bonus winmasters pariuri

Bonus pariuri Winmasters

21 mai 2021

Promoție pariuri Winmasters

Acum ai un bonus Winmasters pariuri cu care să te distrezi la sportul tău preferat! Dacă ești un jucător nou, atunci ar trebui să știi că validarea contului tău vine cu încă un avantaj. Este vorba de un pariu gratuit Winmasters, de care poți să profiți chiar în primele tale zile la cazino. Citește articolul în întregime pentru a afla toate detaliile necesare!

Oferta de care îți vom vorbi astăzi este un bonus Winmasters pariuri. Acesta este valabil pentru jucătorii noi, ce abia și-au făcut un cont. Imediat după, la validarea contului, vine și posibilitatea de a revendica un bonus pariuri sportive Winmasters. Articolul de față îți va servi drept un ghid, dar și o prezentare a câtorva sfaturi. Citește-l pentru a fi pregătit în orice situație!

Bonus de bun venit

100% până la 500 lei + 40 RON freebet la validare

Cod Bonus: bonus500

La Winmasters, clienții noi pasionați de sporturi au un bonus de bun venit exclusiv! Primești 100% până la 500 lei pentru prima depunere dacă folosești codul bonus și un pariu gratuit de 40 RON la validare.

Profită acum
jocpacanele noroc

Trebuie să știi că acest pariu gratuit Winmasters nu este singura ofertă de care poți profita în calitate de jucător nou. De fapt, există un întreg pachet de bun venit pe care îl poți revendica. Așadar, distracția ta este mult sporită, cu avantaje exclusive. Tot ce trebuie să faci este să revendici și un bonus Winmasters Casino pentru jucători noi, pe lângă cel de despre care vorbim astăzi.

Bonus Winmasters pariuri: informații generale

bonus winmasters pariuri

Un bonus Winmasters pariuri te va ajuta să te distrezi mai mult atunci când urmărești sporturile tale preferate! Cu acesta, vei adăuga un strop de adrenalină în întregul amestec. Poți folosi un bonus pariuri Winmasters într-o întreagă selecție de sporturi și competiții. Dacă ești un fan al fotbalului, atunci te vei bucura să auzi că poți miza pe meciuri din Cupa României, Liga 1, Champions League, Europa League, La Liga și multe altele. 

Dar, dacă preferi, să zicem, baschet, atunci ai și tu variante pentru folosirea acestui Winmasters freebet. Ai de ales între NBA, Euroleague, NCAAB, Bundesliga, ACB League și altele. Există o mulțime de alte sporturi pe care poți paria, precum tenis, baseball, hochei, golf, rugby, volei, box, ciclism etc. În plus, poți face asta de oriunde, folosind aplicația Winmasters. Ai parte de o platformă sigură, intuitivă, pe care o poți accesa oricând.

Bonus pariuri Winmasters valabil acum: în ce constă și cum îl revendici

A venit timpul să discutăm despre un bonus Winmasters pariuri valabil chiar acum. Este vorba de un pariu gratuit Winmasters în valoare de 40 RON. Freebet-ul face parte din pachetul de bun venit pentru pariuri sportive. Acesta conține 100% până la 500 RON și un pariu gratuit de 40 RON. Pachetul este destinat exclusiv jucătorilor noi. Vei primii banii bonus la prima ta depunere, dacă folosești codul „bonus500”. Apoi, la validarea contului, vei primi și cei 40 RON pentru pariere. Iată ce trebuie să faci pentru a profita de bani bonus și un pariu gratuit Winmasters!

Te înregistrezi

Pentru a profita de acest bonus pariuri sportive Winmasters, trebuie să îți faci un cont. Este o ofertă destinată exclusiv jucătorilor noi, deci te poți înregistra chiar acum. Întregul proces este foarte simplu și îl vei parcurge cu ușurință. Apasă pe butonul „Profită acum” din caseta din acest articol pentru a începe!

Faci o depunere

Odată ce ți-ai creat contul, ai la dispoziție 14 zile pentru a efectua prima ta depunere. În funcție de valoarea acesteia, vei fi creditat cu bani bonus. Depunerea trebuie să fie de minim 50 RON. Nu uita să folosești codul bonus500 la momentul depozitului! Suma depusă va fi dublată de cazino prin această promoție Winmasters pariuri, până la maxim 500 RON.

Validezi contul

Apoi, va trebui să îți validezi contul, adică să îți verifici identitatea. Pentru a face asta, intră în contul tău, în secțiunea „Încarcă Documentele de Verificare”. Aici vei urca documentele scanate sau poze clare ale acestora. Ca să poți revendica bonusul, este necesar să îți validezi contul în termen de 30 de zile de la prima depunere.

Condiții bonus Winmasters pariuri

Așa cum este cazul și cu alte oferte, acest bonus Winmasters pariuri vine cu anumite condiții. În primul rând, este nevoie să îndeplinești cerințele de rulaj. Va trebui să rulezi valoarea bonusului plus depunerea de 8 ori. Deci, dacă ai depus 100 RON și ai primit 100 RON, atunci va trebui să rulezi 1.600 RON (8 x 200) pentru a îndeplini condițiile de rulaj. Pariurile simple ce contribuie la această cerință au cota de minim 1.65, iar cele multiple trebuie să depășească cota totală de 2.3. Fiecare selecție din pariul multiplu necesită o cotă minimă de 1.35. Ai la dispoziție 14 zile de la creditarea banilor pentru a îndeplini rulajul.

În al doilea rând, freebet-ul din acest bonus Winmasters pariuri trebuie mizat integral. Deci, este necesar să plasezi un pariu în valoare de minim 40 RON, și nu unul de 30, apoi unul de 10. Apoi, vine problema cotelor. Acest Winmasters freebet trebuie plasat doar pe cote de minim 2.00, atat pentru pariurile simple, cât și pentru cele de tip combo (cotă de minim 2.00 per selecție).

În ceea ce privește rulajul, acesta nu se aplică celor 40 RON din pariu gratuit Winmasters. Poți retrage câștigurile obținute din acesta oricând. Totuși, trebuie să ții minte că există o sumă maximă ce poate fi retrasă. Suma maximă ce poate fi retrasă din câștigurile obținute cu această promoție pariuri Winmasters este de 150 RON. Citește ghidul depuneri și retrageri Winmasters pentru a afla cum faci astfel de operațiuni în siguranță!

Bonus pariuri sportive Winmaster: tips & tricks

Acum, permite-ne să îți dăm câteva sfaturi cu privire la acest bonus Winmasters pariuri. Ele îți vor prinde bine în folosirea acestuia și te vor pregăti pentru diverse situații. Iată care sunt:

  • Verifică mereu cota meciului sau meciurilor pe care plasezi pariul. Ai grijă ca aceasta să coincidă cu limitele menționate în termenii și condițiile din pagina bonus pariuri sportive Winmasters.
  • Folosește întreaga valoare a pariului în pariu, pentru a respecta condițiile ofertei.
  • Acest Winmasters freebet nu este eligibil pentru pariurile live. Așadar, nu lua această secțiune în considerare când alegi unde să îl folosești.
  • Nu vei putea folosi opțiunea Cashout pentru pariurile plasate cu ajutorul acestei promoții.
  • Verifică periodic secțiunea de termeni și condiții a ofertei Winmasters pariuri pentru a fi la curent cu toate cerințele.

Concluzii

În final, îți dorim mult noroc și distracție plăcută cu acest bonus Winmasters pariuri! Dacă ești un client nou și ești pasionat de sporturi, aceasta este ocazia perfectă pentru tine. Vei fi răsplătit pentru îndeplinirea unei etape simple din procesul uzual de înregistrare Winmasters. În plus, poți înregistra un profit frumos cu puțin noroc.

Bonus de bun venit

100% până la 500 lei + 40 RON freebet la validare

Cod Bonus: bonus500

La Winmasters, clienții noi pasionați de sporturi au un bonus de bun venit exclusiv! Primești 100% până la 500 lei pentru prima depunere dacă folosești codul bonus și un pariu gratuit de 40 RON la validare.

Profită acum
jocpacanele noroc