bonus la verificarea contului Gets Bet

Bonus la verificarea contului Gets Bet

  ianuarie 12, 2022

Știai că primești un bonus la verificarea contului Gets Bet? Operatorul de pariuri și jocuri de noroc online își răsplătește clienții noi pentru încrederea acordată cu bani bonus! Accesează formularul de înregistrare prin apăsarea butonului „Profită acum” pe care îl găsești pe pagina aceasta. Apoi, verifică-ți contul și revendică pariul gratuit!

Platforma a venit cu ideea acestui bonus la validarea contului Gets Bet tocmai pentru a da un imbold clienților. Dacă tot trebuie să faci această acțiune pentru a-ți valida înregistrarea, de ce să nu te bucuri și de un mic cadou? Îți faci contul în câteva minute și primești un bonus înregistrare Gets Bet. Adică mai multe fonduri de joc!

Gets Bet bonus la verificare: pași de revendicare

Cu obții acest bonus la verificarea contului Gets Bet? Este simplu. Începi prin a trece prin procesul de înregistrare pe site. El presupune completarea unui formular cu datele tale personale. După ce treci prin această etapă, ești mai aproape de primirea bonusurilor de bun venit și de verificare.

Cum îți validezi contul pentru a intra în posesia acelui bonus la validarea contului Gets Bet? Îți spunem acum care sunt pașii:

  1. Te înscrii pe Gets Bet pornind de pe pagina noastră, cu butonul „Profită acum”. Dacă ai deja cont, poți trece peste completarea formularului, fiind necesar doar să intri în cont.
  2. Din secțiunea Contul meu, te duci la „Încarcă documentele de verificare” unde trimiți o copie după cartea de identitate. Este o cerință pe care trebuie să o îndeplinești pentru a fi eligibil pentru bonus verificare Gets Bet.
  3. După ce contul este verificat, vei trimite un email cu titlul „Bonus KYC” și cu numele tău de utilizator pe adresa suport@getsbet.ro. În următoarele 48 de ore vei primi bonusul în cont.

Atât de simplu! După ce ți-ai validat contul, mai trebuie doar să intri în secțiunea „Bonusuri Active”, unde introduci codul KYC25. Și gata!

Bonus la verificarea contului Gets Bet: ce trebuie să știi?

Acest bonus la verificarea contului Gets Bet se acordă celor care își validează contul și vor să testeze secțiunea de pariuri sportive de la cazino. Urmând anumite etape, poți deveni și tu un mândru deținător al bonusului în valoare de 25 de lei. Poate că nu pare mult, dar de ce să refuzi un cadou?

Oricum trebuie să îți validezi contul. Verificarea lui este un proces de care ai mai auzit, probabil. Este vorba despre acel pas Know Your Client sau KYC, pe care agențiile de pariuri și jocuri de noroc trebuie să îl îndeplinească. Există obligația prin lege ca operatorii să ceară noilor clienți poze după documente pentru a verifica dacă au completat formularul cu date reale. Autoritățile române sunt cele care impun acest lucru.

Verificarea poate fi realizată în termen de 30 de zile de la înscriere. Tot în acest timp, poți să îndeplinești pașii pentru bonus validare cont Gets Bet. Dacă nu reușești sau nu vrei să faci verificarea, contul îți poate fi blocat. Dacă acest aspect nu este suficient de motivant, poate bonusul de 25 lei Gets Bet te va convinge.

Bonus verificare Gets Bet: despre premiu

Premiul propriu-zis la promoția bonus la verificarea contului Gets Bet este un pariu gratuit. Valoarea lui este de 25 RON. Așa cum se întâmplă în cazul multor bonusuri, și acesta va avea cerințe de rulaj. Adică nu îl poți folosi oricum, ci vei urma niște reguli pentru a te putea bucura de el.

Cum folosești pariul gratuit? Ne bucurăm că ai întrebat. Pariul gratuit se poate întrebuința doar la pariuri sportive. Deci nu vei putea miza la păcănele cu banii respectivi, de exemplu. Poți, pur și simplu, să plasezi un pariu simplu sau unul combinat de această valoare direct din aplicația Gets Bet. Apoi, te bucuri de câștiguri la cazinou, dacă preferi să-ți petreci timpul acolo.

Așa cum am menționat, banii bonus la validare Gets Bet îți revin sub forma unui pariu care poate fi depus în două moduri:

  • Pariu simplu la o cotă minimă de 1.50
  • Pariu combinat cu cel puțin două selecții la cota minimă de 1.50 fiecare.

Acest bonus la verificarea contului gets bet poate fi utilizat la parierea pe ce sport dorești din categoriile pre-meci sau live.

Bonus la verificarea contului Gets Bet: alte informații

Dacă ai citit până aici, știi deja majoritatea lucrurilor importante despre bonus la verificarea contului Gets Bet. Totuși, îți mai aducem la cunoștință următoarele:

  • Trebuie să folosești pariul gratuit integral.
  • Cei 25 lei Gets Bet au termen de valabilitate. Din momentul primirii în cont, ai 3 zile la dispoziție să plasezi pariul. Altfel, acesta va fi pierdut.
  • Dacă un pariu este anulat, bonusul nu va fi returnat pentru o nouă folosire, din păcate.

Promoția cu 25 de lei la verificarea contului Gets Bet este în plină desfășurare. Termenul actual de expirare este setat pe 31 decembrie 2023. Deci ai timp berechet să îți faci contul pe platformă și să te bucuri de un pariu gratuit atunci când îți verifici datele. 

Totuși, îți sugerăm să nu aștepți prea mult. Poți pierde alte promoții și oferte interesante. Acest operator vine frecvent cu idei noi privitoare la modurile în care își recompensează clienții. Acest bonus la verificarea contului Gets Bet este doar începutul!

Concluzii

Bucură-te de un bonus la verificarea contului Gets Bet! Procesul este rapid și simplu, iar informațiile tale sunt în siguranță. Un mic cadou cu care îți începi ziua pe platforma agenției de pariuri și jocuri de noroc îți poate face bine. Nu mai aștepta și revendică oferta acum. Apoi îndreaptă-te spre celelalte promoții Gets Bet disponibile pe site!