123 rotiri Betano Shining Crown

Bonus la înregistrare 123 rotiri Betano Shining Crown

Nici n-ai intrat bine în anul nou că deja poți lua 123 rotiri Betano Shining Crown. Imediat ce ai completat formularul de înregistrare, free spinurile sunt ale tale. Cât despre păcănea, ce putem spune? Este una dintre cele mai tari de la EGT, sigur ai auzit de ea, ba chiar ai și jucat-o. Nu-i așa?

Ofertă specială

123 free spins Betano Shining Crown

Cod Bonus: 123CROWN

Înregistrează-te la Betano și nu rata ocazia de a primi 123 de rotiri gratis la jocul de păcănele faimos Shining Crown!

Profită acum
jocpacanele noroc

Despre oferta cu rotiri Shining Crown slot o să vorbim în cele ce urmează, așa că citește articolul nostru în continuare și vezi ce trebuie să faci. Vei afla dacă ești eligibil pentru promoție, care este durata, dar și alte aspecte importante. Să începem!

123 rotiri Betano Shining Crown – informații generale

Cele 123 rotiri Betano Shining Crown sunt destinate noilor utilizatori. Dacă faci deja parte din comunitatea acestui cazino, oferta nu ți se adresează. Dar nu fi supărat! În calitate de client existent ai o mulțime de avantaje pe care le cunoști deja. Chiar dacă poți lua o singură dată un bonus la înregistrare, ai disponibile zeci de promoții Betano cu care să te distrezi.

Noua promoție Betano 123 rotiri gratuite este disponibilă la început de 2023, mai exact între 1 și 31 Ianuarie. Marele avantaj este că poți testa cazinoul fără să faci nicio depunere. Doar te înregistrezi și te distrezi, cu posibilitatea de a face bani reali. În continuare, hai să vezi pașii de revendicare pentru acest bonus!

Cum iei 123 rotiri gratuite Betano?

Dacă nu e prima dată când iei o promoție de pe Joc Păcănele, știi deja că pașii sunt accesibili pentru toată lumea. Ca de fiecare dată, și pentru revendicarea celor 123 rotiri Betano Shining Crown ți-am pregătit 3 etape prin care să treci ca să te bucuri de această promoție. Urmează-le întocmai și bucură-te de minunatul joc de la EGT!

Pasul 1

Punctul de plecare este această pagină. De aici poți ajunge la promoția cu 123 de rotiri, apăsând pe butonul „Profită acum”.

Pasul 2

Următorul lucru pe care trebuie să-l faci este să-ți creezi contul. Formularul de înregistrarea se completează în maxim 5 minute.

Pasul 3

Ultimul pas este să introduci codul promoțional 123CROWN. Este foarte important să nu uiți de el, altfel nu vei lua rotirile.

Dacă simți că ai nevoie de mai mult ajutor, atunci te sfătuim să arunci un ochi și pe ghidul nostru de înregistrare Betano. Este foarte util, mai ales dacă vrei să-ți deschizi pentru prima dată un cont la cazino. 

Betano 123 rotiri – procesul de verificare

Din nou, procesul nu este obligatoriu pentru a lua 123 rotiri Betano Shining Crown, dar vei scuti timp atunci când vrei să efectuezi o retragere.

Ca să iei 123 rotiri Betano Shining Crown, nu este specificat că trebuie să treci și de verificare. Totuși, dedicăm o secțiune acestui subiect pentru că validare datelor este un lucru obligatoriu la orice cazino cu licență ONJN.

Chiar dacă la început nu te obligă nimeni să trimiți poza cu buletinul, când vine momentul primei retrageri, vei vedea că aceasta nu poate fi finalizată. Ce trebuie să faci? Păi e simplu! Cazinoul vrea să te cunoască mai bine, să se convingă că ești o persoană reală și că ai vârsta legală. Așadar, vei dovedi toate acestea prin încărcarea unei fotografii cu buletinul tău, în secțiunea specifică. 

Te loghezi, intri pe „Profil”, apoi dai click pe „Proces de verificare”, încarcă documentele solicitate și așteaptă validarea informațiilor. Durează maxim 48 de ore până un operator va verifica dacă totul este în regulă.

123 rotiri Betano Shining Crown – Alte informații

Ne apropiem de finalul acestei prezentări și deja știi cum să iei 123 rotiri Betano Shining Crown fără depunere. Singurele informații pe care vrem să ți le mai prezentăm sunt despre rotiri, rulaj și puțin despre joc. Hai să le vedem!

  • Shining Crown este un joc de păcănele cu coroane și fructe de la EGT. Are o structură simplă, 5×3, 10 linii de plată fixe și un RTP de 96.37%.
  • Odată ce ai revendicat bonusul, rotirile vor fi disponibile timp de 7 zile în contul tău, deci ai suficient timp să le joci.
  • Valoarea fiecărei rotiri este de 0,20 RON.
  • Nu trebuie să îndeplinești condiții de rulaj. Doar joci, termini rotirile gratuite și poți retrage direct banii. 

Concluzie

123 runde gratuite Betano Shining Crown sunt perfecte la început de 2023! Păcăneaua este una dintre preferatele multora pentru că plătește bine, iar operatorul este și el unul de top. Așa că, dacă te vei înregistra, acest bonus nu este singurul care te așteaptă. Sunt o mulțime de alte oportunități la betano. Descoperă-le și distrează-te!