200 rotiri și 20 RON Netbet

Ai 200 rotiri și 20 RON Netbet vara asta!

  septembrie 15, 2023

Vara aceasta devine mai răcoroasă cu bonusul de 200 rotiri și 20 RON Netbet! Este probabil una din cele mai bune oferte ale sezonului, așa că ar fi păcat să o pierzi. Vorbim aici despre un bonus complex, care îți oferă atât rotiri gratuite, cât și bani cash. Asta, bineînțeles, după ce treci de etapa de înregistrare Netbet

casino netbet
Bonus fără depunere

200 de rotiri gratuite la Gates of Olympus + 20 RON

Cod Bonus: SPECIALA200

Deci, dacă vrei să afli mai multe despre cum poți lua aceste premii, citește articolul nostru în continuare pentru a afla toate detaliile necesare.

Cum te vei bucura de 200 rotiri și 20 Ron Netbet?

Aceste 200 rotiri și 20 RON Netbet sunt oferite tuturor păcănitorilor la început de drum. Mai exact, vor fi oferite în perioada 15 – 30 septembrie 2023 celor care tocmai acum își fac un cont de jucători la NetBet. Și cu ocazia sezonului estival, operatorul nu putea arăta oportunitatea de a întâmpina clienții noi cu și mai multe distracție decât de obicei.

ATENȚIE

Fii atent, totuși, pentru că acest bonus nu este compatibil cu clasicul bonus de bun venit NetBet.

Dar cum am zis și mai devreme, nici această ofertă nu este una de trecut cu vederea. Spunem asta, pentru că îți oferă atât rotiri gratuite, cât și bani bonus la păcănele. Un adevărat păcănitor nu ar rata asemenea ocazie să joace la unele dintre cele mai bune sloturi ale momentului. Deci, dacă și tu de consideri un păcănitor pe bune, atunci trebuie să știi că în secțiunile următoare vei afla mai multe despre bonusul în sine, dar și despre cum îl vei putea revendica. Așadar, fii atent la aceste informații!

Detalii despre bonusurile cu 200 rotiri și 20 RON Netbet

După cum ai putut să-ți dai seama deja, acest bonus este format din două părți – 200 rotiri și 20 RON Netbet. Asta pentru că operatorul a vrut să-ți ofere mai mult decât de obicei, ca să ai parte de cea mai bună experiență la cazinoul său

Începând cu cele 200 rotire gratuite NetBet, trebuie să știi că acestea vor fi valabile numai la jocul de păcănele Gates of Olympus. Este foarte posibil să fi auzit despre el, întrucât este unul dintre cele mai populare jocuri la momentul actual. Și asta pe bună dreptate, pentru că are o mulțime de beneficii de oferit.

Are un RTP peste medie, de 96,5%, multe speciale precum multiplicatori și Scatter, și este un joc relativ nou, fiind produs în 2021. Nu putem uita de faptul că acest joc vine de la Pragmatic Play, deci îți poți da seama deja de calitate. Dacă dorești să îl încerci mai întâi pe gratis pentru a te obișnui cu funcțiile sale înainte de a-l juca pe bani reali la NetBet, să știi că vei putea da câteva spinuri chiar la noi pe site.

Gates of Olympus demo

Gates of Olympus

Pragmatic Play are o colecție de jocuri impresionante cu care mulți iubitori de păcănele se distrează zi de zi. Gates of Olympus demo este unul dintre cele mai cunoscute sloturi produse ale furnizorului, iar în acest articol îți vom spune de ce. Ba mai mult, vei afla care sunt funcțiile de joc speciale și unde să-l joci pe bani reali. Și crede-ne, [..]

Cât despre partea cu 20 RON specială Netbet, pe aceștia îi vei putea folosi la jocul de păcănele The Dog House Multihold. Dar cum am zis și mai devreme, sunt acordați sub forma de Bonus Buy feature. Asta înseamnă că banii pot fi folosiți ca să cumperi speciala și să îți duci jocul la un alt nivel.

Cum revendici bonusurile Netbet la validare?

Credem că te-ai obișnuit deja cu revendicare ofertelor și știi cât de ușor e procesul. Cu toate acestea, îți vom prezenta ce ai de făcut fix pentru oferta cu 200 rotiri și 20 RON Netbet. Iată!

1
Mergi la cazino

Dă click pe „Profită acum” din caseta de mai sus și vei fi direcționat chiar pe pagina cazinoului cu oferta.

2
Înregistrează-te

Creează-ți un cont, completând formularul cu toate datele care îți sunt cerute. Mai mult, nu uita să introduci codul SPECIALA200 în ultimul pas al înregistrării.

3
Verifică-ți contul

Ultimul pas obligatoriu pentru această ofertă este să-ți validezi contul tocmai creat, trimițând sau urcând în contul tău o poză cu un act de identitate.

Condiții pentru bonus 20 RON gratis Netbet și 200 rotiri

Înainte de a fugi repede să iei cele 200 rotiri și 20 RON Netbet mai rămâi cu noi puțin ca să vezi ce alte condiții trebuie să îndeplinești în cadrul acestei promoții. 

  • Suma maximă pe care o vei putea retrage în urma Netbet rotiri gratuite Gates of Olympus este de 50 RON.
  • Câștigurile rezultate din urma rotirilor gratuite vor fi transformate automat ca sume bonus în contul tău.
  • Acest bonus trebuie să îndeplinească cerințele de rulaj de 40x înainte ca înainte de a fi convertit în bani cash.
  • Bonusul, de asemenea, are valabilitate de șapte zile din momentul în care a fost activat.
  • Speciala de 20 RON gratis este disponibilă numai la jocul de păcănele menționat și o vei primi în maxim 72 de ore din momentul în care ți-ai verificat contul.
  • Și acest bonus este supus tot unor condiții de rulaj de 40x și este valabil șapte zile din momentul în care a fost activat.

Concluzii

Iată că acum ai toate informațiile de care ai nevoie pentru a profita de oferta cu 200 rotiri și 20 RON Netbet! Punem pariu că aceste rotiri, dar și speciala îți vor face sfârșitul verii unul mai plăcut și te vor pregăti pentru ce urmează să vină în sezonul următor. Fii pe fază!