oferta 180 runde gratuite maxbet casino vineri

Vinerea celor 180 runde gratuite la Maxbet

4 mart. 2019

Pentru mulți dintre voi, vinerea este ziua favorită din săptămână. Atunci e momentul în care te pregătești de weekend și în care începe distracția. Ce ai zice să întâmpini finalul de săptămână cu 180 runde gratuite la Maxbet, cazinoul tău preferat? Pentru tine, dar și pentru alții un bonus Maxbet, urmat de jocuri slot înseamnă modul ideal de relaxare și de petrecere a timpului liber.

180 ROTIRI GRATUITE

Cod Bonus: FRIDAY

Depune şi bucură-te de până la 180 de Rotiri Gratuite la sloturile Net Entertainment.

Revendica Oferta
jocpacanele noroc

La fiecare 100 de lei depuși vei primi 60 de free spins. Profită de această opțiune de trei ori și adună 180 rotiri gratis. Acestea pot fi folosite la jocurile unuia dintre cei mai spectauloși furnizori ai momentul. Cum te-ai simți să te bucuri în mod gratuit de Starburst, Gonzo’s Quest sau Dazzle Me? Să urmărim pașii pe care îi vei efectua pentru a ajunge să te bucuri deplin de această promoție.

180 runde gratuite la Maxbet în fiecare vineri

Nu e deloc complicat să accesezi această promoție spectaculoasă, acest bonus Maxbet care îți este oferit pentru fidelitatea de care ai dat dovadă în jocul tău. Prin această promoție te poți delecta cu cele mai frumoase jocuri slot din galeria oferită de cazinou prin intermediul NetEnt online.

1

Te conectezi în contul tău Maxbet deja existent cu userul și parola doar de tine știute. Vei face o depunere de cel puțin 100 de lei, folosindu-te de codul-promo ‘FRIDAY’. Pentru că jocul de vineri este cel care face diferența, locul în care păcănele Maxbet de peste săptămână se întâlnesc.

2

Depui prin metoda ta favorită (card, portofel electronic, cartel pre-pay) suma minima de 100 de lei și ești creditat instantaneu cu cele 60 de free spins la jocurile NetEnt.

3

Repetă pasul al doilea încă de două ori, cumulând 180 runde gratuite la Maxbet. Vei depune de fiecare data cel puțin 100 de lei. Te poți bucura de 60, 120 și 180 de runde gratis. E bine să știi că promoția se adresează jucătorilor care au deja cont în acest cazinou cu licență activă și valabilă de la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc.

Echipa Joc Păcănele va fi mereu atentă la ofertele și variantele de pariere propuse de acest operator. De aceea, te încurajăm să vizitezi periodic pagina bonus Maxbet pentru a te bucura de oferte, metode de depunere și retragere și alte informații relevante

Termenii și condițiile valabile pentru promoția de vineri cu jocuri slot

Nu e foarte greu să îndeplinești condițiile de eligibilitate pentru a juca cele 180 runde gratuite la Maxbet. Trebuie doar să fii atent la explicațiile de mai jos.

Depunerile se vor face în fiecare zi de vineri, în intervalul orar 00:00 – 23:59. Clienții deja existenți din cazinou vor primi cel mult 180 free spins, care vor fi valabile șapte zile de la creditare. Câștigurile ce vor rezulta din  aceste runde gratis vor avea următoarele cerințe de rulaj: de 40 de ori suma jucată + șapte zile în care să reușești acest lucru. Tu ești un jucător ambițios și cu siguranță vei reuși asta.

Pariurile plasate din suma bonus nu trebuie să depășească 25 de RON pe sesiune (echivalentul a 5 euro), iar la final sum ape care vei dori să o retragi se va încadra până în suma de 1.000 de lei (echivalentul a 200 de euro). Acest bonus Maxbet va face fericit orice gambler dedicate!

Depunere și retragere în și din cazinoul cu păcănele Maxbet

Experiența pe care am avut-o cu acest cazinou virtual este una foarte bună în ceea ce privește circuitul banilor în contul de joc. Am testat pentru tine, pentru ca tu să stai fără griji în ceea ce privește operațiunile acestea nu tocmai simpatice. Astfel, tot timpul pe care îl petreci online se va concentra doar pe role, special și simboluri wild sau scatter.  Pentru că vrei spă dai un randament bun și la sfârșitul zilei să fii pe plus, sau cum spun pariorii deștepți, să ai o zi e verde.

Am identificat trei tipuri de gambler în fucnție de metoda de plată aleasă. Avem jucători clasici, avem jucători inovatori și avem jucători speciali. Să îi luăm pe rând. Cei clasici vor merge înttodeauna cu cardul de credit sau de debit de la Visa și de la Mastercard. Intervalul de depunere se încadrează între un minim de 20 de lei și un maxim de 46.000 de lei la această opțiune. Cele 180 runde gratuite la Maxbet pot fi extrem de distractive cu Visa sau Mastercard. 

Tu ce fel de jucător ești?

Pe de altă jucătorii inovatori vor încerca mereu variațiuni ale depunerii și retragerii. De exemplu, ei pot încerca săptămâna aceasta, în special pentru promoția de vineri (același cod bonus, VINERI), transferul bancar rapid sau depunerea prin metoda Trustly (CEPBANK). În cazul acestor două metode, suma minimă la depunere este de 20 de lei, iar suma maximă este de 23.000 în cazul transferului bancar și 46.000 în cazul Trustly.

Nu în ultimul rând, jucătorii speciali nu sunt nici ei lăsați deoparte. Aceștia preferă portofelele electronice Skrill, Neteller, EcoPayz sau chiar cartela preplătită Paysafe Card. Aici minimul variază de la 20 de lei la 47 de lei, iar maximul de la 23.000 la 46.000. Tu decizi care e profilul tău de jucător. Orice ai alege, orice tip de jucător ești, vei putea să te bucuri în fiecare vineri de 180 runde gratuite la maxbet pentru jocuri slot de la NetEnt.

Importanța jocului responsabil

Fără un joc responsabil, asumat atât de cazinou, cât și de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc sau de jucătorul din cazinou, lucrurile nu vor arăta atât de bine pe termen lung. Maxbet Rpmânia participă și activ la această campanie, excluzând fără niciun fel de excepție minorii de la activitățile de apriuri sportive sau de joc păcănele. Pentru a veni în sprijinul acestei măsuri, operatorul încurajează părinții să fie persuasivi. Concret, vorbim de un control parental activ pus la dispoziție de mai multe site-uri specializate.

De asemenea, dacă simți că ai probleme cu jocurile de noroc, îți recomandăm chestionarul online pus la dispoziție de păcnele Maxbet. Dacă răspunsul este afirmativ măcar la una din întrebările incluse în chestionar, echipa Joc Păcănele alături de reprezentanții cazinoului sugerează revizuirea nivelului de practicare a jocurilor de noroc.