Aventura Spaţială Favbet

Aventura spaţială Favbet

28 sept. 2022

Aventura Spaţială Favbet este o ofertă specială atractivă, care cu siguranţă va stârni interesul oricărui tip de jucător, mai ales când vine vorba despre premiile oferite. Perioada de desfăşurare a campaniei este 5 Septembrie – 30 Octombrie 2022, deci ai timp suficient să participi. Se acordă premii în fiecare săptămână din cele 8 ale promoţiei, iar în ultima se va acorda premiul cel mare, un MacBook Air. 

Bonus de bun venit

100% până la 1000 RON + 100 Rotiri Gratuite + 100 RON Freebet

Descoperă noul bonus de bun venit de la Favbet! Pachetul conține bani bonus, rotiri gratuite, un pariu gratuit și tone de distracție!

Profită acum
jocpacanele noroc

Rămâi cu noi până la sfârșit și află tot ce trebuie să știi pentru a-ți mări șansele de câștig! Promoția este destinată utilizatorilor deja înregistrați, așa că ar trebui să-ți creezi cont Favbet dacă nu ai deja unul. Pe lângă această promoție, dacă doar ce te-ai înregistrat, ai ocazia să profiţi şi de un bonus de bun venit Favbet. Poți lua până la 1000 RON bonus, 100 de rotiri gratuite și alți 100 RON pentru pariuri sportive.

Aventura Spaţială Favbet: cum participi?

Aventura Spaţială Favbet constă în acumularea de puncte şi întocmirea unor clasamente săptămânale, iar în funcţie de clasarea ta, poți să iei unul din premiile puse la bătaie. Respectivele puncte pot fi acumulate plasând pariuri de minimum 50 RON într-una din secţiunile Cazino, Sport şi Live.

Aventura Spaţială Favbet este o ofertă de care poţi profita foarte uşor. Vei avea la dispoziţie 8 săptămâni să te înscrii şi să câştigi premii după premii. Pentru a te putea înscrie, va trebui să urmezi următorii paşi:

 1. Apasă pe butonul Profită acum de la începutul articolului. Așa ajungi la bonusul de bun venit, iar dacă ai deja un cont, pur și simplu loghează-te.
 2. Caută Aventura Spațială Favbet în secțiunea de promoții a cazinoului și apasă pe butonul Înscrie-te pentru a participa.
 3. Fă o depunere și poți începe să plasezi pariuri în secțiunile de care ți-am spus mai devreme – Cazino, Sport & Live.

Nu uita că poţi paria de pe orice dispozitiv deții! Pentru a avea o experienţă cât mai comodă, poţi descărca aplicaţia mobile Favbet direct pe telefonul tău. Aceasta este disponibilă în Google Play şi AppStore.

Favbet Aventura Spaţială – ce vrei primi?

Aventura Spaţială Favbet este o promoţie de tip turneu. La sfârşitul fiecărei săptămâni se întocmeşte un clasament, unde în funcţie de punctaj, vei avea posibilitatea să câştigi diferite premii. Acum îţi vom prezenta cum poţi strânge cât mai multe puncte.

 • Trebuie să plasezi pariuri de minim 50 de lei în secţiunile Sport, Live sau Cazino.
 • Pentru fiecare 50 de lei pariaţi în Sport şi Live, vei primi 1 punct. 
 • Vor fi considerate valabile biletele cu cotă minimă 1.50, maximă 5.00.
 • Totodată, trebuie să ai minim 3 evenimente pe bilet.
 • Pentru fiecare 50 de lei pariaţi în secţiunea Cazino, pe un bet de minim 1 leu, primești 1 punct. 

Ține cont că limita minimă pentru acordarea premiului cel mare al săptămânii (iPhone 13 Pro) este de 500 de puncte pe săptămână.

Premii iPhone FavBet în funcție de clasament

În primele 7 săptămâni, premiile acordate la Aventura Spaţială Favbet vor fi un iPhone 13 Pro, AWB, Pariu fără risc şi Rotiri Gratuite. Acestea vor fi oferite în funcţie de clasament, după cum urmează:

 • LOCUL 1 – iPhone 13 Pro;
 • LOCURILE 2 – 4 – 200 RON AWB;
 • LOCURILE 5 – 7 – 100 RON pariu fără risc;
 • LOCURILE 8 – 10 – 50 RON pariu fără risc;
 • LOCURILE 11 – 20 – 50 de rotiri gratuite;
 • LOCURILE 21 – 30 – 25 de rotiri gratuite.

În ultima săptămână a promoţiei, în vederea acordării premiului cel mare, se vor lua în considerare toate punctele acumulate pe întreaga perioadă a Favbet Aventura Spaţială. Premiul cel mare acordat la finalul campaniei este un MacBook Air.

Fie că vorbim despre AWB sau rotirile gratuite pe care le poți câștiga, condițiile de rulaj sunt extrem de mici. Tot ce trebuie să faci când iei un astfel de premiu este să rulezi banii o singură dată (x1). Iar dacă te întrebi ce este AWB (after wagering bonus), este pur și simplu un premiu cu bani bonus.

Favbet Aventura Spaţială – condiții de rulaj

La orice promoție de cazino vei găsi anumite condiții de participare sau de revendicare a premiilor, iar Aventura Spaţială Favbet nu face excepție. Îți vom spune, deci, pe scurt, ce condiții de rulaj trebuie să îndeplinești.

Rulajul este o metodă de siguranță antifraudă pe care operatorul o folosește ca să se protejeze pe el însuși, dar și pe jucători. Astfel, mediul de concurs va fi unul corect. Nu te lăsa descurajat! Pe lângă faptul că aceste cerințe sunt foarte mici, gândește-te că rulând banii ai șansa de a mări câștigurile.

Aventura Spaţială Favbet – ce trebuie să mai ştii?

Deşi până la acest moment pare că ai aflat tot ce se putea despre Aventura Spaţială Favbet, mai sunt câteva detalii pe care ar trebui să le ştii. Astfel, te vei putea bucura pe deplin de această campanie.

 • Premiile ce constau în bunuri materiale, precum iPhone 13 Pro şi MacBook Air, pot fi preschimbate în bani doar în cazuri excepţionale, precum absenţa acestora din stocurile furnizorilor;
 • Dacă niciun jucător nu va atinge pragul minim de 500 de puncte săptămânale, premiul nu va fi acordat;
 • În cazul în care în săptămâna cu numărul 8, niciun jucător nu va acumula 1000 de puncte, organizatorul nu va acorda premiul cel mare;

În cazul în care doreşti să afli mai multe detalii legate de Aventura Spaţială Favbet, poţi oricând să verifici termenii și condițiile promoției. Ba chiar este recomandat să o faci, în caz că ceva se schimbă.

Concluzii

Aventura Spaţială Favbet este o promoţie extrem de antrenantă, ce trezeşte natura competitivă a participanţilor. Tot ce mai ai de făcut în acest moment este să pariezi, să acumulezi puncte și să te clasezi cât mai sus, aspirând la premiul cel mare. Totuşi, este foarte important să nu te pierzi în această mulţime de premii și să ai un joc responsabil FavBet. Mult noroc!