calendarul începutului de an betano

Calendarul Începutului de An Betano

11 ian. 2022

Cele mai tari premii te așteaptă în promoția Calendarul Începutului de An Betano! Acest cazino online a decis să prelungească sezonul sărbătorilor pentru jucătorii săi. Și te așteaptă zilnic cu noi oferte, fără condiții de rulaj, și premii săptămânale. De la gadget-uri de ultimă generație până la șansa de a fi unul dintre norocoșii care vor juca gratis până la finalul anului, poți câștiga super premii. Hai să vedem despre ce este vorba!

Ofertă specială

Calendarul Începutului de An

Participă la promoția Calendarul Începutului de An Betano și bucură-te de noi oferte zilnice și tombole săptămânale cu super premii!

Profită acum
jocpacanele noroc

Pentru a participa la promoție, e musai să ai cont. Dacă nu ai trecut prin înregistrare încă, vezi că poți lua, când îți faci cont, un bonus Betano de bun venit super avantajos! Este simplu de revendicat și îți oferă multe avantaje. 

Calendarul Începutului de An Betano – ce este?

Promoția Calendarul Începutului de An Betano este formată din două super evenimente. În primul rând, vei putea profita de câte o ofertă nouă fără condiții de rulaj, în fiecare zi. Fie că vorbim de free bets, rotiri gratuite sau golden chips, ceva nou te așteaptă zilnic!

A doua parte a acestei oferte Betano Calendarul Începutului de An este tombola săptămânală. Până la finalul lunii ianuarie, vei putea participa la patru tombole cu super premii! Cu cât acumulezi mai multe tichete pentru extragere, cu atât ai mai multe șanse de a câștiga unul dintre marile premii. 

Betano Calendarul Începutului de An – ce câștigi? 

Să începem cu premiile zilnice din Calendarul Începutului de An Betano! În fiecare zi ai ocazia să-ți deschizi cadoul Betano și să profiți de o ofertă nouă, fără condiții de rulaj. Spre exemplu, poți câștiga un Free Bet în valoare de 20 RON, 50 Rotiri Gratuite în valoare de 0,50 RON (ori 1 RON per rotire) sau 10 Golden Chips. Totul în funcție de ziua în care alegi să pariezi la cazino!

Bineînțeles, cum nu ai timp zilnic să stai în fața laptopului, află că poți participa la promoție de oriunde ai fi! Asta cu ajutorul aplicației Betano mobile. Acum te poți distra din orice loc – tot ce îți trebuie este o conexiune de internet stabilă. 

Premii la tombola Betano ianuarie 2022

După cum ți-ai dat seama deja, ofertele zilnice din Calendarul Începutului de An Betano sunt doar încălzirea. Asta pentru că operatorul de jocuri de noroc ne-a pregătit și tombole săptămânale. Premiile la această tombolă Betano? Gadgeturi hi-tech râvnite de toată lumea! Poți vedea mai jos zilele în care au loc extragerile și ce premii poți câștiga:

  • Extragerea nr. 1 (04.01.2022): locurile 1-7 vor câștiga câte un videoproiector LG PH510PG, 550 Lumeni, Contrast 100.000:1, 1280 x 720, DLP, HDMI (Alb), cu o valoare netă de 1.670 lei/buc;
  • Extragerea nr. 2 (11.01.2022): locurile 1-7 vor câștiga câte o consolă Nintendo Switch (Joy-Con Neon Blue/Red) + Ring Fit Adventure Edition, cu o valoare netă 1.936 lei/buc;
  • Extragerea nr. 3 (18.01.2022): locurile 1-7 vor câștiga câte un televizor OLED LG 139 cm (55″) OLED55A13LA, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+, cu o valoare netă 3.959/buc; 
  • Extragerea nr. 4 (25.01.2022): locurile 1-7 vor câștiga câte un telefon mobil Apple iPhone 13, Super Retina XDR OLED 6.1″, 256GB Flash, Camera Duala 12 + 12 MP, Wi-Fi, 5G, iOS (Negru), cu o valoare netă 5.359 lei/buc.

De asemenea, în cadrul marii extrageri din data de 1 februarie 2022, locurile 1-100 vor câștiga un Bonus cu Rotiri Gratuite la păcănele Betano, Jetoane de Aur sau Free Bet-uri. Acestea vor fi acordate zilnic începând cu 1 februarie 2022, până în data de 31 decembrie 2022. Deci, ai aproape un an de pariuri gratuite! 

Cum participi la Calendarul Începutului de An Betano?

Niciodată n-a fost mai simplu să te bucuri de super premii. Pașii de participare sunt cât se poate de clari, iar tu nu ai nevoie decât de un cont Betano. Și, bineînțeles, de puțin noroc. Iată cum poți participa la Calendarul Începutului de An Betano!

Participă la promoție

Dă click pe ”Profită acum” din caseta de mai sus. Vei fi redirecționat către pagina promoției, unde va trebui să te înscrii apăsând butonul ”Participă”.

Adună tichete norocoase

Pentru a participa la această tombolă Betano 2022, trebuie să aduni tichete. Vei primi un tichet pentru fiecare 10 RON mizați la jocurile de pe site-ul cazinoului.

Așteaptă extragerile săptămânale

Până atunci, bucură-te de ofertele zilnice și adună tichete distrându-te! După cum am zis, cu promoția Calendarul Începutului de An Betano poți câștiga o sumedenie de premii.

Nu uita să citești regulamentul din Calendarul Betano 2022! Operatorul poate modifica oricând termenii și condițiile promoțiilor, deci cel mai bine te asiguri că totul e ok înainte să joci.

Calendarul Betano 2022 – alte informații

Acum că ți-am vorbit despre cele mai interesante aspecte ale promoției Calendarul Începutului de An Betano, este timpul să trecem la termeni și condiții. Am sintetizat totul într-o scurtă listă:

  • Campania Calendarul Betano 2022 are loc între 27 decembrie 2021 și 30 ianuarie 2022;
  • Poți colecta maxim 50 de tichete/zi, iar acestea vor fi dublate dacă participi la promoția zilnică din Calendarul de Început de an Betano;
  • La Marea Extragere din 1 februarie 2022 vor fi luate în calcul toate tichetele adunate în perioada 27 decembrie 2021 – 30 ianuarie 2022;
  • Toți participanții vor fi informați în legătură cu numărul de tichete pe care îl au, în fiecare joi și după finalul săptămânii promoționale;
  • Nu există reguli cu privire la miza eligibilă pentru pariurile plasate în secțiunea Cazinou și Cazinou Live;
  • Participanții ale căror conturi au fost închise sau suspendate pe perioada Campaniei sau pe perioada acordării premiilor zilnice, ca urmare a încălcării dispozițiilor legale/regulamentare sau prin auto-excludere, pierd dreptul de a participa.

Concluzii

Am ajuns la finalul articolului nostru despre Calendarul Începutului de An Betano. Ei bine, un mod mai plăcut de a-ți începe anul nici că se putea! Fie că îți doreai doar câteva oferte speciale de care să profiți sau că pofteai la niște super premii, Betano a pregătit ceva perfect pentru tine. 

Având în vedere că părerile despre Betano casino sunt atât de bune, nici nu este de mirare! Cazinoul are ceva pentru fiecare, așa că ar fi o pierdere să nu participi la super promoțiile lui. În final, îți urăm mult succes!