bonus extra gets bet

Bonus extra Gets Bet pentru jucătorii noi

18 feb. 2022

Joc Păcănele aduce jucătorilor noi o super ofertă: bonus extra Gets Bet! Este o promoție de care poți profita doar tu, cel care citește acum. Și noi recomandăm să o faci! E foarta avantajoasă și ușor de revendicat. Îți vom spune tot ce trebuie să știi despre ofertă în articolul de mai jos. Dar, înainte, ține minte că poți să iei oferta doar de la noi!

Bonusul nu mai este valabil.

Bonus exclusiv

200% până la 900 RON

Distrează-te mai mult la păcănele cu prima depunere! Dă click pe butonul de mai jos și profită de oferta exclusivă, care îți triplează primul depozit!

Profită acum
jocpacanele noroc

Noi spunem de pe acum că merită să iei un bonus extra Gets Bet. Vorbim despre o ofertă pe care am negociat-o cu cazinoul special pentru tine. Deci, dacă vizitezi site-ul nostru, ai noroc! Cu un singur click poți să te distrezi cu o promoție inedită, care îți aduce mai multe avantaje decât acel bonus de bun venit Gets Bet. Hai să vedem în ce constă!

Bonus extra Gets Bet: 200% până la 900 RON

Acest bonus extra Gets Bet este cât se poate de exclusiv. În primul rând, poți să-l iei doar de la noi. În al doilea rând, poți să-l iei doar când îți faci cont și depui pentru prima dată. Așadar, e o șansă unică în viață.

Dar, avantajele nu se termină aici! Dacă alegi să iei acest bonus la prima depunere Gets Bet, atunci te joci cu de 3 ori mai mulți bani. Vei primi din partea cazinoului 200% până la 900 RON. Deci, dacă depui, să zicem, 400 RON, atunci primești încă 800 RON. Așadar, ai în total 1200 de lei pe care să-i joci cum știi tu mai bine la păcănele.

Atenție! Pentru a putea beneficia de ofertă, trebuie să faci prima depunere Gets Bet în aceeași zi în care ți-ai făcut contul. Deci, dacă te înregistrezi, de exemplu, pe 25 februarie și depui pe 26, atunci nu vei primi bonusul. Dar, dacă le faci pe amândouă pe 25, atunci vei primi automat un bonus extra Gets Bet.

Cum iei la Gets Bet bonus extra?

Când am negociat acest bonus extra Gets Bet, am vrut să-l facem cât mai ușor de revendicat posibil. Astfel, am ajuns la o ofertă pe care o iei în doar 3 pași simpli. Ești curios să afli care sunt aceștia? Hai să vedem!

Dă click pe „Profită acum”

Primul pas este un simplu click pe butonul portocaliu din caseta de mai sus. Acesta te va trimite direct în pagina ofertei bonus extra Gets Bet. E musai să începi revendicarea de acolo, deoarece nu vei găsi promoția la alte site-uri.

Fă-ți un cont

Urmează să te înregistrezi. Pentru asta, dă click pe „Prinde Bonusul” din pagina ofertei bonus extra Gets Bet. Apoi, completează formularul cu datele cerute. Ți se va cere să introduci numele, CNP-ul, adresa de mail și altele. Toate datele rămân în siguranță!

Fă prima depunere

Ultimul pas, având în vedere că vorbim de Gets Bet bonus la prima depunere, este depozitul. Cum am spus și mai sus, trebuie să faci acest pas în aceeași zi ca pasul 2. După, vei primi automat avantajele ofertei.

Bonus extra Gets Bet – de ce să profiți?

Un bonus extra Gets Bet sună bine, așa-i? Ei bine, în continuare îl vom face să sune și mai bine, deoarece urmează să-ți prezentăm toate avantajele acestei oferte. Așadar, hai să vedem care sunt motivele pentru care să revendici bonusul!

 • Cu această ofertă, cazinoul îți triplează depunerea. Deci, poți să te joci de trei ori mai multe păcănele Gets Bet, cu aceeași bani.
 • Acest bonus extra Gets Bet este mai avantajos decât pachetul de bun venit. Acolo, la prima depunere primeai 100% până la 900 RON. Acum, cu noua ofertă, procentul crește la 200%.
 • Este o ofertă rară. Dacă o revendici, vei fi unul din puținii jucători care se pot bucura de avantajele sale.
 • Este ușor de revendicat. Față de pachetul de bun venit, acest Gets Bet bonus extra poate fi activat cu o singură depunere. 

Gets Bet bonus la prima depunere – alte informații

Pe Joc Păcănele avem un obicei de a informa jucătorii cu privire la toate aspectele unei promoții, iar acest bonus extra Gets Bet nu este o excepție. În continuare îți vom prezenta o listă cu tot ce trebuie să știi pentru a profita ca la carte de ofertă. Să începem!

 • Bonusul este valabil timp de 7 zile de la creditare.
 • Vei primi automat oferta după ce faci primul depozit. Dacă nu, atunci apelează la contact Gets Bet și trimite o solicitare la adresa de mail.
 • Orice retragere sau transfer din balanța Cazino care se face înainte de îndeplinirea condițiilor de rulaj va anula automat bonusul și orice câștiguri obținute din acesta.
 • Banii pe care îi câștigi după ce folosești acest bonus extra Gets Bet au condiții de rulaj de 30x. Deci, înainte de a-i retrage, trebuie să îi joci de 30 de ori.
 • Rulajul se poate face doar la jocurile de păcănele de pe platformă.
 • Poți avea un singur bonus activ. Deci, dacă ai altă ofertă activă, nu vei putea lua acest Gets Bet bonus la prima depunere.
 • Nu poți folosi un cont duplicat pentru a lua această ofertă.
 • Dacă pariezi mai mult de 50 RON pe rotire sau rundă din fondurile bonus, atunci oferta și câștigurile vor fi anulate.
 • Gets Bet bonus extra este disponibil până la data de 31.12.2022.

Concluzii

În concluzie, noi spunem să iei cât mai curând acest bonus extra Gets Bet. Este perfect pentru jucătorii ce abia acum se înregistrează și vor să facă prima depunere. Cu ajutorul său joci mai mult cu aceeași bani pe care aveai de gând să-i depui. Deci, te așteaptă mai multă distracție la păcănele, fără costuri în plus!