bani de anul nou Million

Bani de anul nou Million – un turneu de 100.000 RON

  decembrie 12, 2023

Cât de bine îți sună promoția Bani de anul nou Million, la prima vedere? Este un turneu grozav care te provoacă la distracție cu păcănele. Și nu-s orice păcănele, ci unele dintre cele mai populare. Citește în continuare și vezi dacă ți se potrivește această competiție!

logo million casino
Bonus Cu Depunere

Până La 5450 RON + 800 Rotiri Gratuite

Competiția se desfășoară de pe 9 Decembrie 2023 până pe 9 Ianuarie 2024. Aașdar, ai o lună  la dispoziție, dar nu e timp de pierdut! Cu cât te vei înscrie mai târziu la acest turneu de păcănele, cu atât adversarii ți-o vor lua înainte. Hai în secțiunea următoare ca să vezi cum te poți înscrie cât mai repede!

Pași de înscriere la turneul Bani de anul nou Million

Vrei Bani de anul nou Million? Întâi trebuie să îndeplinești condițiile standard pentru a participa la astfel de promoții. Nimic complicat, ba chiar suntem siguri că le-ai bifat pe toate. Trebuie să:

 • Ai 18 ani;
 • Ai un cont Million existent, dar și verificat;
 • Locuiești în România;
 • Ai spirit competitiv și chef de distracție.
1
Înscrie-te la turneu

Apasă pe butonul de mai sus, cel pe care scrie „Profită acum”. Vei fi trimis direct la pagina turneului Million Bani de anul nou, deci este cea mai rapidă cale! Apoi dă click pe „Particip”.

2
Autentifică-te

Intră în contul tău, iar dacă nu ai unul, înregistrează-te. Ai doar câteva câmpuri de completat, deci nu durează mult. După, îți recomandăm să-ți verifici identitatea.

3
Fă-ți de cap

Fă o depunere dacă n-ai niciun sold, apoi începe să joci la păcănelele participante. Sunt prezente cele mai populare, deci sigur vei găsi și câteva dintre preferatele tale.

Avem un ghid special unde găsești și mai multe sfaturi despre cum să-ți faci cont Million, în caz că ai nevoie. Odată ce ți-ai deschis contul, vei vedea câte beneficii te așteaptă. Ai asistență de calitate, rapiditate și siguranță când vine vorba de tranzacții, o sumedenie de jocuri și chiar un program de fidelitate. Iar dacă faci și o primă depunere, atunci poți lua bonus de bun venit Million. Un cadou mai bun de atât n-ai putea să-ți faci de Crăciun și Anul nou!

Cum funcționează oferta de anul nou Million?

Participând la turneu, poți face ușor Bani de anul nou Million, dar asta depinde și de competitorii tăi. Îl poți considera drept un concurs, unde contează să aduni cât mai multe puncte. Există și un clasament, deci poți ține evidența ușor, verificându-l. Ce trebuie să faci?

În primul rând trebuie să te distrezi. Alegi orice joc de păcănele dintre cele participante și joci cu mize de minim 1 leu. Este o miză decentă, care îți poate aduce câștiguri bune, dar mai este și accesibilă. În al doilea rând ține cont că 1 leu jucat este egal cu 1 punct din clasament. Dacă joci pariuri în valoare totală de 1000 de lei, atunci vei acumula 1000 de puncte.

Fondul total de premiere este de 100.000 RON, iar acesta va fi împărțit la primii 125 de jucători cu cele mai mari scoruri. Bineînțeles, cu cât te situezi mai sus în clasament, cu atât premiul va fi mai mare. De exemplu, uite cum sunt premiați primii 10:

 • Locul 1: 15.000 RON
 • Locul 2: 10.000 RON
 • Locul 3: 8.000 RON
 • Locul 4: 6.000 RON
 • Locul 5: 5.000 RON
 • Locul 6: 4.000 RON
 • Locul 7: 3.500 RON
 • Locul 8: 3.000 RON
 • Locul 9: 2.500 RON
 • Locul 10: 2.000 RON

Concluzii

Este perioada cadourilor, deci niște bani de anul nou Million sunt bineveniți. Nu uita că principalul scop al acestui turneu este distracția și suntem siguri că vei avea parte din plin! Ai la dispoziție păcănele de top, cum ar fi Shining Crown, Big Bass Bonanza, Book of Ra Magic, Book of Shadows și multe altele. În total, ai 125 de opțiuni în materie de sloturi. Stai cu ochii pe minunatele turnee Million și baftă!