Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

Retro Reels

Ia-ți Rotirile Gratuite la NetBet

100% Bonus Până la 1000 RON + 25 Rotiri Gratis / Fără depozit, fără card de credit
jocuri ca la pacanele Retro Reels

Așteptați 5-10 secunde pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in functie de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player. Dacă acest joc in continuare nu merge, apăsați AICI

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.Cauți jocuri ca la pacanele GRATIS? Retro Reels – Extreme Heat este un slot video format din 5 role, 3 rânduri și 30 de linii de plată. Simbolul Wild, Dollar, înlocuiește toate simbolurile cu excepția simbolului Scatter și creează propria combinație câștigătoare dacă mai multe simboluri Wild apar pe o linie de plată activă.

Simbolul Scatter, Bonus, declanșează runda bonus de rotiri gratuite dacă 3 sau mai multe simboluri Scatter apar pe cele 5 role. 2 sau mai multe simboluri Scatter formează o combinație câștigătoare.

Jucătorul primește 20 Free Spins și toate câștigurile sunt dublate în timpul rundei bonus de rotiri gratuite. Rotirile gratuite pot fi redeclanșate, mărind câștigurile în acest joc de cazino! Funcția Respin permite rotirea unei singure role, în timp ce restul sunt înghețate.

Toate plățile se acordă de la stânga la dreapta, pe role alăturate și pe liniile selectate, începând cu prima rolă din stânga. Este plătit un singur premiu, și anume cel mai mare, pe fiecare linie de plată.

Ia-ți Rotirile Gratuite