jocuri cu Pacanele online noi

Nume noi pe piața de producători de aparate jocuri pacanele

În lumea producătorilor de aparate jocuri cu pacanele lucrurile păreau să fie bătute în cuie: NetEnt, Microgaming și Playtech erau cei care lansau cele mai multe și mai atractive jocuri cu pacanele. Îi puteam lua în considerare și pe cei de la Novomatic, care de-a lungul existenței lor au lansat pacanelele de succes Book of Ra, Fruit Cocktail sau Lucky Lady Charm, dar care acum au lăsat-o mai moale.

Top producători noi aparate jocuri cu pacanele

În urmă cu ceva timp mai erau activi cei de la Betsoft sau Sheriff/Blue Gem, dar acum se pare că au renunțat de tot.

O mare surpriză a venit însă în ultima perioadă, când mai mulți producători noi au început să lanseze jocuri cu pacanele foarte populare.

Jokerizer este un joc de pacanele care a prins foarte bine în afară, pe care ne ne așteptăm să îl vedem în curând și în cazinourile de la noi. Jocul este făcut de cei de la Yggdrasil Gaming. Deși nu tocmai noi pe piață, aceștia nu au atras foarte mult atenția până recent, fiind cumva în umbra celor de la NetEnt. Jocurile lor au ajuns însă să fie integrate de cazinouri internaționale mari precum bet365, Betsson Group, bwin.party, Cherry, LeoVegas sau Mr Green, iar acum este doar o chestiune de timp până când vor deveni o competiție serioasă pentru NetEnt sau Microgaming.

Un alt producător promițător este Quickspin. Jocurile sale precum Beowulf, Big Bad Wolf sau Royal Frog au efecte foarte inovatoare, rate bune de profit și un potențial uriaș.

Thunderkick este un producător cu un portofoliu mai bogat pe jocuri de masă, dar care nu ignoră nici segmentul de piață de jocuri cu pacanele. Sunt de remarcat în special jocurile Esqueleto Explosivo și Toki.

Încheiem lista de producători care anunță să schimbe piața de aparate jocuri cu pacanele cu australienii de la NextGen. Printre jocurile lor de top se numără pacanele precum Judge Dredd, Merlin’s Millions sau Merlin’s Magic Respins.

Nu putem decât să ne bucurăm de aparițiile noi. Competiția va crește standardele, ratele de profit și avantajele jucătorilor. Așteptăm cu nerăbdare să putem juca pacanele Yggdrasil Gaming, Quickspin, Thunderkick sau NextGen.

Citește și articolele despre pacanele NetEnt sau Microgaming!