jocuri pacanele

5 sfaturi să îți optimizezi șansele la jocuri pacanele

Mulți dintre jucători, atunci când se află în fața calculatorului sau a unui aparat de jocuri pacanele, pierd noțiunea timpului și uneori chiar a banilor cheltuiți, considerând că a juca la pacanele reprezintă doar noroc, fără a pune în aplicare vreo strategie aparte. În principiu, acest lucru este perfect adevărat, dacă ținem cont că la jocuri pacanele norocul este aproape totul, fără a exista vreun algoritm special după care cazinoul să încerce să te ducă în eroare ori să „trișeze” în funcție de mizele jucate. Sunt însă unele elemente pe care, dacă le iei în calcul, îți poți optimiza șansele, iar unul dintre acestea este marja de câștig. Aceasta poate fi calculată la fiecare joc în parte, unele cazinouri având chiar o medie pe toate jocurile avute în portofoliu. Prin urmare, dacă doriți să plecați cu o șansă în plus la pacanele, primul pas ar fi să urmăriți marja câștigului.

Alege acele jocuri pacanele pe care le stăpânești

Un alt lucru de care ar trebui să ții cont este portofoliul de jocuri pacanele puse la dispoziția clienților. Astfel, sunt cazinouri online care au jocuri de la un singur producător, spre exemplu, iar altele care au o gamă mai diversificată. De asemenea, există jocuri pacanele cu mai multe simboluri și bonusuri puse la bătaie, după cum există jocuri cu cinci tamburi rotitori sau cu trei, pe sistemul clasic. În funcție de aceștia avem apoi liniile de plată, care variază de la un tip de jocuri pacanele la altul. Avem jocuri cu zece linii de plată și avem jocuri cu 30. Din punctul nostru de vedere, ar trebui să alegem jocurile cu mai multe linii de plată, pentru creșterea posibilităților de pariere și de câștig. Nu în ultimul rând, este indicat să alegem jocuri pe care le stăpânim, sau pentru care am făcut măcar o minimă documentare pe internet. Altfel, riscăm să pierdem runde bune învățând să jucăm, cu un impact consistent asupra propriului buzunar.

Pariază controlat

Nu în ultimul rând, un sfat dat de jucătorii mai experimentați este acela de a juca ponderat, fără a miza pe sume mari, în ideea că și câștigurile noastre vor fi proporționale. Doar în cazurile în care nu aveți foarte mulți bani la dispoziție, jocul pe mize mari vă poate lăsa extrem de rapid fără niciun ban în contul de jucător. De asemenea, nu încercați să pariați la nervi și nici haotic, alergând după simbolurile care se schimbă de pe un colț în altul al ecranului. Cel mai indicat ar fi să vă stabiliți o strategie de jocuri pacanele, astfel încât să știți cât timp v-ați propus pentru o sesiune de jocuri, pe ce mize veți merge și, mai ales, ce fond de rulaj aveți. De asemenea, sfatul nostru este ca, atunci când ați epuizat fondul de rulaj să nu încercați să vă împrumutați la prieteni nici să încercați recuperarea sumelor pierdute. Uneori, e bine să accepți si înfrângerea, considerând că și distracția la jocuri pacanele are prețul ei.