baumbet pariuri sportive

Baumbet pariuri sportive

  noiembrie 6, 2021

Autor: Gabriel

Actualizat: 26 februarie 2024

La Baumbet pariuri sportive descoperi tot felul de sporturi interesante la care să pariezi. Ai la dispoziție peste 30 de tipuri de activități, nelipsind eSports, plus secțiunea de virtuale.

logo fundal alb Betano
Bonus Cu Depunere

Până La 1000 RON

Găsești la Baumbet pariuri sportive tot felul de activități profesionale pe care poți paria. Evident, descoperi competițiile din fotbal, baschet, tenis, handbal, dar și evenimente de nișă precum sporturi cu schiurile sau speciale din politică și entertainment. Unde mai pui că primești un bonus de bun venit Baumbet când te înscrii!

Bonus Baumbet pariuri sportive: cum se revendică?

Un lucru atractiv pentru Baumbet pariuri sportive este că la înregistrare revendici un pachet de bun venit generos. Practic, primele trei depuneri acordă bonusuri variate. Ele se împart după cum urmează:

 • Prima depunere îți aduce 100% bonus, în limita a 500 RON.
 • A doua depunere aduce un pariu gratuit de 50% din valoare, în limita a 100 RON.
 • A treia depunere acordă 100% din valoarea depunerii sub forma unui pariu gratuit (valoarea de maximum 50 RON).

Ai în vedere că acest bonus Baumbet pariuri sportive nu acceptă depuneri prin Skrill, Neteller sau Paysafecard. Pentru a participa la promoție e necesar să apeși butonul „Ia bonusul acum” de pe pagina promoțională.

Bonusurile sunt valide pentru 7 zile, perioadă în care trebuie realizat rulajul. Altfel, bonusurile sunt pierdute automat.Pariurile gratuite sunt disponibile pentru următoarele 3 zile de la acordare. Trebuie să fie folosite integral, nu parțial. Doar câștigurile sunt acordate, nu și miza.

Bonusurile ofertei Baumbet pariuri sportive de bun venit nu pot fi folosite la Cazinou sau Cazinou Live. Înainte de retragerea valorii bonusului, acesta trebuie rulat de 6 ori la pariuri, la cota minimă 1.70 la bilet single și cota 1.40 la bilete combo.

Baumbet pariuri sportive bonus: pași de revendicare

Ți-am stârnit curiozitatea și vrei să afli mai multe despre revendicarea bonusului Baumbet pariuri sportive? E necesar să urmezi câțiva pași simpli pentru a intra în posesia bonusurilor. Pornești în felul următor:

 1. Apeși pe butonul „Profită acum” pentru a ajunge la ofertă. Apeși pe „Ia bonusul acum” și apoi Înregistrare. Completezi formularul, care îți ia doar câteva minute.
 2. Revendici bonusul din secțiunea Bonus a contului tău.
 3. Depui o sumă de bani și primești instant bonusul de 100%.

Sunt luate în considerare la această ofertă de pariuri Baumbet online pariurile pre-meci și cele live. Mai întâi vor fi utilizate fondurile reale, după care sumele bonus se retrag la pariuri. Regulile acestei promoții Baumbet 2021 spun că poți face o cerere de retragere abia după ce ai efectuat rulajul complet al bonusului.

Verificarea contului Baumbet pariuri

Un lucru util de știut pentru atunci când vrei să retragi bani la Baumbet pariuri sportive este cum să-ți verifici contul. Pasul acesta te asigură că operatorul are grijă de datele tale, în același timp verificând dacă ai completat corect datele la înregistrare. Și dacă îi respecți termenii și condițiile de joc, evident.

Verificarea include trimiterea unor copii după niște documente precum cartea de identitate. Poate fi cerută și o dovadă a adresei. Sunt cerințe specifice tuturor operatorilor de pariuri și jocuri de noroc care activează în țara noastră.

Verificarea contului la Baumbet pariuri sportive poate dura de la câteva ore până la câteva zile. După ce primești validarea te poți bucura de avantajele jocului pe platformă.

Baumbet pariuri sportive: gama de sporturi

O parte esențială a descrierii activității pe Baumbet pariuri sportive este gama de jocuri. Portofoliul cuprinde competițiile nelipsite din lumea sportului: baschet, tenis, fotbal american, handbal și hochei pe gheață. Nu lipsesc competiții de motociclism, Formula 1, NASCAR, snooker și golf. Ai chiar și pariuri speciale pe evenimente actuale din entertainment sau politică.

Dar poate preferi să pariezi pe competiții eSports! La Baumbet oferta de jocuri e generoasă cu doritorii. Ai nu doar clasicele LoL, Counter Strike, Dota 2 sau FIFA, ci și turnee de Arena of Valor, King of Glory, Rainbow Six, Starcraft 2 sau Valorant!

În special la cele mai importante competiții Baumbet pariuri sportive există varietate în ce privește tipurile de mize. Plasezi pariuri simple, combinate sau multiple. Alegi să-ți pui încrederea într-un anumit rezultat, în numărul de puncte per meci sau în marje de victorie, mai existând multe alte tipuri de pariuri disponibile.

Ca să urmărești mai ușor pariurile live, ai la dispoziție aplicația Baumbet, care are o interfață prietenoasă cu jucătorii. Acolo găsești toate informațiile de care ai nevoie.

Ce trebuie să știi despre verificare bilet Baumbet?

Partea bună este că la Baumbet pariuri sportive poți verifica un bilet plasat online direct din cont. Procesul în sine este simplu. Oricine poate urma pașii descriși mai jos pentru Baumbet verificare bilet:

 1. Intri pe site sau în aplicație și te loghezi în contul de jucător.
 2. Te duci la „Contul meu” și apoi la „Istoric cont”.
 3. Apeși pe „Pariuri Sportive” și cauți biletul care te interesează. Ai la dispoziție opțiuni de căutare (bilet câștigător, în desfășurare, pierzător).

Pași Baumbet verificare bilet la pariuri stradale

Dacă ai plasat biletul într-o agenție Baumbet pariuri sportive, poți merge la cea mai apropiată locație. Acolo, rogi casierul să-ți facă verificarea biletului. Alternativ, operatorul mai pune la dispoziție și opțiunea verificării biletului fizic online.

 • Doar intri pe www.baum.bet, unde ai în partea dreaptă sus căsuța în care poți verifica biletul.
 • Introduci codul care este tipărit pe biletul tău de Baumbet pariuri sportive, acolo unde scrie „COD VERIFICARE ONLINE” în căsuța „Cauta Oferta/ Verificare Bilet”. Apeși „Enter” și gata!

Este o metodă simplă Baumbet verificare bilet fotbal, de pildă. Așa cum ai citit, nu e deloc dificil să vezi care este situația biletului tău. Poți face verificarea din cont sau în agenții, cum îți este mai ușor. Așadar, la Baumbet pariurile sportive sunt distractive, dar și accesibile!

Concluzie

După ce ai citit toate cele de mai sus despre Baumbet pariuri sportive, rămâne doar să-ți faci cont. Dacă nu ai deja unul, bineînțeles, pentru a te înscrie și a revendica acel bonus generos. Colecția de jocuri disponibile este în plină expansiune, așa că sigur găsești ceva ce-ți place. Iar pentru mai multe informații generale referitoare la cum poți continua să te bucuri de activitatea pe platformă, citește ghidul nostru despre Joc responsabil Baumbet.

Autor