Banzai Poker Vlad Cazino

Banzai Poker Vlad Cazino

  ianuarie 26, 2023

Toți iubitorii de poker sunt bineveniți să participe la promoția Banzai Poker Vlad Cazino și să se bucure de tot ce are aceasta să-i ofere! Dacă și tu faci parte dintre ei, atunci ce mai aștepți? Hai să afli mai multe despre cum se va desfășura această promoție și când, cum vei participa și ce cadouri vei putea să primești la o asemenea ofertă specială.

Jocurile de Poker Banzai sunt acum disponibile pe Vlad Cazino și nu ar trebui să ratezi o asemenea oportunitate. Acestea vin cu noi elemente vizuale care îți vor face experiența una mai plăcută și te va captiva de-a dreptul. Deci, noi zicem că ar fi cazul să nu mai pierdem timpul și să aflăm mai multe despre această promoție a operatorului Vlad Cazino cât mai repede!

Banzai Poker Vlad Cazino – info promoție

Banzai Poker Vlad Cazino Este o ofertă care vine cu misiuni săptămânale în perioada 23 ianuarie – 26 februarie 2023. În ianuarie îți vei începe cãlãtoria ca un karate kid și vei sfârși în februarie ca fiind un adevărat sensei. De ce spunem asta? Ei bine, pentru că în timpul misiunilor săptămânale ce vor avea loc va vei avea un target de atins, adică o anumită centură în jocul Banzai. Iată perioada fiecărei misiuni săptămânale și la ce centură va trebui să ajungi în cadrul lor!

 • 23 – 29 Ianuarie: Trebuie să ajungi la centura galbenă în jocul Banzai;
 • 30 Ianuarie – 5 Februarie: Trebuie să ajungi la centura verde în jocul Banzai;
 • 6 – 12 Februarie: Trebuie să ajungi la centura galbenă în jocul Banzai;
 • 13 – 19 Februarie: Trebuie să ajungi la centura verde în jocul Banzai;
 • 20 – 26 Februarie: Trebuie să ajungi la centura neagră în jocul Banzai.

Scopul acestor misiuni oferite de operator este de a sărbători lansarea jocului Banzai pe Vlad Cazino. Deci tot ce va trebui să faci este să te bucuri de această oportunitate Poker Cash Banzai și să câștigi cât mai mult! Dar cum vei profita de această șansă? Mai multe despre asta vei afla citind secțiunea următoare.

Cum participi la Vlad Cazino Banzai Cash?

Să participi la Banzai Poker Vlad Cazino este la fel de ușor ca participarea la alte oferte speciale de până acum. Cu toate acestea, nu îți vor vom oferi toate detaliile necesare pentru ca totul să fie clar. Iată ce vei avea de făcut!

1
Mergi la promoție

Dă scroll mai sus, apasă pe butonul verde pe care scrie „Participă acum” și prin care vei fi trimis direct pe site-ul operatorului.

2
Joacă-te Banzai

Deschide jocul Banzai și începe călătoria ta ca un karate kid, apoi avansează cât mai mult.

3
Câștigă

Du misiunile la capăt și câștigă în fiecare săptămână câte un bilet gratuit la poker, cu o valoare aleatorie în funcție de centura la care ajungi și de săptămână.

Să știi că vei putea participa la această promoție chiar și de pe telefon din aplicația Vlad Cazino. Deci, te vei putea bucura de jocuri Poker Banzai Vlad Cazino oriunde te-ai afla!

Ce primești la Poker Banzai Cash?

Bun, ai descoperit până acum faptul că la Banzai Poker Vlad Cazino ai misiuni care vor avea loc în fiecare săptămână într-o anumită perioadă de timp stabilită și cum vei ajunge să particip la această promoție. Dar probabil subiectul cel mai important în această discuție este ce vei primi mai exact. Ți-am spus mai devreme că vor fi niște bilete gratuite la poker, dar ceea ce nu știi este valoarea lor. Așa că hai să aflăm!

 • Misiunea din 23 – 29 Ianuarie oferă: €1 Banzai Ticket;
 • Misiunea din 30 Ianuarie – 5 Februarie oferă: €2 Banzai Ticket;
 • Misiunea din 6 – 12 Februarie oferă: €5 Banzai Ticket;
 • Misiunea din 13 – 19 Februarie oferă: €5 Banzai Ticket;
 • Misiunea din 20 – 26 Februarie oferă: €10 Banzai Ticket.

Ce mai e de știut despre Poker Vlad Cazino Banzai?

Și acum că suntem pe final, e timpul să mai descoperi anumite detalii care îți vor fi necesare atunci când vei juca la Banzai Poker Vlad Cazino. Nu e nimic din ce n-ai mai auzit până acum, dar nu strică niciodată să îți reamintim. Iată despre ce e vorba!

 • Această promoție este disponibilă de la 00:00 UTC pe 23 ianuarie 2023 până la 23:59 UTC pe 26 februarie 2023.
 • Misiunile săptămânale Banzai nu sunt disponibile jucătorilor din Danemarca și Suedia.
 • Va fi o misiune pe săptămână disponibilă
 • Misiunea săptămânală trebuie finalizată între orele 00:00 UTC a lunii și 23:59 UTC a duminicii aceleiași săptămâni.
 • Biletele câștigate la misiunea săptămânală au o dată de expirare de 7 zile.
 • Toate biletele neutilizate expiră și nu pot fi schimbate.

Concluzii

Așadar, Banzai Poker Vlad Cazino este o ocazie minunată de a-ți îmbunătăți jocul de Poker sau dacă nu ai mai jucat până acum, poți încerca pentru prima oară aici și, astfel, vei putea învăța, câștiga și te distra în același timp! Iar după, poți apela mai multe jocuri Live Casino Vlad Cazino pentru un plus de distracție. Ce zici? Noi îți urăm mult succes!