Bonus Superbet A-bon

Bonus Superbet A-bon

  ianuarie 23, 2023

De câte ori ai vrut să-ți faci un bilet online, dar n-ai avut bani pe card? Agenția poate fi departe uneori, la fel și bancomatul. Astăzi îți prezentăm un bonus Superbet A-bon. Odată cu el, vei rezolva și această problemă și vei putea alimenta mereu contul tău, chiar dacă nu ai bani pe card. Apropo de asta, dacă vrei să știi mai multe despre ce metode de depunere Superbet există, uite aici un articol care o să te ajute!

Superbet Romania
Superbet A-Bon

Bonus de 25 RON

 Informații bonus Superbet A-bon

Acest bonus Superbet A-bon se adresează tuturor jucătorilor. Nu contează că ai cont de 1 an sau doar ce te-ai înregistrat. Te poți bucura de promoție oricum, începând cu data de 23.01.2023. Totuși, ai grijă! Bonusul nu durează mult și se va termina pe 12.02.2023. Și ca să fim siguri că ai toate informațiile necesare, continuă să citești această secțiune. În continuare, îți spunem ce este A-bon și cum te poți bucura de el.

Pe scurt, bonus Superbet A-bon este o promoție care face introducerea unei noi metode de plată disponibile. Această metodă este una extrem de simplă și care nu te obligă să ai un card bancar. Sunt peste 50.000 de locații disponibile în Europa, inclsiv România. Așadar, în lipsa unui card, poți face următoarele depuneri:

 • 25 RON;
 • 50 RON;
 • 100 RON;
 • 250 RON;
 • 500 RON.

Din acest punct de vedere este mai avantajos decât atunci când efectuezi o cumpărare Paysafe pentru că mai multe sume sunt disponibile.

Bonus 25 ron Superbet A-bon: ce primești?

Pentru prima ta tranzacție la unul din cele 50.000 de locații existente, primești un bonus Superbet A-bon. În secțiunea următoare vei găsi și pașii de revendicare, dar, înainte de toate îți vom spune ce primești. După ce faci o depunere de minim 25 RON și adaugi voucherul în contul tău Superbet, vei fi răsplătit cu suma fixă de 25 RON pe care îi poți juca în secțiunile Sport, Pariuri Live și Speciale.

Cum revendici bonus la prima depunere A-bon Superbet?

Pentru a revendica acest Bonus Superbet A-bon nu ai multe de făcut. Este, de fapt, foarte simplu, iar noi o să te ajutăm ca de fiecare dată. Mai jos ai o listă cu 3 pași de parcurs. Îți reamintim că nu contează dacă ești client vechi sau ești pe cale să deschizi un cont nou. Poți oricum să te bucuri de această promoție.

1
Mergi pe pagina promoției

Dă click pe butonul „Profită acum”. Acesta te va redirecționa pe pagina promoției, unde urmează să te loghezi sau să te înregistrezi.

2
Mergi la o locație A-bon

Mergi la una din locațiile A-bon și cumpără-ți un voucher de minim 25 RON. Nu ai nevoie de card bancar, ci poți plăti cu bani cash.

3
Înscrie codul

Înscrie codul format din 16 cifre în contul tău. Mergi în secțiunea de depuneri Superbet, apoi selectează metoda de plată A-bon.

Cam atât de simplu este! Apropo, dacă nu ai încă un cont, dar vrei să profiți de această promoție, nu uita că utilizatorii noi se pot bucura și de un mare bonus de bun venit Superbet!

Alte informații despre bonus 25 ron a-bon Superbet

Ne apropiem de finalul prezentării, așa că îți spunem ultimele lucruri pe care trebuie să le mai știi despre Bonus Superbet A-bon. Deși este unul simplu, există câteva condiții de care trebuie să ții cont. Apropo, sfaturile din această secțiune te vor ajuta nu doar aici, ci și la viitoarele promoții Superbet. Să începem!

 • Citește întotdeauna termenii și condițiile ofertei. Este foarte important să știi toate detaliile unui bonus. 
 • Dacă promoția are cerințe de rulaj, respectă-le înainte de a face o depunere. În caz contrat, riști să pierzi bonusul.
 • Bonus Superbet A-bon are condiții de rulaj de 1x. Ceea ce înseamnă că este suficient să pui un bilet cu suma de 25 RON. La finalul pariului, bonusul este rulat. 
 • Acordarea bonusului se va face în maximum 48 de ore și va fi disponibil 7 zile de la data activării. 
 • Tot pentru rularea bonusului, nu uita că fiecare pariu trebuie să aibă cota minimă de 1.60. 
 • Dacă vrei să efectuezi o depunere, trebuie să treci și prin procesul de validare. Pregătește o poza cu buletinul pentru a activa toate funcțiile contului.

Concluzie

Cu un Bonus Superbet A-bon de 25 RON poți face multe. Sau, mai exact, poți face mulți bani dacă ești norocos. E simplu să profiți de acest bonus, iar tot ce ai de făcut este să experimentezi o nouă metodă de plată. Cine știe? Poate devine preferata ta, în caz că nu-ți place să ai banii pe card. Oricum ar fi, te așteaptă o ofertă grozavă de pariuri sportive Superbet, plină de evenimente sportive. Mult noroc!