500000 RON Mondial Unibet

500000 RON Mondial Unibet

17 nov. 2022

Pentru unul dintre cele mai scumpe evenimente sportive poți lua premiul 500000 RON Mondial Unibet. Modul de participare este unul distractiv și nici nu-ți trebuie prea multă experiență. De fapt, cu cât ai mai puțină, cu atât mai bine. Rămâi cu noi până la sfârșit și vezi una dintre cele mai mari promoții Unibet!

Promoție Mondial Unibet

500.000 RON + Un Pariu Gratis de 22 RON

Oferă numai pronosticuri greșite pentru cele 48 de meciuri din Campionatul Mondial și poți câștiga 500.000 RON!

Profită Acum
jocpacanele noroc
Ultima ediție, cea din 2018, a avut loc în Rusia, iar câștigătorul cupei a fost Franța. După 4 ani, în 2022, evenimentul va avea loc în Qatar. Și cu această ocazie, poți lua oferta Unibet Mondial Free Bet 22 RON, dar și un mega premiu de 500000 RON. În continuare, îți vom prezenta pașii de înscriere!

500000 RON Mondial Unibet – Ce trebuie să știi?

Dacă ești nou în domeniul pariurilor sau pur și simplu nu te dai în vânt după această activitate, dar cei 500000 RON Mondial Unibet ți-au atras atenția, îți spunem noi cum stă treaba. Campionatul Mondial de Fotbal este o competiție ce se organizează între cele mai bune 32 de echipe naționale din întreaga lume.

Acestea sunt împărțite în 8 grupe, urmând ca mai apoi primele 2 din fiecare grupă să meargă mai departe în faza eliminatorie. Practic, în faza grupelor se aleg echipele care vor lupta pentru marele trofeu. Este o competiție de mare anvergură, fiind organizată o dată la 4 ani.

Unibet Mondial 500000 lei – Pașii de înscriere

Promoția 500000 RON Mondial Unibet pune la bătaie două premii. Primul este 22 RON Free Bet Unibet, iar al doilea este premiul mare în bani. Puțin mai jos ai o listă cu 3 pași pe care trebuie să-i urmezi ca să intri în concurs.

Pasul 1

Dă click pe „Profită acum”. Butonul portocaliu te va trimite rapid la pagina ofertei Cupa Mondială Unibet 500000 RON. 

Pasul 2

Înregistrează-te sau loghează-te în contul tău. Abia după aceea vei putea participa la această promoție.

Pasul 3

Alege toate răspunsurile greșite. Din lista echipelor participante la Campionatul Mondial, alege pronosticuri incorecte.

Totul ar trebui să fie gata în mai puțin de 10 minute, cu tot cu înregistrare Unibet. Dacă ai nevoie de ajutor ți-am pregătit oricum un ghid cu pașii de creare cont la care poți apela oricând.

500000 RON Mondial Unibet – Ce trebuie să faci mai exact?

Ce trebuie să faci ca să iei 500000 RON Mondial Unibet? Păi e simplu! Urmează pașii de mai sus, iar când ajungi pe site-ul cu oferta vei avea și un videoclip scurt pe care îl poți porni ca să vezi exemplul de participare. 

Cum îți spuneam, acest tip de concurs poate fi foarte distractiv pentru că nu trebuie să ai experiență în ceea ce privește meciurile de fotbal. Pur și simplu te poți lăsa purtat de intuiție și să încerci să ghicești rezultate incorecte.

Iar ca totul să fie 100% clar, hai să-ți dăm și un exemplu! Ai în total 48 de meciuri la care trebuie să alegi rezultatul greșit. Ai de ales între pariurile 1, X sau 2. Să zicem că avem de dat un pronostic pentru competiția dintre Anglia și Iran. Conform statisticilor, echipa favorită este Anglia. Ca răspunsul tău să fie greșit, dar câștigător, ar trebuie să votezi fie X, fie 2.

500000 RON Cupa Mondială Unibet – Pot fi mai mulți câștigători

Dacă de ceva timp te urmărește ghinionul și nu-ți mai ies biletele, înseamnă că premiul de 500000 RON Mondial Unibet este mai aproape decât crezi. Dar ce faci dacă nu ești singurul norocos ghinionist? Ei bine, toți participanții care se înscriu până la data de 20 Noiembrie 2022 vor câștiga 22 RON Free Bet Unibet. 

Indiferent de ce selecții faci, acest premiu este garantat și va fi disponibil începând cu data de 21 Noiembrie și îl poți folosi în 7 zile de la creditare. Îl vei utiliza cu funcția de Creare Pariu, iar biletul trebuie să aibă cota minimă de 1.80.

Cât despre premiul cel mare, acesta poate fi împărțit la mai mulți câștigători. Dacă tu ești singurul care ghicește rezultatele greșite, atunci întreaga sumă de la Unibet Mondial este a ta. 

Concluzii

Promoția 500000 RON Mondial Unibet este o provocare distractivă, dar care pune la încercare orice parior. Chiar dacă n-ai mai urmărit meciuri de fotbal de mult timp, acest lucru poate fi în avantajul tău. E mai ușor să dai pronosticuri greșite decât să le nimerești pe toate, în plus, 22 de lei Free Bet îi iei oricum și nu trebuie să faci nicio depunere. Și încă un lucru! Poți participa oriunde ai fi pentru că aplicația Unibet este la doar o instalare distanță. Așa că fă o încercare și ia marele premiu!