pacanele online snow business

Pacanele de iarnă: Snow Business

12 dec. 2016

Începem azi o serie de review-uri pentru pacanele online potrivite sezonului. Cu sărbătorile venind cu pași repezi și orașul deja împodobit, spiritul de Crăciun este peste tot. De ce să nu îl aducem și în jocurile de pacanele dacă tot avem ocazia?

Snow Business, un joc de păcănele cu tematică arctică

Jocul de azi este Snow Business. Cu o gamă variată de simboluri încadrate în tema arctică și la pachet cu un jackpot progresiv de top, acesta este ideal pentru iubitorii de iarnă și de câștiguri mari.

Simbolurile și personajele includ foci, pinguini, balene și delfini, iar interfața este plină de zăpadă. În timp ce joci ninge, așa că atmosfera este chiar foarte relaxantă. Snow Business este un joc de pacanele online de tip video, cu 5 role și 30 de linii de plată. Fiecare linie are o limită de 1 monedă pentru fiecare pariu.

De ce să joci păcănele Snow Business?

Partea cea mai atractivă a jocului este că, spre deosebire de altele, simbolul wild trece la un nivel cu totul nou. Simbolul wild se poate extinde, ceea ce îl face mai ușor de integrat în combinații câștigătoare pe linii. Există de asemenea și un simbol scatter. Este vorba de simbolul Iceberg care declanșează o rundă bonus. De fiecare dată când se aliniază 3 Iceberg-uri se activează runda, care începe pe un ecran nou.

În runda bonus scopul este să pescuiești un număr cât mai mare de pești. Succesul la această rundă aduce rotiri gratuite și multiplicatori pentru câștiguri în timpul acestora. Câștigul maxim este de 25 de rotiri gratuite și un multiplicator de 10x. Este extrem de util astfel să te descurci cât mai bine în runda bonus.

Concluzii

Pentru mulți jucători, Snow Business este o opțiune cu atât mai atractivă datorită jackpotului progresiv. Jocul are chiar 4 tipuri de jackpoturi! Este vorba de Mega Cash, Super Cash, Quick Cash și Blitz Cash. Fiecare dintre ele crește pe zi ce trece, putând genera câștiguri colosale.

Snow Business poate fi jucat în cazinoul nostru partener de aici. Încearcă-l și tu!