bani înapoi la sloturile EGT Betano

Ofertă specială: Bani înapoi la sloturile EGT Betano

22 mart. 2021
Acum poți primi bani înapoi la sloturile EGT Betano! Luna martie a adus o mulțime de oferte la cazinourile online, care de care mai avantajoase. Deoarece sunt atât de multe, ele sunt organizate pe câte o zi a săptămânii. Există și oferte care sunt valabile toată luna, dar nu despre acestea vorbim astăzi.

Oferta cu bani înapoi la sloturile EGT Betano este valabilă în fiecare zi de luni. Deci, în fiecare săptămână din Martie 2021 poți să fii recompensat pentru simplul fapt că joci păcănele la acest casino online. În acest articol îți vom prezenta toate detaliile ofertei. Deci, citește până la sfârșit pentru a fi bine informat! Iar dacă vrei să revendici această ofertă tot ce trebuie să faci este să apeși butonul „Profită acum” din caseta de mai jos.

Ofertă specială

Bani înapoi la păcănelele EGT de la Betano

Joacă păcănele EGT la Betano în fiecare zi de luni și poți primi bani înapoi.

Profită Acum
jocpacanele noroc

După cum probabil ți-ai dat seama deja, în cadrul acestei oferte vei putea primi bani înapoi la jocurile EGT. Dar doar la jocurile acestui producător. Cu toate acestea, nu vei fi dezamăgit de selecția Vegas Betano. Acest cazino are unele dintre cele mai populare jocuri ale acestui provider. Îți vom da câteva exemple de păcănele EGT într-o altă secțiune, dar putem spune cu siguranță că vei avea de unde alege.

Cum primești bani înapoi la sloturile EGT Betano?

Dacă vrei să primești bani înapoi la sloturile EGT Betano, procesul e simplu. Recompensele se acordă în funcție de pierderile nete pe care le înregistrezi la păcănelele participante la ofertă. Iată ce sume primești:

  • 20 RON pentru pierderi nete între 100 și 250 RON;
  • 50 RON pentru pierderi nete între 251 și 500 RON;
  • 100 RON pentru pierderi nete între 501 și 1.000 RON;
  • 200 RON pentru pierderi de peste 1.000 RON.

Vei primi banii din ofertă în ziua următoare. Aceștia sunt adăugați sub formă de bani reali în balanța contului. Pentru a fi eligibil, trebuie să ai pierderile nete prezentate mai sus doar la jocurile de la EGT, doar în ziua de luni.

Ce jocuri EGT găsești la Betano?

Acum că ai aflat cum poți să primești bani înapoi la sloturile EGT Betano, probabil ți-ar putea folosi niște exemple. În această secțiune îți vom prezenta, pe scurt, trei păcănele de la acest producător. Nu este neapărat să joci unul din ele pentru a participa la ofertă, deoarece sunt multe altele în selecția cazinoului. 

Shining Crown

Shining Crown este un joc perfect pentru toți iubitorii de jocuri de păcănele online cu simboluri de fructe. Acesta oferă o experiență atât de specială încât a ajuns să fie unul dintre titlurile la care mulți se gândesc când aud termenul „păcănele”. Shining Crown are o reputație deja dovedită, fiind unul dintre cele mai jucate sloturi în toate cazinourile de pe piață.

Amazons’ Battle

Amazons’ Battle face parte din categoria de jocuri pacanele cu 5 role și 30 de linii de plată. Acesta are o acțiune bogată, grafică detaliată și teme inspirate din mitologie și povești. Suntem încrezători că te vei distra pe deplin cu acest joc. El are o rată de profit pentru jucători de 96,17%.

Burning Hot

Burning Hot este încă unul din păcănelele extrem de populare de pe piața jocurilor de noroc. Este considerat un clasic nu pentru că folosește simboluri tradiționale, ci pentru că este și a fost mereu apreciat de cunoscători. Acesta are o structură simplă, cu 5 role, 3 rânduri și 5 linii de plată. Deci, nu-ți trebuie mult ca să te poți bucura la maxim de el, deoarece te vei prinde repede de cum funcționează.

Oferta cu bani înapoi la sloturile EGT Betano – termeni și condiții

Înainte de a profita de oferta cu bani înapoi la sloturile EGT Betano trebuie să respecți regulile ei. Acestea vin sub forma secțiunii de termeni și condiții. Din fericire, nu există pentru orice sumă de bani înapoi la jocurile EGT. Noi ți-am pregătit o scurtă listă cu ce trebuie să știi:

  • Oferta se adresează tuturor jucătorilor cu cont valid;
  • Oferta este valabilă de-a lungul lunii Martie, în fiecare zi de luni (01/03, 08/03, 15/03, 22/03, 29/03);
  • Oferta poate fi folosită o singură dată pe zi;
  • Câștigurile vor fi creditate în balanța jucătorului în ziua următoare, între orele 12:00 și 18:00;
  • Perioada de 24 de ore începe la 02:00 și se încheie la 01:59 în următoarea zi.

Concluzii

În concluzie, este ușor să primești bani înapoi la sloturile EGT Betano. Tot ce trebuie să faci este să joci păcănelele tale preferate în intervalul stabilit. Dacă ți se pare atractivă, ar trebui să știi că nu este singura ofertă a cazinoului. Nouă ni se pare foarte avantajoasă oferta destinată jucătorilor noi. Dacă ești nou și încă nu ai cont, îți recomandăm să te înregistrezi și să profiți de un super bonus de bun venit Betano.

Ofertă specială

Bani înapoi la păcănelele EGT de la Betano

Joacă păcănele EGT la Betano în fiecare zi de luni și poți primi bani înapoi.

Profită Acum
jocpacanele noroc