Calendarul de Mondial Betano

Calendarul de Mondial Betano

25 nov. 2022

Entuziasmul din jurul Campionatului Mondial de Fotbal este mare, iar Calendarul de Mondial Betano va face ca acest sentiment să crească tot mai mult. Pe lângă evenimentul măreț ce are loc, vei mai avea parte de alte etape în acest Calendar Betano, care te vor ține în suspans și te vor premia constant la păcănele Betano, pariuri sportive și altele.

Ofertă specială

Cash, Free Bets, Free Spins

Treci de etapele din Calendarul de Mondial Betano, îndeplinește toate cerințele, iei cheile și câștigi Marele Premiu!

Profită acum
jocpacanele noroc

Așadar, în cazul în care Campionatul Mondial de Fotbal este la tot ce te poți gândi, oferta pe care avem de gând să ți-o prezentăm astăzi este metoda perfectă prin care poți lua o pauză, fără a devia prea mult de la subiect. Deci, ar fi bine să citești în continuare pentru a afla mai multe detalii despre cum vei putea participa, care sunt premiile și alte detalii folositoare.

Calendarul de Mondial Betano – informații generale

Calendarul de Mondial Betano este o ofertă specială adusă de cazino în perioada marelui eveniment de fotbal. Mai exact, aceasta va avea loc de pe 18 noiembrie până pe 18 decembrie 2022. Această perioadă este împărțită în 3 mari etape, fiecare venind cu un număr de oferte diferit. Hai să vedem care sunt etapele și perioada în care se desfășoară ele!

 • Etapa 1: 18 noiembrie – 3 decembrie (13 oferte)
 • Etapa 2: 3 decembrie – 9 decembrie (6 oferte)
 • Etapa 3: 9 decembrie – 18 decembrie (10 oferte)

Ducând la bun sfârșit și îndeplinind condițiile de rulaj ale acestor oferte pe care le oferă cele 3 etape din Calendarul de Mondial Betano, vei fi premiat. Dar mai multe despre asta afli în secțiunea următoare.

Premiile Betano Calendarul de Mondial

Pentru a ajunge la premiile din Calendarul de Mondial Betano trebui să treci mai întâi de misiunile fiecărei etape, iar mai apoi să iei Marele Premiu. În caz că nu ți-ai dat seama până acum, ofertele mai sunt numite și misiuni, iar când le îndeplinești pe toate vei primi cheia unei etape. Mai exact, dacă reușești să strângi cheile celor 3 etape vei debloca și Marele Premiu.

Recompensele de etapă și de Calendar (adică Marele Premiu) pot fi premii în bani, jetoane de pariuri sportive (Full Bet, Free Bet), jetoane de cazinou (Free Spins, Golden Chips), premii bonus cu o cerință de pariere sau chiar și premii non-cash, cum ar fi bilete la meciuri, tricouri ale clubului, dispozitive electronice etc. Indiferent de tipul de premiu, ele vor fi creditate instantaneu la expirarea unei etape. Dacă apare vreo problemă tehnică, recompensele vor fi creditate în termen de 48 de ore.

Cât despre premiul cel mare din Calendarul de Mondial Betano, acesta poate fi împărțit în mod egal între toți utilizatorii care vor colecta toate cheile sau poate fi un premiu standard. Recompensa Calendaristică (Marele Premiu) va fi creditat și el tot în 48 de ore de la sfârșitul ultimei etape.

Cum participi la Calendarul de Mondial Betano?

Să participi la promoția Calendarul de Mondial Betano va fi super simplu! Dar întâi de toate trebuie să știi că un cont Betano este necesar pentru a putea profita de această ofertă. Așadar, dacă nu ai cont, tot ce trebuie să faci este să:

 • Pasul 1: Apeși pe butonul Profită acum și ajungi pe pagina ofertei Calendarul Betano;
 • Pasul 2: Treci prin procesul de înregistrate Betano completând cu datele tale;
 • Pasul 3: Optezi pentru participare și iei parte la toate etapele din perioada promoției;

Trebuie să mai ții cont că anumite oferte din cadrul etapelor vor fi luate în considerare ca finalizate doar dacă optezi la ele. În schimb, pentru altele va trebui să îndeplinești Obiectivul Misiunii pentru a fi considerate finalizate.

Calendar de Mondial Betano – alte detalii

Deși am venit până acum cu o mulțime de detalii legate de Calendarul de Mondial Betano, să știi că tot mai e ceva important de spus. Mai sunt anumite informații care te vor ajuta să înțelegi mai bine promoția, astfel, având un parcurs mai lin. Hai să vedem ce mai e de știut!

 • Etapele sunt active pe baza unui interval de timp specificat și nu se suprapun.
 • Dacă îndeplinești obiectivul etapei, vei primi recompense suplimentare pentru etapă, cât și o cheie.
 • Pentru ca o ofertă să fie considerată ca fiind finalizată și să conteze pentru Obiectivul Etapei, toate condițiile trebuie să fie îndeplinite în intervalul de timp specificat.
 • O ofertă este considerată finalizată în vederea atingerii Obiectivului de etapă în funcție de tipul acesteia.
 • O Misiune pentru pariuri sportive este considerată eșuată, dacă nu îndeplinești la timp obiectivul Misiunii. Această ofertă va fi considerată eșuată și pentru Obiectivul Etapei.
 • O Misiune pentru Cazinou este considerată finalizată, dacă îndeplinești la timp obiectivul Misiunii. Această ofertă va fi considerată încheiată și pentru Obiectivul Etapei.
 • O ofertă de Turneu este considerată încheiată pentru Obiectivul Etapei dacă opteazi pentru aceasta.
 • O ofertă Cashback este considerată finalizată pentru Obiectivul Etapei dacă opteazi pentru ea.
 • Toate Etapele încep la 02:01 AM.

Dar dacă tot nu te simți lămurit după citirea acestor informații, nu uita că ai la dispoziție termenii și condițiile campaniei chiar pe pagina cu promoția. Iar pentru orice problemă legată de ofertă vei putea apela în câteva secunde la contact Betano!

Concluzii

Așadar, Calendarul de Mondial Betano este o ofertă numai bună pentru pasionații evenimentului de fotbal, care doresc să obțină câteva câștiguri în plus în această perioadă. Iar pe lângă asta, vor avea și ei ocazia de a concura în propriul lor concurs pentru a ajunge la Marele Premiu. Dacă îți place cum sună, nu mai sta pe gânduri și participă și tu. Distracție plăcută!