim să îi dai o șansă și să stai cu ochii pe pagina de oferte pentru că mereu apare ceva nou. De asemenea, ține cont de sfaturile pentru un joc responsabil Betano. Îți dorim mult noroc!