20 rotiri gratuite Sportingbet

20 Rotiri Gratuite Sportingbet în fiecare joi

9 sept. 2021

Câștigă 20 rotiri gratuite Sportingbet în fiecare joi! Operatorul a pregătit o ofertă atractivă pentru clienții săi fideli și tu poți lua parte la ea! Iubitorii de păcănele vor fi avantajați, pentru că această promoție li se adresează. Deci, dacă ești fan Starburst, nu mai aștepta și apasă pe „Profită acum” ca să ajungi la ofertă!

Tot ce trebuie să faci ca să obții cele 20 free spins Sportingbet este să efectuezi o depunere. Și să înscrii un cod, căci oferta depinde de codul bonus promoțional. Dar mai multe îți spunem în rândurile următoare. Acum, te mai tentăm cu înscrierea pe site-ul operatorului, deoarece, dacă nu ai cont, nu te vei putea bucura de ofertele sale. Cu o simplă înregistrare Sportingbet ai acces la platforma de pariuri sportive și jocuri de noroc!

Ofertă specială

Rotiri gratuite la Starburst

Cod Bonus: JOIRG

Dacă îți plac păcănelele, atunci cu siguranță ai vrea să le joci gratuit! Ei bine, poți face asta la Sportingbet, în ziua de joi. Află cum din articolul de mai jos, apoi apasă butonul „Profită acum și distrează-te!

Profită acum
jocpacanele noroc
TipOfertă specială
Valoare20 Rotiri Gratuite
Dep. Min.200 RON
Valabilitate02/09 30/09
Rulaj20x
ExclusivToți jucătorii

20 rotiri gratuite Sportingbet: pași de revendicare

Dacă te interesează mai multe informații privitoare la cum revendici 20 rotiri gratuite Sportingbet, ai venit în locul potrivit. Mai întâi, ai nevoie de un cont activ pe platformă. Apoi, trebuie să vezi această promoție în contul tău, adică să fii un client eligibil potrivit T&C ofertei. Pașii pe care îi urmezi pentru a revendica bonusul sunt următorii:

Click pe „Profită acum”

Apeși pe „Profită acum” de pe pagina noastră pentru a ajunge la ofertă. În zilele de joi, intri în cont și vezi dacă ai promoția activă.

Folosești codul bonus

Introduci codul „JOIRG” în secțiunea Casierie și încarci contul cu cel puțin 200 RON.

Joci păcănele gratis

Primești cele 20 rotiri Sportingbet! Le vei folosi la jocul Starburst în termen de 3 zile de la acordare.

Destul de simplu, așa-i? Ei bine, 20 rotiri gratuite Sportingbet pot fi ale tale chiar acum. Trebuie doar să îți faci cont, dacă nu ai deja unul. Apoi, să îți încarci soldul cu suma minimă cerută. În cazul în care ești nou în lumea operatorilor de jocuri de noroc, te atenționăm că va trebui să treci prin procesul de verificare a contului. Acesta e necesar pentru a putea face retrageri de bani, de pildă. Procedeul, pe care îl mai găsești sub denumirea KYC (Know Your Client), este cerut de lege.

20 free spins Sportingbet: ce câștigi?

20 rotiri gratuite Sportingbet

Ți-ai dat seama direct din titlu că e vorba despre 20 rotiri gratuite Sportingbet. Acestea sunt valabile doar pentru jocul Starburst. Deci dacă l-ai mai jucat, deja știi „cu ce se mănâncă” și ce șanse de câștig ai. Mai poți profita de free spins la Starburst Sportingbet folosind și alte oferte de la acest cazino, precum bonusul de bun venit.

Că tot veni vorba despre câștiguri, cele provenite din aceste runde gratis sunt considerate un bonus. Adică banii trebuie rulați (jucați din nou) pentru a putea fi retrași. Mai exact, orice bani bonus rezultați din promoția Sportingbet 20 rotiri gratuite se joacă de 20 de ori în Cazino înainte să îi retragi. Practic, dacă ai câștigat 100 RON din cele 20 rotiri Sportingbet, joci banii de 20 de ori (mizezi, în total, 2000 RON). Apoi poți retrage suma rezultată.

Câștigurile bonus sunt valabile preț de 7 zile de la creditare. Dacă rulajul nu e îndeplinit în această perioadă, toate câștigurile rezultate din rotirile gratis se anulează.

Atenție! Condițiile de pariere sunt diferite de la un tip de joc din Cazinou la altul. Adică poate conta doar o parte din suma pariată către cerințele de rulaj. Unele jocuri contribuie în procent de 10% (Blackjack, jocuri de masa), iar altele în proporție de 100% (jocurile de păcănele din Sloturi & Sloturi Jackpot).

20 rotiri Sportingbet: reguli de participare

La promoția 20 rotiri gratuite Sportingbet participă anumite categorii de clienți. Mai exact, cei cu un cont activ, care au făcut deja o depunere. Evident, numai cei care văd promoția activă pe cont în zilele de joi ale lunii septembrie pot participa la aceasta.

Perioada promoțională este între 00:01 și 23:59 CEST. Adică doar în acest interval depunerile de 200 RON contează pentru bonus.

20 rotiri gratuite Sportingbet: alte informații

Alte lucruri despre 20 rotiri gratuite Sportingbet pe care merită să le știi:

  • Rotirile gratis sunt activate din momentul primirii, nu necesită activare adițională.
  • Pentru îndeplinirea condițiilor de rulare a câștigurilor bonus contează, în diferite proporții, jocurile de păcănele, ruleta, jocurile de blackjack, baccarat și poker de masă.
  • Dacă operatorul crede că un client trișează, acesta poate fi restricționat de la participarea la promoțiile și ofertele sale.

Concluzie

Cu ajutorul informațiilor deja relatate despre 20 rotiri gratuite Sportingbet, considerăm că ești gata să te bucuri de jocurile preferate. Și de runde gratis la Starburst Sportingbet! Iar dacă dorești să mai exersezi cu bani virtuali, pe Joc Păcănele găsești o întreagă colecție de păcănele clasice gratis!