20 rotiri gratuite Sportingbet

Ofertă Sportingbet: 20 Rotiri Gratuite în fiecare joi

13 ian. 2022

Joia bucură-te cu promoția Sportingbet 20 rotiri gratuite! O poți revendica foarte rapid, iar în acest articol îți vom spune cum s-o faci. Dacă ai puțin timp la dispoziție și bugetul necesar distracției la păcănele, sigur această ofertă îți va face cu ochiul. Cu acest bonus Sportingbet rotiri gratuite ești considerat un client select, deoarece oferta nu apare oricui. Dar despre asta și alte detalii îți spunem mai multe în acest scurt articol. 

Ofertă specială

Rotiri gratuite la Starburst

Cod Bonus: JOIRG

Dacă îți plac păcănelele, atunci cu siguranță ai vrea să le joci gratuit! Ei bine, poți face asta la Sportingbet, în ziua de joi. Află cum din articolul de mai jos, apoi apasă butonul „Profită acum și distrează-te!

Profită acum
jocpacanele noroc
TipOfertă specială
Valoare20 Rotiri Gratuite
Dep. Min.200 RON
Valabilitate13/01 – 31/03
Rulaj20x
ExclusivToți jucătorii

Sportingbet 20 rotiri gratuite: pași de revendicare

Joia primești de la Sportingbet 20 rotiri gratuite pentru o simplă depunere. Totuși, promoția are o chichiță. În secțiunea de termeni și condiții, primul punct spune că doar un grup select de jucători pot beneficia de promoție. Pentru asta, te ajutăm noi, cu link-ul de mai sus, adică butonul „Profită acum”. Iată care sunt simplii pași de revendicare!

Dă click pe „Profită acum”

Apeși butonul „Profită acum” pentru a ajunge la promoția specială Starburst Sportingbet. E necesar să intri în contul de jucător pentru a duce la îndeplinire următorul pas.

Fă o depunere

Faci o depunere de minimum 200 RON în cont folosind codul „JOIRG”, în secțiunea „Casierie”. Ai în vedere că îți trebuie un cont verificat pentru a putea face depuneri și retrageri cu ușurință.

Joacă păcănele

Cele 20 de rotiri gratuite îți sunt depozitate în cont imediat. De aici, tot ce trebuie să faci este să te distrezi cât mai mult la jocul de păcănele Starburst. Și bineînțeles, să urmărești cum cele 20 free spins Sportingbet îți îngrașă soldul.

Cam aceștia sunt pașii pe care îi urmezi pentru a revendica bonusul Sportingbet 20 rotiri gratis. Reamintim că ai nevoie de un cont valid. Asta presupune trimiterea către operator a unor copii după niște documente precum cartea de identitate. Acesta se va asigura că ai completat corect formularul de înscriere, că ai vârsta legală și că cineva nu ți-a furat identitatea. Dacă vrei să afli mai multe despre sloturi, atât cele din promoția Sportingbet, cât și alte super jocuri, citește simplul ghid despre păcănele făcut de noi!

Sportingbet 20 rotiri gratis: cine poate participa?

La promoția Sportingbet 20 rotiri gratuite participă cei care vor apăsa pe butonul „Profită acum” de mai sus, adică cel care duce la ofertă. Promoția cu Sportingbet Free Spins se desfășoară în fiecare zi de joi. Ai la dispoziție 24 de ore pentru a beneficia de bonus, urmând instrucțiunile de mai sus.

O cerință importantă este să fi făcut deja o depunere în cont, înainte de cea necesară pentru promoție. Este o condiție simplă și ușor de îndeplinit, chiar una comună am putea spune. Vei face un depozit oricum în timp ce te joci la cazino, așa că de ce să nu iei la Sportingbet 20 rotiri gratuite când faci asta?

Sportingbet 20 rotiri gratuite: ce mai trebuie să știi?

Pentru a participa la promoția Sportingbet 20 rotiri gratuite îți trebuie doar puțin timp pentru a efectua o depunere. Acele rotiri gratuite sunt creditate imediat în cont. Ele au propriile cerințe de rulare.

Câștigurile obținute din acele runde gratis sunt adăugate în soldul bonus. Adică au cerințe proprii de rulaj. Mai exact, la Sportingbet 20 rotiri gratuite câștigurile din rotiri se rulează de 20 de ori în Cazino înainte de a ajunge în soldul de bani reali.

Această ofertă păcănele Sportingbet poate fi revendicată doar la jocurile menționate în descrierea secțiunii „Rotire Gratuită” din contul jucătorului. Rundele gratis sunt valabile pentru următoarele 3 zile de la acordare. Ele trebuie jucate doar la păcănelele menționate în ofertă. De această dată, este vorba despre Starburst de la NetEnt.

Cu alte cuvinte, dacă ai obținut, să spunem, 100 RON, tu trebuie să joci 2000 RON în Cazino (100×20) pentru a îndeplini rulajul. Abia apoi poți retrage banii obținuți. Ai șapte zile la dispoziție pentru a îndeplini acești termeni, altfel câștigurile bonus se anulează.

20 rotiri gratuite Sportingbet: alte informații

Știi deja lucrurile cele mai importante referitoare la oferta Sportingbet 20 rotiri gratuite. Îți vor mai fi de folos câteva scurte informații referitoare la această promoție. Iată la ce te mai poți uita înainte să participi:

  • La Cazino poți juca acele câștiguri, dar fiecare subcategorie contează diferit spre îndeplinirea rulajului. La sloturi și sloturi Jackpot suma întreagă rulata este luată în considerare pentru cerințele Sportingbet 20 free spins.
  • La ruletă contează doar 20% din sumă, în timp ce la sloturile Jackpot 6000 jumătate din sumă este luată în calcul pentru rulajul câștigurilor.
  • La blackjack și jocuri de masă 10% din pariurile depuse sunt luate în considerare la rulaj. Iar la Baccarat și jocurile poker de masă e contorizată 5% din miză.
  • Jocul Dead or Alive de la NetEnt nu contribuie la îndeplinirea condițiilor de rulaj de la promoția Sportingbet 20 rotiri gratis. 

Concluzii

Oferta Sportingbet 20 rotiri gratuite care are loc în fiecare joi este gata să fie încercată de tine. Te poți distra de pe calculator sau mobil, deoarece platforma a fost optimizată pentru a funcționa perfect pe ecrane de orice dimensiune. Încearcă și tu Starburst gratis pe Joc Păcănele pentru a te convinge de șansele tale de câștig!