5000 rotiri gratuite Sportingbet

5000 de Rotiri Gratuite la Sportingbet

5 dec. 2022

Profită cât mai repede posibil de oferta cu 5000 rotiri gratuite Sportingbet! Aceasta se desfășoară în perioada 1 – 12 Decembrie 2022, deci vor fi aproape două săptămâni pline de surprize și cadouri pentru tine. Doar joci la păcănele și ești premiat!

Bonus de bun venit

1200 RON + 100 Free Spins

Deschide-ți un cont la Sportingbet, iar la primele două depuneri beneficiezi de 1200 RON și 100 de rotiri gratuite la păcănele!

Profită acum
jocpacanele noroc

Nu uita! Pentru a te putea bucura de cele 5000 de rotiri gratuite va trebui ca mai întâi să treci prin procesul de înregistrare Sportingbet, iar asta doar dând click pe butonul portocaliu de mai sus. Odată ce ți-ai creat un cont și ai trecut și de etapa verificării lui, poți începe cu bonusul de bun venit sau chiar promoția de care îți vom povesti azi. Așa că, hai să aflăm mai multe despre aceasta!

5000 rotiri gratuite Sportingbet: informații despre ofertă

Promoția cu 5000 rotiri gratuite Sportingbet este una de care te poți bucura în pauzele dintre meciuri, acum că are loc Campionatul Mondial. Ba chiar unul dintre jocurile de păcănele la care vei primi rotiri gratuite este tot cu tematică sportivă. Mai multe despre acesta și celelalte păcănele din ofertă vei afla puțin mai târziu.

După cum am menționat deja, dar nu strică să repetăm, promoția se desfășoară în perioada 1 – 12 Decembrie 2022. În tot acest timp vei avea șansa de a încerca o mulțime de păcănele Sportingbet care mai de care. Iar partea cea mai bună este că vei fi premiat pentru că ai optat să participi la această promoție. Nici că se poate mai bine! Așadar, citește secțiunea următoare pentru a vedea cum vei participa și lua 5000 FS Sportingbet!

Cum revendici 5000 Sportingbet free spins?

Nu vrem să pierdem prea mult timp cu alte informații nefolositoare, așa că îți spunem direct cum să revendici cele 5000 rotiri gratuite Sportingbet. Hai să vedem ce ai de făcut!

Pasul 1

Dai click pe butonul de mai sus pentru a te înregistra la casino, în cazul în care nu ai deja un cont. Apoi, optezi pentru ofertă

Pasul 2

Pariezi minim 40 RON la jocurile prezentate în ofertă

Pasul 3

Primești un număr egal de rotiri gratuite la fel ca ceilalți jucători

Și urmând acești pași foarte simpli, te faci cu un număr de rotiri gratuite numai bun pentru mai multe spinuri și mai multe câștiguri!

Rotiri gratuite Sportingbet: mai multe detalii

Acum, să trecem la partea cea mai importantă a promoției, adică cele 5000 rotiri gratuite Sportingbet! Categoric, scopul principal al celor mai mulți jucători este să primească cât mai multe rotiri gratuite. Este de înțeles, pentru că știm cât de mult te vei distra după aceea, când vei da spin după spin la păcănele tale preferate. Că tot vorbim de păcănele, haide să îți spunem care sunt câteva din jocurile pe care le vei putea încerca cadrul acestei promoții:

 • Starburst
 • Fruit Shop
 • Twin Spin
 • Dazzle Me
 • Joker Pro
 • Dead or Alive
 • Neon Staxx

Ce mai e de știut despre această promoție este că rotirile gratuite le vei primi la două jocuri de păcănele. Pe unul dintre acestea deja l-a menționat și am zis că este unul cu tematică sportivă, mai exact, Football: Champions Cup. Celălalt joc unde îți vei putea folosi rotirile gratuite primite este Gonzo’s Quest.

Ce mai e de știut despre free spins Sportingbet?

Mai sunt câteva informații pe care ar trebui să le știi despre 5000 rotiri gratuite Sportingbet. Sunt detalii ce te vor ajuta să nu o dai în bară pe parcurs și să reușești să îndeplinești toate cerințele pentru a te bucura de premiu. Iată care sunt acestea!

 • Pariurile plasate cu fonduri BONUS nu vor fi luate în calcul la această promoție.
 • Jucătorii care nu pariază cel puțin 40 RON sau nu fac pariuri la jocurile menționate în Termeni și Condiții, nu vor fi eligibili.
 • Numărul de rotiri gratuite creditate va depinde de numărul de jucători participanți la promoție.
 • Premiile vor fi acordate în decurs de 48 de ore de la terminarea ofertei.
 • Nu este oferită o alternativă cash pentru rotirile gratuite.

Concluzii

Așadar, dacă ai chef de puțin mai multă distracție decât de obicei și vrei să-ți folosești timpul rămas dintre pauzele meciurilor, nu ar strica să încerci oferta 5000 rotiri gratuite Sportingbet. Până la urmă, nu ai nimic de pierdut. Și o vei putea accesa chiar din aplicația Sportingbet, deci foarte rapid. Ce mai aștepți? Joacă acum!