40 rotiri gratuite Betano

Ofertă cu 40 rotiri gratuite Betano la The Dog House

9 aug. 2021

Vrei și tu să obții 40 rotiri gratuite Betano? Atunci oferta aceasta a fost făcută pentru tine! De-a lungul lunii august înscrie-te la ediția specială pentru a juca la sloturi din secțiunea Vegas a operatorului și câștigă rotiri gratuite. Dacă îți plac aceste tipuri de jocuri, te vei distra pe cinste în încercarea de a „prinde” rotirile gratis!

Ca să poți îndeplini misiunea pentru obținerea a 40 rotiri gratuite Betano trebuie să ai un cont pe această platformă. Dacă nu ai deja, te invităm să-ți faci unul, căci poți primi un bonus Betano de bun venit!

Oferta nu mai este valabilă.

Ofertă specială

40 rotiri gratuite Duminică

Depune 200 de lei duminica la Betano și joci păcănele gratuit!

Profită acum
jocpacanele noroc
TipOfertă specială
Valoare40 rotiri gratuite
Dep. Min.200 RON
ValabilDuminică, până la 29/08
Rulaj
ExclusivToți jucătorii

40 rotiri gratuite Betano: ce trebuie să știi

Oferta 40 rotiri gratuite Betano este activă în luna august. Mai exact, are loc în fiecare duminică a acestei luni. Utilizatorul se înscrie la această ediție pentru ca activitatea sa să fie contorizată. Există, totuși, termeni și condiții care trebuie îndeplinite pentru a primi cadoul la acest eveniment. Despre ele vorbim pe larg în acest scurt articol.

Vei fi fericit să afli că orice client poate participa la oferta cu 40 free spins Betano. Trebuie doar să aibă cont și să se înscrie. Pentru a se evita orice dificultăți sau probleme, vei trece prin procesul Know Your Client. Ți se vor cere câteva date personale și copii după documente precum cartea de identitate. Sunt necesare pentru ca operatorul să verifice dacă ai completat corect formularul de înscriere.

Evident, doar banii reali din cont, care sunt rulați în jocuri, vor fi contorizați pentru îndeplinirea criteriilor ofertei 40 rotiri Betano.

Descoperă și oferta cu 50 rotiri la Age of Gods Betano!

Oferta The Dog House Betano: pași de revendicare

Ce acțiuni trebuie să întreprinzi pentru a obține 40 rotiri gratuite Betano? Oferta implică o înscriere oficială, o depunere și un anumit rulaj. Practic, nu este dificil să obții premiul, dacă ești dispus să rulezi niște bani din fondurile tale la păcănele. Iată care sunt pașii:

Click pe „Profită acum”

Primul pas este să apeși butonul de mai sus. Acesta te va trimite pe site-ul cazinoului, unde intri în contul tău (sau îți faci unul prin urmarea pașilor de înregistrare din formular).

Participi la ofertă

Te duci la ofertă și apeși butonul „Participă” pentru a te înscrie la ediția de august 40 rotiri gratuite The Dog House.

Faci o depunere

Depui 200 de lei în zilele de duminică și îi joci în aceeași zi la jocurile Megaways care se găsesc în secțiunea Vegas a site-ului.

Dacă ai primit deja un bonus cu rotiri gratis sau bani cash, află că acestea nu contează la oferta 40 free spins Betano. Doar banii reali depuși de tine sunt contorizați. Poți primi rotirile gratis o singură dată pe zi, în zilele în care are loc evenimentul cu jocuri de păcănele Betano.

40 rotiri Betano: ce poți câștiga

Este evident că cele 40 rotiri gratuite Betano sunt premiul pe care îl vânezi, în acest caz. Am stabilit deja că oricine se înscrie la promoție poate obține de la Betano 40 rotiri gratuite.

Promoția se desfășoară în zilele de duminică (8, 15, 22 și 29 august 2021). Prețul este depunerea a 200 de lei în cont în ziua de duminică și rularea întregii sume în decursul aceleiași zile. Poți avea o duminică foarte interesantă, activă și norocoasă.

Fiecare rotire gratuită acordată valorează 0.8 lei. Cele 40 rotiri gratis Betano pot fi utilizate numai la jocul The Dog House Megaways. Adică nu vor funcționa la alte jocuri din portofoliul cazinoului, din păcate. Totuși, titlul acesta se arată ofertant. Are o rată de plată la jucător (RTP) destul de generoasă, de 96,55%, simboluri speciale și câștiguri bonus.

40 rotiri gratuite Betano: alte date utile

În cât timp poți folosi cele 40 rotiri gratuite Betano? Îți oferim răspunsul la această întrebare și alte date interesante în cele ce urmează:

  • Oferta poate fi accesată o singură dată în fiecare duminică de către fiecare client care se înscrie.
  • Rotirile gratis la The Dog House Betano pot fi folosite în termen de o zi. Altfel, ele vor expira și se pierd.
  • Rotirile gratis apar în cont în ziua de luni, între orele 12:00 și 18:00.
  • Perioada de o zi începe la ora 3:00 și se termină la ora 2:59 în următoarea zi.
  • Orice câștig rezultă în urma utilizării celor 40 free spins Betano îți revine ție. Adică nu există alte cerințe de rulaj pentru sumele rezultate. Ele vor fi acordate ca bani cash direct în contul Betano.

Concluzie

Vrei să profiți de cele 40 rotiri gratuite Betano? Ce mai aștepți? Acum, că știi toate regulile, termenii și condițiile de rulare, nu ar trebui să îți fie greu să te înscrii. Fiecare duminică îți poate aduce și mai multe șanse la câștiguri adiționale, cu aceiași bani! Cu o depunere și reguli simple de rulaj, ești mai aproape de bonusul gratuit. Orice joc Megaways din secțiunea Vegas a operatorului online jucat duminica îți poate aduce 40 de rotiri la jocul The Dog House gratis!