Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

Cats

Ia-ți Rotirile Gratuite la NetBet

100% Bonus Până la 1000 RON + 25 Rotiri Gratis / Fără depozit, fără card de credit
Cats

Așteptați 5-10 secunde pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in functie de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player. Dacă acest joc in continuare nu merge, apăsați AICI

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.Cauți jocuri de noroc gratis? Cats este un slot video format din 5 role, 3 rânduri și 30 de linii de plată. O funcție interesantă a acestui joc de cazino este funcția Split Symbols, care reprezintă 2 simboluri într-unul singur. O linie de plată câștigătoare poate avea între 3 și 10 simboluri. Simbolurile Wild pot deveni Split Symbols, mărind astfel șansele de câștig.

Bonusul de rotiri gratuite se activează atunci când 5 sau 6 urme de pernuțe apar oriunde pe rolele 2, 3 și 4. Se pot oferi 5 sau 10 Free Spins în funcție de numărul de pernuțe de activare. 4 urme de pernuțe aduc jucătorului un premiu pentru simboluri aleatorii.

Fiecare simbol de pisică are două variante: simbol simplu sau simbol dublu – simbolurile duble Split Symbols sunt marcate cu 2 pisici de același fel.

Plățile se acordă de la stânga la dreapta, pe role consecutive și pe liniile selectate. Este plătit un singur premiu pe fiecare linie de plată; se plătesc numai câștigurile de linie cele mai mari.

Ia-ți Rotirile Gratuite