Black Fortune Draw Mr Bit

Black Fortune Draw Mr Bit – o extragere de milioane

  noiembrie 14, 2023

Autor: Gabi

Actualizat: 14 noiembrie 2023

Ai șansa de a participa în această perioadă la o super extragere – Black Fortune Draw Mr Bit! Mai exact, între 14 și 24 noiembrie 2023 te poți distra, obținând tichete pentru extragere. Apoi, te bucuri de o parte din valoarea totală de 50.000 RON care va fi înmânată câștigătorilor. Dacă dorești să fii și tu unul dintre ei, atunci hai să afli mai multe despre campanie, citind în continuare!

logo mr bit casino
Bonus Cu Depunere

Până La 2500 RON + 600 Rotiri Gratuite

Cum iei parte la Black Fortune Draw Mr Bit?

În cele ce urmează îți spunem exact ce ai de făcut ca să participi și tu la Black Fortune Draw Mr Bit. Nu e nimic complicat, deci mai mult ca sigur nu vei avea bătăi de cap. Haide să vezi despre ce e vorba!

1
Click pe Profită acum

Primul lucru pe care îl ai de făcut este să dai click pe butonul pe care scrie Profită acum din caseta de mai sus. Aceasta este modalitatea prin carea ajungi cel mai repede la ofertă. Dar și aplicația Mr Bit este o soluție bună.

2
Participă

Odată ce ai ajuns pe pagina operatorului la această promoție Black Fortune Mr Bit, apeși pe butonul Participă și te loghezi în contul tău. Dacă nu ai încă un cont Mr Bit, atunci aceasta este oportunitatea perfectă să-ți creezi unul.

3
Depune

Ultimul pas și poate cel mai important este să depui pentru a putea să strângi tichete pentru tombolă. Cu cât vei depune mai mult, cu atât primești mai multe tichete și ai mai multe șanse de a primi un premiu.

Care e treaba cu tichetele din Mr Bit Black Fortune?

Ți-am explicat mai sus cum iei parte la o extragere ca Black Fortune Draw Mr Bit și am menționat că va trebui să faci o depunere. Iar cu cât sunt mai mari depunerile, cu atât primești mai multe tichete. Dar hai să-ți zicem exact care sunt pragurile pe care trebuie să le depășești pentru a primi un anumit număr de bilete. Să vedem!

 • Depozit între 200 – 400 RON, se acordă un tichet virtual, pentru fiecare multiplu de 200 RON;
 • Depozit între 401 – 950 RON, se acordă un tichet virtual, pentru fiecare multiplu de 180 RON;
 • Depozit între 951 – 1450 RON, se acordă un tichet virtual pentru fiecare multiplu de 150 RON;
 • Depozit între 1451 RON – 2000 RON, se acordă un tichet virtual pentru fiecare multiplu de 125 RON;
 • Depozit mai mare de 2001 RON, se acordă un tichet virtual pentru fiecare multiplu de 100 RON.

Așa cum se poate observa, dacă depui mai mult, suma cu care cumperi practic tichetul este mai mică. Deci cumperi mai multe bilete la un preț mai mic. De asemenea, trebuie să ții cont de regula că valoarea depozitului trebuie sa fie cel puțin egală cu valoarea multiplului. Așadar, nu vei primi tichete virtuale dacă depozitele tale sunt mai mici decât valoarea multiplului. Ca exemplu, două depozite de 50 RON nu vor fi luate în considerare pentru un tichet.

De ce trebuie să mai ții cont este că extragerea va avea loc în data de 24 noiembrie 2023, ora 01:59. Marchează-ți în calendar, ca să nu uiți!

Premiile din această extragere Black Fortune Mr Bit

Bineînțeles că partea cea mai incitantă de la Black Fortune Draw Mr Bit e reprezentată de premiile pe care le poți obține. Nu vrem să mai pierdem timpul și să te ținem în suspans, așa că îți spunem ce vei putea primi chiar acum!

 • Un bonus de 15.000 RON
 • Un bonus de 10.000 RON 
 • Un bonus de 7.500 RON
 • Un bonus de 3.500 RON 
 • Un bonus de 2.000 RON 
 • 5 bonusuri de 1.000 RON 
 • 5 bonusuri de 500 RON 
 • 10 bonusuri de 250 RON 
 • 10 bonusuri de 125 RON
 • 15 bonusuri de 50 RON

Toate aceste premii în bani bonus vor fi creditate în contul tău la finalul campaniei Black Fortune Mr Bit. Vei avea 48 de ore de la momentul acordării să folosești bonusul pe care l-ai primit, îndeplinind și cerința de rulaj 1x. Dar stai fără griji, pentru că rulajul are termen de 30 de zile, deci mai mult decât suficient. 

Concluzie

O asemenea ofertă Black Fortune Draw Mr Bit îți oferă multe șanse să obții premii bune, zicem noi. Și ar fi păcat să nu participi, având în vedere cât de ușor e procesul. Dar dacă aceasta nu este pe placul tău, te poți îndrepta oricând către alte promoții Mr Bit. Așa, alegi ceva care să îndeplinească toate preferințele tale. Orice ai alege, noi îți urăm distracție plăcută!

Autor