Bonus Reload Winboss

Bonus Reload Winboss: bonus exclusiv de 200%

  octombrie 12, 2023

Nimic nu se compară cu pofta de păcănele. Câteodată, pur și simplu îți vine să joci, deci trebuie să faci o depunere. Cu bonus Reload Winboss ai ocazia să-ți alimentezi contul, dar ești și recompensat. Și nu oricum, ci cu un bonus de până la 200%. Așadar, vei primi nu dublu, ci triplu la suma pe care ți-ai propus inițial să o depui.

winboss logo
Bonus Reload Winboss

200% bonus până la 500 RON

Cod Bonus: R3LOAD

Bonus Reload Winboss: ești eligibil?

Ca să fii eligibil pentru Bonus Reload Winboss trebuie să îndeplinești o serie de condiții. Totul este simplu și, oricum, pe majoritatea le îndeplinești deja. Uite care sunt lucrurile de care să ții cont:

  • Să ai un cont Winboss deschis și verificat;
  • Să ai vârsta minimă legală de 18 ani;
  • Să locuiești în România;
  • Să faci o depunere de minim 30 de lei;
  • Să introduci codul promoțional al ofertei.

Prima condiție nu este 100% obligatorie, pentru că îți poți crea contul acum, apoi să iei promoția. Ba chiar poți lua mai întâi un bonus de bun venit Winboss, iar după ce termini cu el, îl poți revendica pe cel de 200%. În schimb, celelalte condiții te vor descalifica din start dacă nu le respecți.

Cel mai bine, hai în secțiunea următoare! Sub forma a 3 pași îți spunem exact ce trebuie să faci ca să iei oferta 200% Bonus Winboss Reload. După cum vezi, e una foarte avantajoasă și credem că ar fi păcat să o ratezi.

Cum revendici R3load Winboss?

Bonus Reload Winboss nu este unul de bun venit, ci este destinat jucătorilor care sunt deja înregistrați. Dacă nu ai încă cont la acest operator, nu e încă prea târziu. Îți poți crea unul chiar acum, dar ai grijă! Vei putea revendica această ofertă numai de la noi. Este una exclusivă, deci nu o vei găsi pe site-ul cazinoului. Uite ce trebuie să faci ca să intri în posesia lui!

1
Profită acum

Întoarce-te la începutul articolului și vezi că în caseta cu bonusul este un buton pe care scrie „Profită acum”. Apasă-l și astfel vei fi trimis la promoția de 200%.

2
Loghează-te

Introdu datele contului tău ca să te loghezi și mergi în Casierie ca să faci depunerea minimă de 30 RON. Nu uita să introduci codul promoțional R3LOAD!

3
Distrează-te cu bonusul

Bucură-te de promoția pe care ai luat-o și joacă la păcănelele tale favorite. Ai grijă să nu retragi banii înainte de a îndeplini cerințele de rulaj!

Important

Depunerea trebuie să fie făcută cu un card sau prin transfer bancar. Celelalte metode disponibile pe site nu participă la acest bonus. Totodată, suma maximă pe care o poți obține în urma depunerii este de 500 de lei bonus.

Iar dacă nu ai încă un cont, dar bonusul de 200% îți face cu ochiul, nicio problemă! Completează formularul de înregistrare Winboss cu datele tale reale, ia bonusul mare de bun venit și distrează-te. Când ai terminat, Întoarce-te la promoția exclusivă, dând click pe „Profită acum”. Te sfătuim să faci și verificarea contului, trimițând o fotografie cu buletinul tău. Astfel, vei deblocat toate avantajele cazinoului:

  • Tranzacții rapide de retragere și depunere;
  • O colecție impresionantă de sloturi și live casino;
  • O platformă incredibilă și ușor de înțeles disponibilă atât pe PC, cât și pe mobile;
  • Turnee de păcănele;
  • Promoții avantajoase (exact ca cea de astăzi).

Winboss bonus R3LOAD – alte informații

Bonus Reload Winboss este o promoție foarte avantajoasă pentru că, așa cum ziceam și la început, îți triplează suma pe care vrei să o depui. Vedem destul de rar bonusuri de 200%, mai ales cu un rulaj așa mic. Mai exact, suma depusă + suma bonus trebuie rulată de 15x. Această cerință se va îndeplini foarte rapid, mai ales pentru că se vor lua în calcul atât rundele câștigătoare, cât și cele care nu ți-au adus profit.

Iar dacă vrei să treci cât mai repede peste această condiție, joacă cu o miză mai mare. Însă, nu depăși valoarea de 20 de lei pentru că ce trece de această sumă nu va contribui la rulaj. Poți face bani frumoși pe urma acestui bonus, suma limită după rulaj fiind de 10.000 de lei.

Atenție

Ai 7 zile să te distrezi cu acest bonus de 200%, din momentul activării. Tot în acest interval de o săptămână va trebui să efectuezi și rulajul 15x(depozit+bonus). E mai mult decât suficient, așa că n-ai de ce să-ți faci griji.

Concluzii

Bonus Reload Winboss este de neratat și poate fi luat de orice jucător. Doar faci o depunere, introduci codul promoțional R3LOAD și începi distracția. Condițiile de rulaj sunt mici, însă colecția de păcănele Winboss este bogată. Cu siguranță vei găsi ceva care să-ți alunge plictiseala. Mult noroc!