aparate pacanele

Cele mai profitabile aparate pacanele la NetBet

24 oct. 2017

Atunci când alegi un joc de aparate pacanele, unul din criteriile cele mai importante ar trebui să fie rata de câștig pentru jucător. Rata de câștig se mai numește și RTP (return to player) sau payout. Aceasta este foarte importantă pentru că îți arată cât poți să câștigi de fapt la un anumit joc. În următorul set de articole îți vom explica pe larg ce înseamnă rata de câștig și ce jocuri pacanele plătesc cel mai bine. În articolul de astăzi ne concentrăm asupra jocurilor de la Netbet. Învață să joci și tu mai profitabil!

Rata de câștig la aparate pacanele pe înțelesul tuturor

Rata de câștig este un indice care arată în ce procent plătește un anumit joc de aparate pacanele. Poți găsi această informație în tabela de plată a jocurilor (paytable), ori pe site-urile oficiale ale producătorilor. Ca reper, jocurile cu payout sub 93% sunt mai puțin profitabile. Jocurile cu payout intre 93 și 97% au o rată foarte bună de profit, în timp ce între 97-98% câștigurile sunt atractive, iar peste 98% sunt de-a dreptul excelente.

Trebuie să știi că rata de profit sau payout-ul nu garantează totuși câștigul. Pentru acest lucru procentul ar trebui să fie de peste 100%. Partea bună este că există jocuri pacanele cu rate foarte apropiate de 100%.

Cele mai profitabile jocuri de aparate pacanele se găsesc la Netent și Microgaming. Jucătorii inteligenți aleg jocurile cu cele mai mari rate de câștig. Un element care contează foarte mult este și variația. Indiferent dacă preferi jocuri cu variație medie (care plătesc sume mici mai des) sau jocuri cu variație mare (care plătesc mai rar, dar mai bine), e important să ții cont de rata de câștig.

În cazinourile online românești găsești cele mai profitabile jocuri. Diferența față de jocurile din sălile de joc este imensă. Iar sistemele RNG verificate de legislația internațională asigură corectitudinea maximă.

Bonusuri exclusive la jocuri pacanele la Netbet

NetBet are una dintre cele mai extinse game de jocuri pacanele din țară. Jocurile lor sunt create de cei mai mari producători și includ rate de profit foarte atractive.

Nu rata momentul și revendică-ți un bonus exclusiv la NetBet de pe Joc Pacanele, pentru a juca mai mult gratis! Doar dacă urmezi link-urile de pe site-ul nostru poți beneficia de 50 de rotiri gratis fără depunere, ori un bonus la depozit de 100% + 50 rotiri gratis!

Jocuri cu payout mare la NetBet

Extreme Heat

Extreme Heat este un joc de aparate pacanele în stil retro, cu un payout de 97.5%. Jocul este creat de Microgaming și aduce pe ecranul de joc toate simbolurile clasice. Cele 30 de linii de plată sunt ajustabile și poți paria până la 15 monede pe fiecare.

Interfața este una perfect clasică, iar coloana sonoră aduce acorduri puternice de chitară electrică. Simbolurile plătesc foarte bine, aducând până la un câștig de 10000x față de valoarea pariului inițial. Câștigul maxim este înregistrat atunci când prinzi 5 simboluri de dolar.

Jocul are și simboluri speciale (wild și scatter). Simbolul wild este dolarul, în timp ce simbolul scatter este marcat cu “Bonus”. 3, 4 sau 5 simboluri scatter îți aduc 10, 15 și respectiv 20 rotiri gratis.

Extreme Heat este cu siguranță un joc de aparate pacanele ce merită jucat!

Jack Hammer

Jack Hammer are un payout de 97% și este unul din cele mai profitabile jocuri din cazinourile online românești. Jocul are în același timp una dintre cele mai avansate interfețe grafice, oferind o experiență de joc cu totul specială.

Jack Hammer are simboluri wild Sticky (care rămân în aceeași poziție după un câștig), rotiri gratuite și simboluri scatter.

Jocul creat de cei de la NetEnt are o grafică incredibilă și arată exact la fel ca o revistă de benzi desenate. Personajele jocului apar pe ecran și spun o poveste foarte captivantă. Jack Hammer (personajul principal) trebuie să învingă savantul malefic și să salveze orașul.

Funcțiile speciale din Jack Hammer includ Sticky Win care păstrează simbolurile wild în aceeași poziție după un câștig, pentru un respin. Câștigurile vin astfel în lanț.

O altă funcție specială este adusă de simbolurile scatter. Atunci când prinzi cel puțin 5 simboluri Free Spin oriunde pe ecran, primești între 10 și 30 de rotiri gratuite. Iar câștigurile din timpul rotirilor gratuite sunt multiplicate de 3 ori, așa că se lasă cu sume foarte mari.

Victorious

Victorious este un joc de aparate pacanele cu o rată de câștig de 96.9%, inspirat de istoria Imperiului Roman. Acesta prezintă armata și personaje faimoase, creând o atmosferă foarte captivantă. Jocul are 243 de linii de plată și simboluri speciale. Simbolul wild este reprezentat de un vultur auriu, în timp ce simbolul scatter este reprezentat de o cunună de măslin.

Runda bonus cu rotiri gratuite aduce până la 25 de runde gratis, în timpul cărora câștigurile sunt triplate.

Jackpot-ul jocului este de 7500 de monede. Victorious este unul din cele mai atractive jocuri pacanele inspirate de istorie.

Dazzle Me

Un alt joc de aparate pacanele cu o rată de 96.9% este și Dazzle Me. Jocul aduce diamante în fel și fel de culori, precum și simboluri retro de tipul șeptarilor și clopoțeilor. Dazzle Me are 20 de linii de plată. Atracția principală a jocului este funcția Wild Reels, care poate transforma una sau mai multe role complet wild. Există și posibilitatea ca mai multe runde să devină wild în același timp. Simbolul scatter este marcat cu “Free Spin”. Atunci când prinzi cel puțin 3 simboluri de acest tip poți câștiga până la 16 rotiri gratuite. Iar în timpul rotirilor e posibil ca rolele să devină identice, astfel încât să crească șansele de câștig. Dazzle Me este cu siguranță un joc ce merită încercat!

Neon Staxx

Neon Staxx este un joc de aparate pacanele plin de culoare, cu o atmosferă retro, în ciuda faptului că grafica este una modernă. Jocul include simboluri wild, scatter și o funcție specială Staxx.

În interfața în culori neon găsim simboluri de predatori evoluați (lei, tigri, păsări, șerpi). Simbolurile wild și scatter sunt marcate exact cu aceste cuvinte. Simbolul scatter declanșează runda bonus cu până la 20 de rotiri gratuite.

Funcția Staxx se declanșează automat și aduce simboluri extensibile care formează câștiguri generoase. Rata de plată este de 96.9%.

Neon Staxx este unul din cele mai interesante jocuri pacanele noi.

Thunderstruck II

Thundestruck II este un joc ce face istorie. Jocul creat de Microgaming are o rată de câștig de 96.9%. Thunderstruck II este inspirat de mitologia nordică. Întâlnim așadar zei precum Loki, Odin sau Thor. Simbolurile mai includ ciocanul lui Thor, logo-ul jocului sau o corabie. Logo-ul jocului este simbolul wild, în timp ce ciocanul este simbolul scatter. E nevoie de cel puțin 3 simboluri scatter pentru a activa runda bonus. Runda bonus are 4 variante.

Varianta Valkyrie aduce 10 rotiri gratuite cu un multiplicator 5x. Varianta Loki aduce 15 rotiri gratuite în timpul cărora apar simboluri wild în mod aleatoriu. Varianta Odin aduce 20 de rotiri gratuite în timpul cărora mai multe simboluri sunt transformate în mod aleatoriu în multiplicatori. Varianta Thor aduce 25 de rotiri gratuite în timpul cărora câștigurile cresc un multiplicator ce ajunge până la 5x.

Acestea sunt câteva dintre cele mai profitabile jocuri de aparate pacanele de la NetBet.

De reținut

  • Jocurile cu payout mare plătesc mai bine
  • La NetBet găsești foarte multe jocuri pacanele profitabile
  • Pe Joc Pacanele ai bonusuri exclusive la Netbet

Articolele din seria :