Alege-ți Baba Mr Bit

Alege-ți Baba Mr Bit și profită de rotiri gratuite zilnic!

28 feb. 2022

Tradițiile românești se țin și la cazino, iar oferta Alege-ți Baba Mr Bit este exemplul perfect. Primăvara a venit la cazinoul cyberpunk și a adus cu ea o promoție extraordinară. Acum poți să iei rotiri gratuite la niște jocuri de păcănele super distractive, iar tot ce trebuie să faci este o simplă depunere. Citește articolul nostru pentru a afla cum funcționează promoția!

Ofertă specială

Alege-ți Baba Mr Bit - Free Spins în fiecare zi!

Primăvara la Mr Bit vine cu rotiri gratuite la jocurile de păcănele, totul ambalat într-o promoție incredibilă! Apasă butonul de mai jos, alege ziua în care vrei să depui și distrează-te!

Profită acum
jocpacanele noroc

Înainte să îți spunem mai multe despre Alege-ți Baba Mr Bit, trebuie să știi că ai nevoie de un cont. Acesta este necesar pentru a profita de oferta de azi, dar și de tot ce are cazinoul de oferit. În plus, dacă te înregistrezi acum, poți să iei un bonus de bun venit Mr Bit consistent. 

Alege-ți Baba Mr Bit – cum funcționează?

Chiar din introducere ți-am zis că promoția Alege-ți Baba Mr Bit vine cu rotiri gratuite în fiecare zi. Mai exact, ea se desfășoară în perioada 1 – 20 Martie. Numărul de rotiri, valoarea lor și jocul la care sunt disponibile diferă de la o zi la alta. Așadar, poți să tratezi fiecare căsuță din calendar ca pe o șansă unică. Momentan, sunt dezvăluite doar premiile pentru primele 9 zile. 

Vei observa că, pentru fiecare dată din perioada promoțională sunt 3 bonusuri zilnice Mr Bit. Adică poți să-ți alegi tu exact câte rotiri primești. Vei face asta ajustând suma pe care o depui.

Sună bine până acum? Stai să vezi când vorbim de participare! La promoție participă niște jocuri de păcănele Mr Bit extraordinare, pe care abia așteptăm să le descoperi. Acum, hai să vedem care sunt pașii pe care trebuie să-i faci pentru a lua free spins în campania Alege-ți Baba Mr Bit!

Ofertă Primăvară Mr Bit – cum participi?

Să participi la Alege-ți Baba Mr Bit e mai ușor decât să-ți alegi o babă conform tradiției. În cazul nostru sunt doar 3 pași, pe care îi poți îndeplini în doar câteva minute. Să începem!

Dă click pe „Profită acum”

Pentru început, trebuie să ajungi în pagina acestei promoție cu rotiri Mr Bit. Cel mai rapid e să dai click pe butonul portocaliu din caseta de la începutul acestui articol. El te va trimite direct către pagina promoției, în doar câteva secunde.

Activează oferta

După ce ai ajuns în pagina ofertei Alege-ți Baba Mr Bit, trebuie s-o activezi. Evident, dacă ai un cont, intră în el. Dacă nu, te poți înregistra acum. Vei vedea un buton numit „Activează Rotiri” în pagină. Asigură-te că e o zi din perioada promoției, apoi dă click pe el.

Fă o depunere

Ultimul pas este depunerea. Cu aceasta alegi care dintre cele 3 variante de rotiri din fiecare zi primești. Depunerea minimă este de 50 RON pentru prima variantă, 200 RON pentru a doua și 400 RON pentru a treia. Odată ce ai făcut depozitul, vei primi free spin-urile automat.

Ce premii te așteaptă în oferta de primăvară Mr Bit?

Oferta Alege-ți Baba Mr Bit este una care te răsplătește în fiecare zi. Mai mult de atât, ai libertatea de a-ți alege premiul. La fiecare 24 de ore cele 3 variante de rotiri se schimbă, odată cu jocul. În total, sunt 9 zile, deci 9 jocuri. Pentru a nu lungi prea tare articolul, îți vom prezenta variantele pentru primele 2 zile, ca să-ți faci o idee.

Marți, 1 Martie

 • 30 roiri la Fruit Party, în valoare de 0.80 RON fiecare.
 • 50 roiri la Fruit Party, în valoare de 1.60 RON fiecare.
 • 60 roiri la Fruit Party, în valoare de 2.40 RON fiecare.

Miercuri, 2 Martie

 • 10 roiri la Voodoo Magic, în valoare de 0.80 RON fiecare.
 • 30 roiri la Voodoo Magic, în valoare de 1.60 RON fiecare.
 • 40 roiri la Voodoo Magic, în valoare de 2.40 RON fiecare.

Apoi, cu trecerea fiecărei zile, oferta Alege-ți Baba Mr Bit evoluează. De la 1 până pe 9 martie ai câte un joc diferit, cu 3 variante de premiu. Tu doar trebuie să te loghezi în ce zi vrei (sau toate), să activezi promoția și să depui. Atât de simplu!

Alege-ți Baba Mr Bit – ce mai trebuie să știi?

Mai avem câte ceva să-ți spunem despre oferta Alege-ți Baba Mr Bit. E vorba de niște detalii importante, pe care trebuie să le știi dacă vrei să te folosești cum trebuie promoția. Ca să fie totul cât mai clar și mai scurt, vom prezenta aceste informații într-o listă. Să începem!

 • În fiecare zi ai 3 variante de rotiri gratuite. Ele pot diferi în numărul de rotiri (ex. 10, 30 sau 40 de runde) sau în valoarea lor (25 rotiri în valoare de 2 RON fiecare, 4 RON fiecare etc.).
 • Multe jocuri din oferta Alege-ți Baba Mr Bit sunt disponibile și la noi. Deci, dacă vrei, poți să testezi păcănele precum Fruit Party demo pe gratis înainte să depui și să iei rotirile din promoție.
 • Cu această ofertă poți să iei rotiri gratuite în fiecare zi Mr Bit, pe toată perioada promoțională. Pașii rămân aceiași.
 • Cerințele de rulaj sunt de 10x. Ele se aplică depunerii și bonusului, adică câștigurilor rezultate din folosirea rotirilor.
 • Ai la dispoziție 30 de zile pentru a îndeplini rulajul. În acest timp poți să mizezi maxim 20 RON pe rotire, altfel pariul nu se va calcula înspre completarea rulajului.

Concluzii

În concluzie, noi spunem că Alege-ți Baba Mr Bit este o ofertă numai bună pentru a începe primăvara. Fiecare zi te așteaptă cu mai multe rotiri gratuite la păcănele favorite și e extrem de simplu să profiți. Așadar, ce mai aștepți? Dacă îți place ideea de câștiguri sporite cu oferte speciale, dă click pe butonul din casetă și distrează-te!