aparate pacanele online

Aparate pacanele online profitabile Sportingbet

18 nov. 2017

În momentul de față ai la dispoziție foarte multe opțiuni pentru jocurile de aparate pacanele online. Unele dintre ele sunt însă mai profitabile decât altele, așa că e important să știi cum să le alegi pe care îți aduc cele mai multe șanse de câștig. Îți arătăm astăzi acele jocuri ca la pacanele cu cel mai mare payout de la Sportingbet!

Un element foarte important de care trebuie să ții cont atunci când joci la aparate pacanele online este rata de câștig. Rata de câștig mai este întâlnită și sub forma de rată de profit sau payout și arată cât de mult plătește un aparat. Rata de câștig este un procent care se calculează ca o medie. Dacă întâlnești un joc cu o rată de câștig de 96%, asta nu înseamnă că există 96% șanse să câștigi la fiecare rotire. Procentul este calculat pe o perioadă de timp mai mare.

Sportingbet este un casino online la care găsești foarte multe jocuri ca la pacanele cu payout bun, iar bonusul actual îți aduce avantaje extinse. Pe Joc Pacanele găsești un bonus de 100% până la 700 RON la Sportingbet, bonus care îți dublează depozitul și îți permite astfel să te bucuri mai mult de jocurile preferate. Revendică-l și tu!

Cele mai profitabile jocuri de aparate pacanele online la Sportingbet

Neon Staxx

Neon Staxx  este un joc de aparate pacanele online cu un payout de 96.9% și o interfață cu totul specială. Jocul aduce o combinație de elemente retro și noi și este plin de culoare. Atmosfera redă foarte bine perioada anilor 80, cu lumini neon și începuturile muzicii electronice.

Neon Staxx are de asemenea o listă întreagă de elemente speciale. Printre acestea se numără simbolurile wild fixe și extensibile. Neon Staxx este unul din cele mai interesante jocuri cu pacanele ca la aparate.

Jocul este creat de NetEnt și are 40 de linii de plată. Simbolurile speciale sunt marcate ca atare (Wild și Scatter). Simbolul wild funcționează ca joker, în timp ce simbolul scatter aduce runda bonus cu rotiri gratuite.

Runda bonus apare atunci când prinzi 3, 4 sau 5 simboluri scatter. Acestea îți aduc 10, 15 și respectiv 20 de rotiri gratuite.

În orice moment al jocului se pot genera și simboluri wild fixe sau extensibile, ceea ce ajută mult la creșterea câștigurilor.

Neon Staxx este cu siguranță unul din cele mai interesante jocuri aparate pacanele online din oferta celor de la Sportingbet.

Joker Pro

Joker Pro  este un joc cu o rată de câștig de 96.8%. Jocul este plin de culoare și se încadrează în stilul clasic. Simbolurile includ trifoi, diamante, clopoței, potcoave, BAR și șeptari. Joker Pro are 10 linii de plată. În ciuda faptului că nu are o rundă bonus, acesta reușește totuși să mențină plăți foarte bune.

Simbolul scatter joacă un rol important în acest sens. Atunci când prinzi pălăria de arlechin pe rolele 2,3 sau 4, se activează re-spins (rotiri gratuite). În timpul unei astfel de rotiri, rolele suplimentare 1 și 5 devin complet wild. Câștigurile ajung până la 1000x.

Joker Pro este un joc foarte atractiv în stil clasic, care îți poate aduce câștiguri foarte mari!

Hooks Heroes

Un alt joc cu un payout de 96.8% este și Hooks Heroes. Jocul cu pirați este inspirat din povestea lui Peter Pan și a căpitanului Hook.

Acest joc de aparate pacanele online este foarte dinamic. Există un simbol wild (căpitanul Hook) și un simbol scatter (un copil în costum de crocodil). De fiecare dată când prinzi 2 simboluri scatter, câștigi o rotire gratuită în timpul căreia se activează un element special. Dacă prinzi 3 simboluri, primești între 7 și 15 rotiri gratuite cu elemente speciale.

Iată care sunt elementele speciale întâlnite atât în runda bonus, cât și atunci când prinzi 2 simboluri scatter (caz în care se activa aleatoriu un element special). Dacă prinzi 3 simboluri scatter, vei putea opta pentru tipul de rundă bonus dorit.

Primul tip de rundă este Fairy Feature. Acesta îți aduce 7 rotiri în timpul cărora apar între 2 și 5 simboluri wild extra.

Al doilea tip de rundă este Mermaid Feature. Aceasta aduce 10 rotiri gratuite în care câștigurile sunt dublate, iar în cazul în care un simbol wild contribuie la un câștig, acesta este multiplicat de 4 ori.

Al treilea tip de rundă este Pirate Captain Feature. În runda Pirate Captain ai 15 rotiri gratuite în timpul cărora câștigurile se calculează în funcție de numărul de simboluri de același tip care apar pe role (indiferent de poziția lor).

Mai trebuie menționat că în cazul în care prinzi 4 simboluri scatter, vei putea alege de 2 ori o rundă bonus, în timp ce dacă prinzi 5 simboluri, vei putea alege de 3 ori. Câștigurile ajung colosale!

Drive Multipliers Mayhem

Drive Multipliers Mayhem are o rată de profit de 96.7%. Jocul este foarte interactiv și are animații captivante. Acțiunea din joc se petrece la un concurs underground de curse de mașini.

Drive Multipliers Mayhem se remarcă prin multiplicatorii wild care tot cresc. Pe fiecare rolă poți prinde un multiplicator corespunzător (ex.pe rola 2 un multiplicator 2x, pe rola 3 unul 3x și tot așa). Multiplicatorii se pot și aduna, așa că dacă ai unul 2x și unul 3x, câștigul va fi la final unul 5x.

Jocul de aparate pacanele online are și simbol scatter. 3 simboluri scatter aduc runda bonus cu 10 rotiri gratuite. Partea interesantă este că poți trece la diferite niveluri în runda bonus, în funcție de apariția simbolului Nitro. Cu cât mai des apare, cu atât treci la niveluri mai înalte. Nivelul 1 aduce 10 runde gratis simple, în timp ce nivelul 2 aduce încă 4 rotiri cu un wild garantat, nivelul 3 aduce încă 3 rotiri cu 2 simboluri wild garantate, iar nivelul 4 aduce încă 2 rotiri cu 3 simboluri wild garantate. Șansele de câștig sunt chiar mari.

Gama de jocuri ca la pacanele Sportingbet este distractivă și are potențial mare de câștig. Profită și tu de bonusul nostru și încearcă-le!

De reținut

  • Rata de câștig este esențială la jocuri ca la pacanele
  • La Sportingbet găsești jocuri cu rată bună de profit
  • Jocurile Sportingbet au speciale și teme distractive

Articolele din seria :