Calendarul Aniversar Betano

Calendarul Aniversar Betano

4 mai 2022

Oferta Calendarul Aniversar Betano a fost lansată pentru a sărbători împreună cu jucătorii 6 ani de distracție în cazino. Mai exact, 6 ani de păcănele extraordinare, jocuri live, pariuri sportive, super oferte, bonusuri speciale și multe altele. Și, pentru că este o ocazie atât de deosebită, operatorul a lansat un pachet de oferte deosebite și extrageri. 

Calendarul Aniversar Betano

Sărbătorește 6 ani de Betano cu premii zilnice!

Participă în promoția Calendarul Aniversar Betano și bucură-te de premii în fiecare zi din perioada 2 - 29 Mai!

Profită acum
jocpacanele noroc

Vor fi mulți norocoși câștigători, care se vor bucura de 300,000 euro în bani cash și 600,000 de rotiri gratuite Betano. Dacă vrei să afli cum poți ajunge și tu să împarți uriașul fond de premii, citește în continuare! Îți prezentăm totul despre Calendarul Aniversar Betano!

Calendarul Aniversar Betano – de ce să participi?

Noi spunem că merită să participi la Calendarul Aniversar Betano, dar și că ar trebui să o faci cât mai curând. De ce? Păi, întreaga campanie cuprinde mai multe promoții. În primul rând, sunt ofertele speciale zilnice. De acestea poți profita numai dacă joci la cazino în timpul zilei în care e activă oferta. Altfel, nu vei mai putea să te bucuri de aceasta.

În al doilea rând, pentru aniversarea Betano 6 ani se organizează și niște extrageri. Acestea funcționează pe bază de tichete, deci cu cât ai mai multe, cu atât mai bine. Și vei vrea să participi! Premiile sunt în valoare de sute de mii de euro și o grămadă de rotiri. Evident, dacă începi să aduni tichete mai devreme, e mai ușor să ajungi la un număr mare și să câștigi ceva frumos.

Acum, haide să vedem exact care sunt pașii pe care trebuie să-i faci pentru a participa la ambele părți ale campaniei!

Calendarul Aniversar Betano – cum profiți de ofertele zilnice?

 1. Dă click pe butonul „Profită acum”, de mai sus. Acesta te va duce în cel mai scurt timp la pagina ofertei Calendarul Aniversar Betano.
 2. Intri în contul tău. Dacă ești un jucător nou și încă nu te-ai înregistrat, acum e timpul!
 3. Mergi la pagina calendarului. Acolo vei vedea ce promoție e valabilă pentru ziua de azi.
 4. Vezi detaliile promoției și participă! În pagina fiecărei oferte vei vedea exact care este premiul, ce trebuie să faci ca să-l iei și ce condiții să respecți. E simplu!

Și ce e și mai interesant, dacă încerci în fiecare zi cea mai nouă ofertă, poți da de unele de tip bonus fără depunere Betano. Astfel, vei putea câștiga bani la cazino fără să pui bani de-ai tăi la bătaie.

Extrageri Săptămânale Betano – cum participi?

 1. Apasă „Profită Acum” din articolul nostru pentru a fi redirecționat către promoția Betano.
 2. Apasă „Joacă acum” din pagina ofertei. Din nou, dacă nu ai un cont, e timpul să te înregistrezi.
 3. Joacă minim 60 RON pentru a primi un tichet la tombolă. Poți primi până la 50 de tichete pe zi.
 4. Urmărește clasamentele. Cu cât ai mai multe tichete, cu atât ocupi un loc mai bun în clasamentul extragerii. Evident, premiul cel mai mare merge la locul 1.

Important! Dacă vei revendica și ofertele zilnice din Calendarul Aniversar Betano, vei primi maxim 100 de tichete pe zi. 

Betano Calendarul Aniversar – ce câștigi?

În cadrul promoției Calendarul Aniversar Betano, au loc 4 extrageri săptămânale. La acestea vei câștiga bani cash și rotiri gratuite. Pe lângă aceste extrageri, vei mai putea câștiga și în cadrul ofertelor zilnice. Dar, pentru acelea trebuie să aștepți până în ziua respectivă pentru a vedea premiul. Totuși, în cazul extragerilor, putem să-ți spunem noi care sunt premiile.

 • Pentru extragerea nr. 1 (10 mai): 30,000 Euro + 100,000 Rotiri Gratuite
 • Pentru extragerea nr. 2 (17 mai): 70,000 Euro + 100,000 Rotiri Gratuite 
 • Pentru extragerea nr. 3 (24 mai): 50,000 Euro + 100,000 Rotiri Gratuite
 • Pentru extragerea nr. 4 (31 mai): 150,000 Euro + 300,000 Rotiri Gratuite

Premiile zilnice de la Calendarul Aniversar Betano constau într-o sumedenie de tipuri de bonusuri. Acestea sunt pentru toate secțiunile, deci vei avea nu numai rotiri gratuite la păcănele. Te vei putea bucura de freebet-uri la pariuri sportive, jetoane de aur la casino live și alte surprize. Unele premii vor fi speciale pentru noua secțiune a cazinoului, deci îți recomandăm să arunci un ochi și pe acest ghid Loto Betano.

Calendarul Aniversar Betano – ce mai trebuie să știi?

Deși e mult mai mare decât o promoție obișnuită, Calendarul Aniversar Betano are și el condițiile sale. La fel ca orice altă ofertă, de altfel. E important să cunoști aceste condiții și să le respecți pentru a te putea bucura cum se cuvine de toate premiile acordate. Hai să vedem!

 • Campania Calendar Aniversar Betano are loc între 2 mai 2022 și 29 mai 2022.
 • Tichetele pentru extrageri se acordă la data stabilirii pariurilor, nu la data înregistrării acestora. Așadar, evenimentul trebuie să se încheie pentru a primi tichetul.
 • Cota minimă pentru pariurile singulare și pentru pariurile cu selecții multiple este de 1.50.
 • Pariurile care sunt încheiate prin Cash Out și pariurile în sistem nu vor fi luate în considerare.
 • Pentru jocurile de cazinou și cazinou live nu există reguli speciale.
 • Cele 4 extrageri din acest Calendar Betano vor avea loc la orele 17:00, pe 10, 17, 24 și 31 mai 2022.
 • Se poate câștiga un singur premiu în cadrul unei extrageri săptămânale. 
 • Jucătorii pot câștiga mai multe premii pe timpul promoției Calendarul Aniversar Betano.
 • Premiul în bani este transferat în contul bancar cel mult 30 de zile de la data extragerii.
 • Rotirile gratuite sunt transferate în a doua zi lucrătoare de la extragere.
 • Câștigătorii premiilor în bani vor fi contactați de către organizator în termen de 7 zile de la extragere.
 • Se vor solicita informații și documente pentru stabilirea identității și îndeplinirea condițiilor.

Concluzii

În concluzie, Calendarul Aniversar Betano este o ocazie bună pentru a lua un premiu colosal. Spunem asta pentru că poți câștiga chiar și 150.000 de euro în bani cash! Trebuie doar să aduni cât mai multe tichete, iar pentru asta trebuie doar să joci păcănele. Simplu, așa-i? Atunci nu ezita și deschide-ți și tu un cont pe platformă! Noi îți arătăm, pas cu pas, ce presupune procesul în ghidul de înregistrare Betano.