321 rotiri gratuite

321 rotiri gratuite Casa Pariurilor + încă 500

  ianuarie 10, 2023

Jucătorii noi pot lua acum 321 rotiri gratuite Casa Pariurilor la verificarea contului și încă 500 spinuri la prima depunere. Și, mai mult decât atât, e o depunere mică, care face parte dintr-un proces de revendicare foarte simplu. Deci, dacă aveai de gând să treci prin pașii de deschidere cont Casa Pariurilor, atunci oferta aceasta te va motiva să o faci chiar acum. Citește în continuare și vei afla de ce!

Casa Pariurilor
Bonus pentru jucătorii noi

321 rotiri la verificare + încă 500 la depunere

Bonus 321 rotiri gratuite Casa Pariurilor + încă 500: despre ofertă

Promoția cu 321 rotiri gratuite Casa Pariurilor este, de fapt, un pachet de bun venit. Pe lângă acele 321 free spins, mai primești încă 500 gratis la prima ta depunere. Primele runde le primești la verificare, iar restul de 500 vin atunci când faci depunerea. Toate 821 Casa Pariurilor rotiri gratuite pot fi folosite la jocul de păcănele Shining Crown.

Cum iei la Casa Pariurilor 321 free spins la verificare?

Pentru a intra în posesia pachetului cu 321 rotiri gratuite Casa Pariurilor la verificare și 500 la depunere ai de făcut 3 pași. Da, doar 3 pași, care vei afla că sunt și foarte simpli. Și nu, nu sunt pași pentru rotiri și alți pași pentru bani. Este un singur proces de revendicare, la sfârșitul căruia primești ambele premii. Hai să vedem!

1
Dă click pe „Profită acum”

Pentru început, trebuie să ajungi la pagina ofertei cu bonus Casa Pariurilor 821 rotiri. Dă click pe butonul de mai sus și vei ajunge fix unde trebuie, în doar câteva secunde!

2
Înregistrează-te

Odată ajuns în pagina promoției cu 321 rotiri gratuite Casa Pariurilor, dă click pe „Înregistrează-te”. Apoi, completează formularul cu datele cerute și crează-ți un nou cont la cazino.

3
Depune și verifică-ți contul

Cu noul cont, e timpul să faci prima depunere, de minim 20 RON. Apoi, treci prin procesul de validare. Sau, fă pașii invers, deoarece tot vei primi premiile!

Atât de simplu! Iar dacă ai nevoie de mai multe informații cu privire la depozit, avem un ghid depunere și retragere Casa Pariurilor care te va ajuta. Cât despre validare, îți vom spune exact cum stă treaba cu ea în secțiunea următoare.

Bonus verificare Casa Pariurilor – despre validare

Deci, pentru a lua 321 rotiri gratuite Casa Pariurilor la verificare și 500 runde gratis la prima depunere, trebuie să-ți validezi contul. Nimic mai simplu! Validarea, verificarea sau procesul KYC sunt cerute de ONJN fiecărui cazino legal, pentru a preveni accesul minorilor. Asta înseamnă că vei ajuta comunitatea de jucători, dar și că datele tale sunt în siguranță. Iată ce trebuie să faci!

 1. Fă o poză clară buletinului. În ea trebuie să se vadă tot scrisul și să-l poți citi cu ușurință. De asemenea, trebuie incluse toate cele 4 colțuri ale actului.
 2. Încarcă această poză pe platforma cazinoului, în contul tău. Vei găsi acolo o secțiunea specială, dedicată verificării identității.
 3. Așteaptă validarea. Un specialist din partea cazinoului se va uita peste informațiile trimise de tine și îți va valida contul.

Atât de simplu! Pe lângă validare, pentru a lua toate avantajele din bonusul cu 321 rotiri gratuite Casa Pariurilor, va mai trebui să faci o depunere. Dar, ordinea nu contează, deci poți începe cu ce vrei.

321 rotiri gratuite Casa Pariurilor – ce mai trebuie să știi?

Pachetul bonus cu 321 rotiri gratuite Casa Pariurilor și 500 rotiri la depunere are, la rândul lui, un set de condiții. Până la urmă, toate ofertele de cazino au. Dar, dacă le respecți și folosești oferta cum trebuie, atunci te vei putea bucura de câștiguri. Deci, iată ce ai de făcut!

 • Depunerea minimă pentru a activa pachetul bonus este de 20 RON. Pe lângă asta, trebuie să îți verifici contul de jucător.
 • Oferta este valabilă doar pentru prima ta depunere. 
 • Cele 500 rotiri Casa Pariurilor din ofertă au condiții de rulaj de 5x. Deci, pentru a putea retrage câștigurile, trebuie să le joci de 5 ori. 
 • Câștigurile din cele 321 rotiri gratuite Casa Pariurilor au un rulaj de 5x. Deci, dacă ai scos, de exemplu, 200 RON din free spins, acești 200 de lei trebuie jucați de 5 ori.
 • Dacă încerci să faci o retragere înainte de îndeplinirea rulajului, bonusul și câștigurile din acesta vor fi anulate automat.
 • Din momentul creării contului, ai la dispoziție 30 de zile pentru a face o depunere și pentru a trece prin procesul de validare.
 • Ai 10 zile la dispoziție să accepți bonusul și 10 pentru îndeplinirea rulajului.
 • Toate rotirile gratuite din ofertă sunt valabile doar pentru jocul de păcănele Shining Crown.

Concluzii

În concluzie, dacă ești un jucător nou, îți recomandăm să profiți de oferta cu 321 rotiri gratuite Casa Pariurilor la verificare. Ea vine la pachet cu încă 500 spinuri gratis, deci poți să te distrezi pe cinste. Și ai cu ce! La acest casino găsești sute de păcănele, virtuale, loterii, dar și jocuri de masă precum blackjack, poker și ruletă. Spor!