Bingo Baumbet

Bingo Baumbet

  august 31, 2022

Bingo Baumbet îți oferă ocazia perfectă de a-ți pune norocul la încercare. Deși pare că e un joc apreciat mai mult de cei vârstnici, dacă îi oferi acum o șansă vei vedea cât de distractiv poate fi. El reprezintă o altă metodă de a obține câștiguri și, fiind în mediul online, este foarte ușor de accesat.

De aceea, în acest articol cu bingo Baumbet îți vom oferi toate detaliile de care ai nevoie pentru a începe și tu să joci. Astfel, vei lua o pauza de la păcănele Baumbet Casino și vei încerca ceva nou. Hai să vedem despre ce e vorba!

Bingo Baumbet – detalii

Principalul joc de la bingo Baumbet este Betballs, un joc RNG (Random Number Generator), unde rezultatul va fi generat prin selecție aleatorie. Este același principiu ca la bingo jucat în viața reală, numai că de această dată este în mediul virtual. Ba chiar arată fix la fel, putând observa asta la animația bingo de pe site-ul operatorului.

La Baumbet Betballs există 48 de bile de culori diferite în tamburul virtual. Din acesta, 35 de bile se vor extrage în runda normală și 40 în runda bonus. Jucătorul poate alege de la 6 până la 10 bile și poate plasa un pariu pe următoarea extragere sau pe următoarele două, trei sau patru. Acesta va câștiga când toate bilele pariate sunt extrase. Cât despre valoarea câștigului, ea depinde de numărul de serie al ultimului număr corect extras.

Există mai multe tipuri de pariuri, urmând regulile de joc bingo de bază. Iată care sunt acestea:

 • Pariu pe o singură variantă (6 numere)
 • Pariu cumulat cu mai multe variante (a câte 6 numere)
 • Pariu sistem (combinații)

Mizele pe care le vei folosi la bingo Baumbet, fie că vorbim despre cea minimă sau cea maximă, sunt configurabile. Asta înseamnă că tu le vei stabili după bunul plac. Totuși, cea minimă nu trebuie să fie mai mică de 1 RON. Cât despre câștig, cea mai mare sumă pe care o poți obține este de 100.000 RON. Pentru a face o retragere Baumbet poți citi mai multe detalii tot pe acest site.

Pariul sistem este un tip de pariu de la bingo Baumbet ce permite parierea până la 10 numere pe bilet. Cum acest sistem implică și combinații, la 10 numere pe bilet vor exista 210 combinații posibile. Iată și alte exemple:

 • 6 numere – o combinație 6/6
 • 7 numere – 7 combinații 6/7
 • 8 numere – 28 combinații 6/8
 • 9 numere – 84 combinații 6/9
 • 10 numere – 210 combinații 6/10

Din nou, cum am menționat și mai sus, la Bingo Baumbet contează numărul de serie al ultimelor numere extrase din cele pariate. Fiecare număr de serie reprezintă un coeficient de câștig care multiplică combinațiile. Uite cum ar arăta un caz real!

Se aleg 8 numere și se folosește sistemul 6/8 care are 28 de combinații. Cu o miză de 2 RON miza per combinație ar fi de 0,07 RON. Se extrage un număr corect, 32 să zicem, care pică pe poziția 11 (11 are un coeficient de câștig de 500, vei vedea asta în tabelul cu valori de pe site). Luând asta în calcul, plus numărul de combinații și miza per combinație, vei vedea că 500 x 0,07 = 35 RON.

Betballs Baumbet – câștiguri la bingo super bune

La bingo Baumbet există mai multe tipuri de câștiguri, deci și mai multe șanse să pleci cu premii acasă. Desigur, asta în funcție de pariurile pe care alegi să le pui. Uite câteva variante de câștig!

 • Pariul pe prima culoare: jucătorul alege atât prima culoare, cât și cota determinată pentru acel pariu. Culorile sunt: roșu, galben, negru, portocaliu, violet, roz, albastru, verde.
 • Prima bilă pară / impară: jucătorul alege de ce tip va fi prima bilă, pară sau impară.
 • Prima bilă sub / peste 24,5: se va alege dacă prima bilă depășește sau nu valoare de 24,5.
 • Suma primelor 5 bile sub / peste 122,5: jucătorul va alege dacă suma primelor 5 bile extrase depășește sau nu valoarea menționată.
 • Mai multe bile pare / impare: aici va fi de ales între mai multe numere pare extrase în total sau mai multe numere impare.
 • Câștig dublu: câștigul dublu se va stabili înainte de extragere, când două poziții aleatorii vor fi marcate cu stea.
 • Runda bonus: 5 numere în plus vor fi extrase pentru a ajunge la totalul de 40.
 • Fără bonus: acesta este acordat în cazul în care jucătorul nu are nici un număr extras din cele pariate. 

Premii Bingo Baumbet

Există 3 tipuri de premii la Bingo Baumbet despre care ar trebui să știi. Ți le vom prezenta pe fiecare în parte pentru că pot reprezenta un avantaj enorm pentru oricine.

 • Premiul Betballs Mystery: acest premiu va fi acordat în mod aleatoriu pe biletele câștigătoare la Betballs Baumbet prin programul software utilizat de operator.
 • Premiul pentru Culoare: acest premiu se oferă atunci când jucătorul marchează 6 numere de aceeași culoare în cadrul unei estimări și toate sunt extrase în primele 20.
 • Premiul pentru orice partidă: este oferit atunci când jucătorul nu a ghicit nici măcar unul din numerele extrase.

Acum că știi toate aceste informații poți pune un bilet bingo Baumbet cu încredere, deoarece distracția e garantată. Chiar și atunci când nu ai nimerit vreun număr bun, tot ai posibilitatea de a câștiga.

Concluzii

În concluzie, bingo Baumbet este o metodă distractivă de a-ți petrece timpul și de a obține câștiguri neașteptate, am putea spune. Mai mult, te poți bucura de acest joc și pe telefon dacă descarci aplicația Baumbet. Este ușor de folosit, valabilă atât pe Android, cât și pe iOS. Distracție plăcută!