burning hot & burning hott online fructe

Burning Hot – jackpoturi pe miză minimă

Jocurile clasice cu fructe sunt foarte distractive, iar Burning Hot merită cu siguranță trecut pe lista celor mai captivante. Jocul creat de EGT este un joc HOT despre care vom vorbi astăzi pe larg pentru a te pregăti cât mai bine de joc. Joacă gratis Burning Hott și descoperă trucuri!

Burning Hot este creat de EGT și aduce pe ecranul de joc o sumedenie de fructe și simboluri clasice. În fața rolelor de joc te vei simți purtat în timp. Burning Hot este un joc simplu, la care poți câștiga foarte ușor.

Șeptarii i-au adus un câștig de 500 de euro

Șeptarii sunt un simbol foarte des întâlnit la jocurile de pacanele clasice, iar în Burning Hot aceștia plătesc foarte bine. De curând, un jucător din Germania a prins un câștig de 500 de euro pe baza șeptarilor norocoși. Câștigurile sunt generoase și pline de adrenalină în acest joc de pacanele online.

În plus, în Burning Hot te poți trezi în orice moment cu un jackpot. Acesta se declanșează automat în timpul jocului și se poate nimeri chiar la tine.

burning hott

Totul despre Burning Hot

Burning Hot este un joc clasic apărut ceva mai recent decât seria Sizzling, iar acest lucru se poate observa ușor, mai ales la nivel grafic. Să vedem care sunt elementele principale ale jocului!

PovesteStructuraLinii de platăPayoutSimboluriRunda bonusJackpot
Burning Hot este un joc de pacanele cu fructe și șeptari, în care mai găsim de asemenea și alte simboluri clasice. Simbolurile se rotesc și aduc câștiguri atunci când apar în număr de cel puțin 3 pe o linie de plată.
Jocul are o structură standard 5 x 3. Simbolurile sunt așezate pe 5 role și 3 rânduri. Grafica jocului este una foarte atractivă, fiind plină de culoare. Atât interfața verde, cât și fructele în fel de fel de culori inspiră veselia. Ce-i drept, jocul aduce des motive bune de veselie.
Burning Hot este un joc de pacanele clasice foarte interesant. În ciuda faptului că acesta nu face parte din categoria celor mai vechi, producătorul a ales să îi acorde un număr redus de linii de plată. Găsim așadar doar 5 linii de plată fixe. Din acest punct de vedere, jocul seamănă destul de mult cu Sizzling Hot și Sizzling Hot Deluxe. Grafica sa este însă mai complexă și mai animată.

Burning Hot are o rată de câștig pentru jucător de  96.45%. Payout-ul său este astfel unul atractiv. Jocul plătește destul de bine și nici nu lasă foarte mult de așteptat.

Pariurile au o plajă mare de valori, așa că Burning Hott este potrivit atât pentru cei cu bugete mai mici, cât și pentru high-rollers. Partea cea mai atractivă este că indiferent de miza plasată, orice jucător poate să câștige un jackpot în mod aleatoriu.

Simbolurile din Burning Hot adună laolaltă toate clasicele. Întâlnim astfel cireșe, pepeni, portocale, lămâi, struguri, șeptari, trifoi, dolari, clopoței și steluțe. Simbolul cel mai valoros este șeptarul. 5 șeptari aduc 50000 de monede. Urmează apoi strugurii și pepenii cu 5000 de monede pentru 5 simboluri și apoi restul fructelor, cu valori mai mici,

Trifoiul apare pe rolele 2, 3 și 4 și poate înlocui alte simboluri pentru a ajuta la formarea câștigurilor. Trifoiul este astfel simbolul wild și funcționează ca un joker.

Burning Hott are și funcție gamble, așa că toate câștigurile pot fi pariate pentru a fi dublate. Funcția gamble trebuie însă folosită cu precauție. Șansele sunt 50/50.

Burning Hot nu are o rundă bonus. Câștigurile se obțin doar în jocul standard.
Burning Hot nu are rundă bonus, dar are însă un jackpot foarte generos. Există de fapt 4 jackpoturi care tot cresc, pe care le putem vedea în partea de sus a ecranului de joc. Fiecare jackpot corespunde unui semn de carte (trifoi, spadă, inimă, romb). Atunci când câștigi un jackpot apare inițial un mesaj JACKPOT CARDS. Dacă vezi acest mesaj, ai deja motive mari de bucurie. Urmează apoi să apară pe ecran o serie de cărți pe care le întorci una câte una, până când găsești 3 de același semn. Semnul celor 3 cărți îți arată jackpotul corespunzător pe care l-ai câștigat. Jackpoturile au valori diferite, putând aduce sute bune sau chiar mii de euro.

Trucuri la Burning Hott

Burning Hot este un joc foarte simplu, cu reguli foarte ușoare și o interfață mai mult decât intuitivă.

Pentru a avea o experiență cât mai bună de joc, ține cont de următoarele trucuri:

Poți câștiga jackpotul cu o miză minimăRămâi cât mai mult în jocAlternative
Nu e nevoie să pariezi sume foarte mari pentru a câștiga la Burning Hot. Jackpoturile se acordă aleatoriu, așa că poți prinde câștiguri foarte bune cu mize minime. De asemenea, trebuie să știi că valoarea pariurilor nu influențează nici în jocul de bază dacă prinzi un câștig sau nu.
Pariurile mari sunt de obicei potrivite pentru cei care vor să joace cu risc mai mare și pe un termen mai scurt. Bugetul de joc se termină repede atunci când mizezi mult. Cheia pentru a avea exploata însă cât mai mult este să rămâi în joc pentru mai multe runde. Este foarte util să îți stabilești pariurile pe fiecare rotire în funcție de bugetul tău, pentru a juca mai mult. Poți oricând să exersezi cu runde Burning Hott gratis.
Există sute de jocuri de pacanele cu fructe. Acestea au fost foarte populare încă de la început, așa că de-a lungul timpului fiecare producător de jocuri a tot adăugat pacanele de acest tip în portofoliu. Dintre pacanelele clasice mai vechi poți opta spre exemplu pentru Sizzling Hot sau Fruit Cocktail. Dacă vrei ceva mai recent, încearcă Fruit Shop, Dice Roll sau Super Hot 40. Dintre jocurile clasice cu simboluri ce nu se rezumă la fructe mai poți încerca Book of Ra, Lucky Lady Charm, Columbus sau Dolphin Pearl.

Concluzii

Burning Hot este un joc foarte simplu de pacanele cu fructe. Acesta are un payout bun, jackpot și o grafică foarte veselă. Pariurile pot fi reglate pentru a răspunde tuturor categoriilor de jucători. Cu orice buget ai astfel șanse la câștiguri generoase și în plus distracția e asigurată. Alege și tu Burning Hot și destinde-te la un joc retro!

Articolele din seria :