bonus 125% Vlad Cazino

Bonus Vlad Cazino de 125% + 101 rotiri gratuite

24 apr. 2020

Unul dintre cele mai mari și mai dorite cazinouri din România a lansat o ofertă de bun venit uriașă pentru jucătorii JocPacanele! Este vorba de un bonus Vlad Cazino de 125% până la 999 RON + 101 Rotiri Gratuite la Shining Crown + Tokenuri la HexaPro + multe alte surprize. Citește mai departe pentru a afla cum beneficiezi de ofertă!

Bonus Exclusiv

Bonus 125% + 101 rotiri gratuite

Joacă la Vlad Cazino cu un bonus de 125% și 101 rotiri gratuite. De exemplu, la o depunere de 100 RON mai primești 125 RON din partea casei, alături de 101 rotiri gratuite

Profită Acum
jocpacanele noroc

5 criterii de îndeplinit pentru a-ți fi acordat acest bonus 125% Vlad Cazino

Mai întâi de toate, trebuie să știi faptul că oferta de bonus 125% Vlad Cazino se acordă doar jucătorilor noi. Cu alte cuvinte, au posibilitatea de a accesa bonus prima depunere Vlad Cazino doar jucătorii care nu au cont pe Vlad Cazino și care se înregistrează pornind de pe site-ul nostru. Astfel, dacă ai deja cont de jucător pe Vlad Cazino, din păcate nu poți beneficia de el. Dacă ești nou, iată care sunt cele cinci criterii de acordare ale bonusului de bun venit Vlad Cazino după înregistrarea contului de jucător pornind direct de pe Joc Păcănele:

1.      nu ai cont de jucător pe Vlad Cazino;

2.      ai cel puțin 18 ani împliniți;

3.      reședința ta este în România;

4.      valoarea primei depuneri este de minumum 25 de lei;

5.      nu poți avea două bonusuri simultan, fiind necesară rularea bonusului primit la depunere prima dată pentru ca mai apoi să accepți și rundele gratuite.

Înregistrează-te și pune mâna pe acest bonus 125% Vlad Cazino

Așa cum am menționat mai sus, primul lucru pe care trebuie să îl faci pentru a pleca în această călătorie minunată în lumea jocurilor de noroc online este să îți deschizi un cont. Apasă butonul numit “Profită acum” de pe această pagină și urmează pașii următori pentru înregistrare:

PASUL 1 – Completează detaliile personale

În această primă parte a formularului de înregistrare pentru bonus 125% Vlad Cazino trebuie să completezi următoarele secțiuni cu: nume, prenume, email, parolă, data nașterii, CNP și gen.

PASUL 2 – Completează informațiile despre adresă

Cea de-a doua parte te îndrumă către completarea informațiilor necesare ce țin de adresa ta, codul poștal, orașul, țara, numărul de telefon, alegerea unei întrebări de securitate care te va ajuta să recuperezi contul în cazul în care uiți parola și răspunsul la aceasta.

PASUL 3 – Citește și acceptă Termenii și Condițiile

Cel de-al treilea pas și ultimul este unul specific procesului de înregistrare la Vlad Cazino și presupune bifarea faptului că ești de acord să primești acest bonus 125% Vlad Cazino și că accepți termenii și condițiile. Totodată, aici va trebui să bifezi că ai peste 18 ani, regulă definitorie în acest proces de înregistrare și de revendicare a acestui bonus prima depunere Vlad Cazino. În cazul în care dorești, poți bifa și abonarea la promoții în cazul în care vrei să fii la curent cu tot ce oferă Vlad Cazino.

Odată completate și bifate căsuțele corespunzătoare, mai rămâne decât să apeși butonul „Înregistrează-te”, iar contul tău va fi creat instant. Ulterior, vei primi un email de confirmare cu un link pentru activarea contului pe care va trebui să îl validezi printr-un proces numit KYC. Tot ce trebuie să faci pentru a-ți valida contul este trimiterea către cazinou a unei copii după un act de identitate, iar, uneori, s-ar putea să ți se ceară și o dovadă a adresei – factură de utilități sau extras de cont bancar. Este un proces obligatoriu, mai devreme sau mai târziu, dat fiind faptul că la orice casino online vei putea retrage câștiguri doar după ce îți validezi întâi contul. Acest proces este obligatoriu prin lege și trebuie realizat în maxim 30 de zile de la deschiderea contului.

În ce constă acest bonus prima depunere Vlad Cazino

Dacă ne uităm la conținutul acestui bonus 125% Vlad Cazino, ne dăm foarte ușor seama că nu este de mirare faptul că este unul dintre cele mai dorite bonusuri de bun venit de până acum. Mai exact, acesta este format din două bucăți: un bonus în bani și un bonus cu rotiri gratuite.

Bonus prima depunere Vlad Cazino 125% până la 999 RON

După cum îi spune și numele, are legătură cu prima ta depunere realizată imediat după crearea unui cont de jucător la Vlad Cazino. O primă depunere care îți aduce un bonus de 125%, până la valoarea de 999 lei. Dacă te întrebi ce înseamnă acest lucru, îți explicăm imediat. Să zicem că alegi să depui 100 de lei în cont. Automat, vei primi sub formă de bonus încă 125 de lei din partea lui Vlad. Astfel ai posibilitatea de a juca cu 225 de lei, nu cu 100 cât ai depus inițial. Sună minunat, nu? Totoși, trebuie să mai știi și faptul că, indiferent de suma pe care dorești să o depui, suma pe care o primești sub formă de bonus nu va depăși 999 de lei. În plus, sumele depuse se vor folosi primele, după care banii bonus oferiți de Vlad Cazino.

Vezi și ghidul pentru depuneri Vlad Cazino!

101 rotiri gratuite la Shining Crown

Dacă despre partea legată de bonus 125% Vlad Cazino am discutat, după efectuarea primei depuneri vei primi 101 rotiri gratuite la slotul video Shining Crown Vlad Cazino în browser, pe mobil. Aceste rotiri îți vor fi creditate în contul de jucător a doua zi lucrătoare, după efectuarea depunerii. Bonusul primit în urma rotirilor gratuite este valabil 30 de zile, iar dacă în acest interval de timp nu îndeplinești cerința de rulaj, vei pierde câștigurile obținute.

Poate te întrebi de ce tocmai Shining Crown Vlad Cazino. Ei bine, pentru că este un slot video extrem de popular, jucat de zeci de milioane de pasionați de jocuri de noroc din întreaga lume și pentru că are o rată de câștig foarte mare datorită celor 10 linii de plată și tabelei clasice formată din 3 linii și 5 role de joc. Cel mai mare castig la Shining Crown online este în valoare de 500x miza totală plasată per rotire și se obține în cazul unei linii de 5 șeptari.

Totuși, dacă nu ești așa norocos, vei putea câstiga de 100 ori miza setată dacă vor fi afișate 5 simboluri “dolar”. Iar veștile bune la Shining Crown Vlad Cazino nu se opresc aici pentru că, pe lângă cele prezentate anterior, poți câștiga premii Jackpot. La finalul oricărei învârtiri, indiferent de miza utilizată, poți fi selectat pentru a participa la Jackpot Cards, acolo unde vei câstiga asigurat unul dintre cele 4 premii jackpot afișate. Dar mai multe despre Shining Crown Vlad Cazino te lăsăm să descoperi singur, evident după revendicarea minunatului bonus 125% Vlad Cazino de pe site-ul nostru, Joc Păcănele.

Bonus 125% Vlad Cazino și cerințele de rulaj

Iată-ne ajunși și la cea mai delicată parte, și anume: cerințele sau condițiile de rulaj ale acestui bonus prima depunere Vlad Cazino. Ei bine, cerința de rulaj pentru bonus 125% Vlad Cazino este 35x, iar pentru rotirile gratuite este 25x. Acest lucru înseamnă că dacă ai primit un bonus de 125 de lei, trebuie să rulezi 4.375 de lei pentru a îndeplini cerințele de rulaj, iar dacă în urma rotirilor gratuite vei câștiga 100 de lei, atunci va trebui să rulezi 2.500 de lei pentru a le îndeplini și pentru a-ți putea retrage câștigurile. Nu e deloc rău dacă ne gândim la faptul că jocurile de masă și video poker au o pondere de 10% în rulaj (ceea ce înseamnă că dacă pariezi 100 de lei la aceste jocuri, contribuția la rulaj va fi de 10 lei), iar pentru jocurile de cazinou live, cerința de rulaj este de 40x.

Alte informații utile despre bonus prima depunere Vlad Cazino

Înainte de a termina, ce mai trebuie să știi despre acest bonus 125% Vlad Cazino este faptul că mai are anumite condiții generale:

  • doar o singură persoană din gospodărie/locuință/un singur IP poate beneficia de acest bonus de bun venit Vlad Cazino;
  • depunerile efectuate cu Skrill, Neteller, Paysafecard sau TopPay nu sunt eligibile pentru bonus înregistrare Vlad Cazino;
  • următoarele jocuri nu se califică pentru rulajul bonusului: Drive: Multiplayer Mayhem, Bloodsuckers, Bloodsuckers II, Dead or Alive, Flowers, Jack Hammer, Jack Hammer 2, Jackpot 6000, Secrets of Christmas, Secrets of the Stones, Tower Quest și Piggy Riches.

Acum că ți-am explicat tot ce era de explicat cu privire la acest bonus 125% Vlad Cazino, nu putem decât să îți urăm bun venit și mult succes și spor în câștigarea premiilor mult dorite.