Bauble Blast Pokerstars

Bauble Blast Pokerstars: premii în valoare de $20.000!

13 dec. 2021

Bauble Blast Pokerstars îți va dubla bucuria sărbătorilor! Promoția aceasta îți poate aduce un premiu de mii de dolari, deci hai să aflăm cum poți fi tu cel care pune mâna pe el. Vei afla ce este Bauble Blast, cum participi și alte informații relevante despre ofertă. De asemenea, pe Joc Păcănele îți prezentăm mai multe despre promoții Pokerstars. Să vedem, deci, despre ce este vorba!

Ofertă specială

Bauble Blast Pokerstars

Participă și tu la provocarea Bauble Blast! În decembrie la Pokerstars spargi globuri și câștigi 20,000 de dolari!

Profită acum
jocpacanele noroc
TipOfertă specială
Valoare$20.000
Dep. Min.
Valabilitate1/12 – 24/12
Rulaj
ExclusivToți jucătorii

Bauble Blast Pokerstars – cum participi?

Dacă ești familiar cu acest organizator, nu trebuie să mai spunem că premiile ofertei Bauble Blast Pokerstars este simplu de revendicat. Trebuie doar să parcurgi următorii pași simpli:

Dă click pe „Profită acum”

Apasă pe „Profită Acum”, butonul pe care îl găsești puțin mai sus. Cu acesta vei intra pe site-ul Pokerstars și vei deschide pagina promoției. Va trebui să ai un cont și să fii logat pe el pentru a putea continua.

Înscrie-te la promoție

Apasă butonul „Înscrie-te” din josul paginii pentru a participa la provocarea Bauble Blast și PokerStars Rewards. Odată înscris, va trebui să joci cu bani reali pentru a umple bara de progres.

Sparge globurile

Sparge globuri roșii pentru a obține un bilet la tombola din 5 ianuarie. Globurile de alte culori (albastru, verde, argintiu și auriu) te vor ajuta în revendicarea premiului de 20.000 de dolari. Și acestea trebuie sparte.

Bauble Blast Pokerstars este o provocare mult mai simplă decât pare. Ideea de bază este că trebuie să umpli cât mai multe bare de progres. Apoi, spargi globurile colorate și revendici cuferele pline cu premii! Progresul tău este disponibil în fereastra Provocărilor, iar premiile se găsesc în secțiunea „Recompensele mele”. 

Ce sunt globurile și cum funcținoează?

Principalul mecanism al ofertei Bauble Blas Pokerstars sunt globurile. Nu cele pe care le atârni în pom, cele pe care le spargi pentru o șansă la 20,000 de dolari și multe alte premii. Globurile se pot debloca după finalizarea unui număr de bare de progres. Iată cerințele pentru fiecare culoare:

 • Glob albastru: cu 2 bare de progres;
 • Glob verde: cu 2 bare de progres (4 în total)
 • Glob argintiu: cu 3 bare de progres (7 în total);
 • Glob auriu: cu 3 bare de progres (10 în total).

Zilnic, ai șansa de 50% de a sparge un glob roșu, care oferă premii mai mici, și 50% șanse de a sparge un glob de altă culoare. Globurile de dimensiuni și culori diferite îți vor oferi premii variate. Despre acestea, vom discuta în secțiunea următoare. 

Bauble Blast Pokerstars – ce câștigi?

La Bauble Blast Pokerstars sunt disponibile numeroase premii garantate să te surprindă. Poți câștiga premii de toate mărimile. Sunt disponibile 24 de mini premii, 2 premii mici, iar din restul, câte unul din fiecare. 

Recompensele corespund globurilor de diferite culori, pe care le vezi în pomul festiv din fereastra Provocărilor. Aceste globuri conțin cufere de diferite culori/valori, care se acordă în mod aleatoriu: albastru, bronz, argint, aur, diamant și negru. Vezi mai jos ce poți câștiga:

 • Globuri roșii: mini premii, bilet tombola Pokerstars;
 • Globuri verzi și albastre: premii mici, de la 1 la 200 de dolari, în funcție de cufăr;
 • Glob argintiu: premiu mediu, 2 tipuri de cufere pentru fiecare valoare, de la 1,25 la 750 de dolari;
 • Glob auriu: premiu mare, câte 3 tipuri de cufere pentru fiecare culoare. Sunt premii de la 2 la 20.000 de dolari.

În caz de orice nelămurire, apelează oricând la serviciul de contact Pokerstars. Suntem siguri că echipa de suport a cazinoului îți va oferi toate informațiile de care ai nevoie!

Provocarea Bauble Blast – ce trebuie să mai știi?

Hai să vedem mai departe ce alte informații îți sunt de folos pentru Bauble Blast Pokerstars. În mare, este totul destul de simplu. Joci, urmărești bara de progres și deblochezi globuri pe care le poți sparge. Acestea conțin premii aleatorii în cufere. 

Pentru a ne asigura că totul este cât se poate de clar, am pregătit și o listă cu alte lucruri importante. Citește mai jos câteva detalii despre promoție:

 • Promoția se derulează în perioada 1 decembrie – 24 decembrie. 
 • La progresul tău se ia în considerare prima bară de progres pe care o finalizezi zilnic.
 • După finalizarea ei, ai șansa de a progresa și debloca și premii mici, medii sau mari.
 • Premiile mici, medii și mari pot fi disponibile pentru deschidere pe 27 decembrie sau înainte.
 • Dacă nu sunt deschise în cel mult 14 zile de la încheierea promoției, cuferele se vor pierde.
 • Se oferă și premii diverse, bazate pe afinitatea fiecărui jucător. Poți primi rotiri gratuite, bilete de turneu și altele, adaptate în funcție de jocurile tale preferate.

Concluzii

Bauble Blast Pokerstars este o promoție super atractivă, cu extrem de multe premii. În fiecare zi vei intra la joc, în anticiparea premiilor atractive pe care urmează să le primești. E ca și cum Moș Crăciun ar veni în fiecare zi. Iarna asta, bucură-te de păcănele cazino noi și câștigă super premii zilnice!