40 super hot

40 Super Hot – câștiguri incendiare la pacanele

8 aug. 2017

40 Super Hot este un joc de pacanele retro foarte popular din seria celor Hot. Simbolurile de fructe în flăcări din acest joc aduc câștiguri jucătorilor de ani buni. Află și tu cum poți să câștigi la acest joc atât de îndrăgit!

40 Super Hot este fratele mai mare al jocului 20 Super Hot, aducând mai multe îmbunătățiri. Jocul creat de cei de la EGT rotește cireșe, portocale, lămâi și alte fructe norocoase pentru a ne aduce câștiguri importante.

A câștigat 1200 de euro la 40 Super Hot

Câștigurile se țin lanț la acest joc de pacanele. Una din cele mai recente sesiuni de joc i-a adus unui jucător german un câștig de 1200 de euro. Acesta pe o rotire de 8 euro și a prins o combinație foarte norocoasă de șeptari și struguri. 6 șeptari și 10 struguri i-au adus jucătorului câștigul de 1200 de euro.

40 Super Hot este un joc de pacanele la care poți prinde premii foarte mari datorită simbolurilor speciale. Încearcă-ți și tu norocul și vezi dacă nu cumva următorul câștig de top nu va fi chiar al tău.

super hot 40

Super Hot 40 – joc clasic cu fructe

Jocurile cu fructe sunt foarte îndrăgite și se află în primele alegeri ale jucătorilor pasionați de pacanele. Iată care sunt detaliile jocului 40 Super Hot:

PovesteStructuraLinii de platăSimboluriRunda bonusJackpot
40 Super Hot este un joc cu tematică simplă, despre fructe. Prin urmare, toată povestea constă în rotirea fructelor pe ecran în vederea alinierii lor într-un mod câștigător pe o linie de plată.
Jocul are 5 role și 4 rânduri și o interfață clasică. Butoanele sunt așezate în mod intuitiv în partea de jos și sunt foarte explicite, indicând informații utile referitoare la joc. Fundalul albastru pune foarte bine în valoare simbolurile colorate. Întreaga interfață din Super Hot 40 este colorată și prietenoasă.

40 Super Hot are 40 de linii de plată fixe. Acestea reprezintă diferența principală față de jocul anterior 20 Super Hot. Cele 40 de linii de plată fixe fac jocul unul dintre cele mai atractive din rândul celor clasice. Există mai multe linii de plată și prin urmare mai multe șanse de câștig. Testează jocuri cu Super Hot gratis pe site!

Întrucât liniile sunt fixe, jucăm de fiecare dată pe toate. Jocul oferă însă posibilitatea reglării în detaliu a valorii pariurilor, așa că nu trebuie neapărat să cheltuim mult. Rotirile au între 0.01 și 0.1 de credite, iar creditele au valori între 40 și 800. Mizele pot fi astfel controlate foarte bine și vor mulțumi atât jucătorii noi, cât și pe cei care urmăresc pariuri mai mari. Pentru a te obișnui cu liniile de plată încearcă Super 40 Hot în gama noastră de jocuri cu pacanele cu fructe gratis.

Printre simbolurile din Super Hot 40 întâlnim o serie întreagă de fructe. De la cireșe, portocale, lămâi și prune și până la pepeni și struguri, găsim toate soiurile.

Fructele prind flăcări atunci când formează o combinație câștigătoare, așa că momentul este marcat în mod special și face Super 40 Hot mai interactiv. Ca nivel de câștig, cireșele, lămâile și portocalele au valorile cele mai scăzute. Chiar și așa, simbolurile la jocuri cu Super Hot ajung până la 2000 de credite (pentru o serie de 5). Urmează pepenii și strugurii cu câte 4000 de credite, în timp ce strugurii aduc până la 8000.

În ceea ce privește simbolurile speciale, Super Hot 40 are atât simbol wild, cât și simbol scatter. Simbolul wild este reprezentat de șeptarul roșu. Acesta poate înlocui orice alt simbol pentru a ajuta la formarea unui câștig și valorează în același timp până la 20000 de credite.

Simbolul scatter este reprezentat de steluță. Aceasta nu deschide o rundă bonus, dar are în schimb o valoare destul de mare în sine. 3 steluțe aduc până la 4000 de credite, 4 aduc până la 16000, iar 5 aduc până la 400000.

40 Super Hot nu are rundă bonus. Jocul de pacanele oferă însă o rată foarte bună de câștig în rundele obișnuite.
40 Super Hot este un joc de pacanele prevăzut cu jackpot progresiv. În timpul jocului ne putem trezi astfel că am câștigat la întâmplare un premiu foarte generos. Deasupra rolelor de joc putem observa 4 jackpoturi care cresc încontinuu. Fiecare dintre cele 4 jackpoturi are o valoare proprie și corespunde unui semn de carte (inimă, romb, treflă, spadă). Atunci când apare mesajul că am câștigat un jackpot la Super Hot 40, suntem invitați să alegem carte după carte dintr-un set de 12. Primele 3 cărți de același tip ne arată și tipul jackpotului pe care l-am câștigat.

Trucuri la 40 Super Hot

Jocurile cu fructe au o popularitate și o faimă de necontestat. Foarte mulți jucători își încearcă norocul la 40 Super Hot, dar destul de puțini cunosc următoarele trucuri:

Prinde jackpotul cu miză minimăRăbdarea este răsplătităAlternative
În acest joc de pacanele, valoarea pariurilor pe fiecare rotire nu influențează șansele la jackpot. Poți astfel să câștigi jackpotul progresiv fără a fi nevoie să mizezi prea mult. O miză oricât de mică are șanse egale.
40 Super Hot nu plătește chiar la fiecare rotire, dar simbolurile sale au valori mari, așa că atunci când prindem un câștig, acesta este generos. O strategie de joc foarte utilă este să calculăm miza minimă pe care bugetul ne-o permite, astfel încât să jucăm cât mai multe rotiri. Putem opta și pentru jocul mai agresiv în ideea că vom prinde câștiguri mai mari, dar în acest caz avem nevoie de un buget generos.
Jocurile de pacanele cu fructe rămân în topul preferințelor jucătorilor și există din fericire destul de multe opțiuni. Dacă vrei să încerci și alte jocuri asemănătoare cu 40 Super Hot, aruncă o privire peste Dazzling Hot, Plenty on Twenty, Sizzling Hot Deluxe, Golden Sevens, Twin Spin, Sevens High sau Burning Hot. În cazul în care vrei să joci niște jocuri clasice ca la aparate, încearcă și Book of Ra, Lucky Lady Charm sau Dolphin Pearl! Multe din aceste jocuri cu pacanele cu fructe gratis se găsesc și pe Joc Pacanele.

Concluzii

În 40 Super Hot câștigurile sunt chiar hot. Dacă îți plac jocurile cu fructe, această opțiune este excelentă. Ai șansa de a câștiga un jackpot progresiv, iar simbolurile plătesc foarte bine. Joacă și tu 40 Super Hot și prinde câștigurile de top aduse de fructele norocoase!

Articolele din seria :