30 rotiri Superbet

30 rotiri Superbet Power of Thor Megaways

11 mai 2022

Pentru o perioadă limitată poți să iei 30 rotiri Superbet, la un super joc de păcănele, în fiecare zi. Sună bine?  Ei bine, citește în continuare, pentru că în acest articol vei afla cum și când revendici aceste rotiri. De asemenea, îți vom prezenta mai multe detalii despre ofertă și condițiile pe care trebuie să le îndeplinești.

Ofertă specială

30 Free Spins la Power of Thor Megaways

Joacă păcănele Megaways la Superbet și câștigă extra! Acum te așteaptă 30 de rotiri gratuite și tot ce trebuie să faci este să dai click pe butonul de mai jos și să te distrezi!

Profită acum
jocpacanele noroc

Ce trebuie tu să știi de pe acum este că promoția se desfășoară în perioada 9 – 15 Mai 2022. Iar dacă vrei să participi și încă nu ai cont, treci prin procesul de înregistrare Superbet acum! Este super simplu și nu-ți va lua mai mult de 5 minute. Astfel, vei beneficia de ofertă, iar dacă ai bifat în secțiunea de profil acordul în privința informării asupra bonusurilor, premiilor și a altor oferte, vei fi la curent cu toate. Acum, hai să aflăm mai multe despre cele 30 rotiri Superbet!

30 Rotiri Superbet: cum le revendici?

În primul rând, cum am menționat și mai sus, pentru a primi 30 rotiri Superbet trebuie să-ți faci cont la cazino. Pe lângă asta, pentru a fi eligibil va trebui să faci o depunere Superbet. Evident, dacă ai contul de ceva timp și ai făcut deja prima ta depunere, poți să sari peste asta și să urmezi pașii de mai jos. 

Click pe „Profită acum”

Dai click pe „Profită acum” și vei fi trimis direct la pagina de oferte a cazinoului. Totuși, asigură-te că ești logat în cont. Apoi, alege-ți un slot din categoria Megways și începe să joci!

Joacă păcănele Megaways

Pentru a primi cele 30 rotiri Superbet, va trebui să joci cel puțin 300 RON la jocul ales. Bine, nu la un singur joci. Poți să cheltui cei 300 RON la mai multe sloturi din secțiunea Megaways, dar trebuie s-o faci într-o singură zi.

Acceptă bonusul

Apoi, odată ce ai îndeplinit condițiile, va apărea o notificare pop-up. De aici, dă click pe „Acceptă” și gata! Rotirile sunt ale tale și ai timp de 7 zile de la creditarea lor pentru a le folosi.

După ce ai îndeplinit acești pași vei primi bonusul de 30 rotiri Power of Thor Megaways Superbet. O singură rotire gratuită valorează 0,8 lei. Apoi, poți să repeți procesul în fiecare zi a promoției. Bonusul îl vei primi în maximum 48 ore din momentul îndeplinirii condiției, adică atunci când termini de jucat cei 300 lei. 

Detalii despre Superbet Power of Thor Megaways

După cum am menționat deja, cele 30 rotiri Superbet vor fi valabile numai la slotul Power of Thor Megaways. Deci, hai să vedem care e treaba cu acest joc!

  • Este un joc de păcănele în cascadă de la Pragmatic Play, cu o structură bazată pe 6 role și 117,649 linii de plată. 
  • Are o volatilitate mare și un RTP de 94,59%.
  • Miza minimă este de 0,80 RON, iar cea maximă de 400,00 RON.
  • Conține simboluri și funcții speciale precum: Wild, Scatter, Ciocan, Rotiri Gratuite, Mod Colapsabil.

Te vei distra de minune și vei obține câștiguri pe cinste folosind cele 30 rotiri Superbet la acest slot. Fiind un joc Megaways, ai foarte multe modalități de plată, iar, pe lângă asta, funcțiile speciale vor ajuta și ele în multiplicarea câștigurilor tale. 

Când primesc bonusul de 30 rotiri Superbet?

Aceste 30 rotiri Superbet le vei primi imediat după ce consumi cei 300 lei. Dar, fii atent, pentru că bonusul trebuie acceptat în maximum 7 zile din momentul când acesta a fost creditat în contul tău de jucător. 

Ce mai trebuie să faci tu ca să primești 30 rotiri Superbet este să intri în contul tău, unde vei primi o notificare de tip pop up. În acea notificare vei vedea un buton pe care scrie „Accept”, iar tu va trebui să dai click pe el pentru a revendica oferta. Simplu și ușor!

De asemenea, trebuie să mai ai în vedere că rotirile vor fi valabile pe o perioadă de 7 zile. Iar oferta vine și cu o surpriză, anume că acest bonus nu are cerințe de rulaj. Deci, poți să retragi câștigurile din free spins imediat. Tot ce-ți mai rămâne de făcut este să te bucuri de cele 30 rotiri gratuite Superbet fără rulaj la Power of Thor Megaways!

Condiții pentru primirea celor 30 rotiri Superbet

Este ușor să primești cele 30 rotiri Superbet, dar este la fel de ușor și să le pierzi dacă nu îndeplinești condițiile necesare stabilite de cazino. Hai să vedem ce e de făcut, mai exact, pentru a te bucura cum se cuvine de free spins!

În primul rând, știi deja că trebuie să ai 18 ani împliniți. Cazinoul îți poate cere documentele necesare pentru verificarea clienților, iar refuzul de a le furniza poate duce la anularea oricărui bonus sau câștig.

De asemenea, bonusul cu 30 rotiri Superbet mai poate fi anulat dacă faci o cerere de retragere, dar nu ai jucat încă bonusul. O altă situație ce duce la anularea bonusului ar fi ca acesta să expire. De aceea, este recomandat să fii atent mereu la câte zile au trecut de când ai primit bonusul. Desigur, dacă nu mai dorești acest bonus, atunci îl poți anula singur, contactând departamentul Relații Clienți. 

Concluzie

Cele 30 rotiri Superbet vor veni imediat la tine și te vei distra cu ele la maxim la slotul Power of Thor Megaways! E ușor să le revendici, deci distracția stă să înceapă. Doar alege-ți ce jocuri Superbet vrei din secțiunea Megaways, dă câteva spinuri, apoi rotirile gratuite sunt ale tale. Spor!